Den Regionale LEAN Enhed

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kend din værkstøjskasse
Advertisements

Porteføljestyring
TELEMETRI Col Galibiere 2647 m Vælg en patient på venstre skærm og tryk på patientvindue, gå herefter til højre skærm for arytmianalyse.
Datakvalitetsstrategi Engrosmodellen
Undervisning og introduktion november 2013
Socialstyrelsens nye vidensnotater
BUREAU FOR MARKEDSANALYSER Din genvej til viden, indsigt & overblik Man får et hurtigt overblik ved at kigge på farverne. De grønne farver viser, at her.
Manuelle målstyrings-tavler
Afstemning Udvælgelse af ideer til videre arbejde
Værdistrømsanalyser.
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Erna Storgaard - Kastanievænget Vonge - tlf Målnedrulning At have fælles.
Den Regionale LEAN Enhed
3-timers møder Aarhus Universitetshospital 2014
Den Regionale LEAN Enhed
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Udarbejdet af Britt Stissing OP2, august, 2011, (version 1)
Input FMEA Output Shit in = Shit out FMEA
Den Regionale LEAN Enhed
HR Søg og du skal finde! ► Fravær ► Ferie. ► Uddannelse. ► Afdelinger. ► Mu-samtaler. ► Personale udlån. ► Etc. etc. Registrering af alle.
Den Regionale LEAN Enhed
Den regionale LEAN enhed, version 4 - juni 2012
Spagettidiagram Et spagettidiagram er en meget simpel måde at se og forstå et produkts vej igennem de forskellige processer Det kan laves på flere måder:
Forbedringstavlen – er et must
Læringspraktik på SSA Skoleperiode 1 Indhold og opgave
Formål med projektet At I kommer i dybden med de faglige emner: virksomhedsforståelse, krav, design og implementering. At I lærer at arbejde i grupper.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
2010.  ¤Opslagssider:  Find denne adresse:   Det officielle Danmarks hjemmeside - Statens Information - især med statistik. Oversigt over alle myndigheder.
6M-skema SVS Organisationens deltagelse Ansvar Plan for målopfyldelse
Den Regionale LEAN Enhed
Kvalitetsmålinger Den Regionale LEAN Enhed. Formål Hvornår Succes kriterier Kvalitetsmålinger viser i hvor høj en grad ambulatoriet leverer en høj kvalitet.
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
Produktivitetsmålinger
VVM redegørelsen - hvordan arbejder vi for en højere kvalitet? GRUPPEOPGAVE 2: HVORDAN KAN KVALITETEN ØGES? Miljøvurderingsdag
Den regionale Lean enhed
Det første ark i regnearket:
Hvad kan den nye sundhedsaftale give, hvor stiller den især krav til kommunerne og hvad skal vi hver især have fokus på, for at få det fulde.
Matrix for ideevaluering Ideevaluering ud fra en matrix i form af to akser med forskellige faktorer kan reelt udvides og tilpasses i det uendelige ud fra.
Delprøve (reduceret) i kurset ”Calculus og indledende lineær algebra” den 7. maj 2014 Delprøve i M2CAL2, Betragt matricen til højre. Hvilket.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
Carsten Lindorf Lean administration og service Fagspecialistorganisation  Fagspecialicerede funktioner  Fagligt kompetente medarbejdere  Lille helhedforståelse.
Dinbundlinje.nu Tilbud om Kampagne Kick-off på jeres center.
Status og perspektiv for Jens Peter Kampmann. Institut for Rationel Farmakoterapi Kriterier for rationelt valg af lægemidler. April-maj 2004 Den Nationale.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Adfærd og kommunikation på traumestuen. Lone Kobberø.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Flemming B. Olsen, Tornbjerg 1 Lektier - i ny didaktisk belysning.
C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Copyright © Projektmodel for Beredskabsplan.
Aftaler i projekter Oprettelse af aftaler / møder fra Outlook Anders Kragh Jespersen, projektmanager, DGI Lab.
IMPLEMENTERING AF MONOPOLBRUDDET Topledelsens udfordringer og ansvar Fjerde kvartal, 2015.
Ændr 2. linje i overskriften til AU Passata Light 2. JUNI 2016 AARHUS UNIVERSITET AU FÆLLES BESLUTNINGSMODEL - FOR PROJEKTER DER KAN INVOLVERE AU IT VEDTAGET.
Dagens program Pointer på tværs af gruppernes møde 1. Introduktion til Værdistrømsanalyse – en metode til at se på arbejdsgange og opgaver De næste skridt.
Hvorledes sikrer vi at indfri den enkelte elevs potentiale bedst muligt? - Elevernes faglige udvikling på Søgårdsskolen – er der plads til forbedringer.
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Workflowprojekt.
Nødblanket ved IT-nedbrud lokalt i praksis
Risikovurdering Livet Forstås Baglæns - men må leves forlæns.
Hvorledes sikrer vi at indfri den enkelte elevs potentiale bedst muligt? - Elevernes faglige udvikling på Søgårdsskolen – er der plads til forbedringer.
[PROJEKTNAVN] 1. FORMÅL 3. ØKONOMI 4. PLAN 2. MÅL
Model for scoring og prioritering af digitaliseringsprojekter
Nye digitale løsninger
Personalemøde – opfølgning på MTU
PIXIBOG Det hurtige overblik over ændringerne fra Caseflow til KMD Nexus.
Markedsmodning, proces
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Det er en politiske bestilling!
Øget professionalisme som resultat af fokuseret uddannelse v
Præsentationens transcript:

Den Regionale LEAN Enhed Prioriteringsmatrix Den Regionale LEAN Enhed

Formål Hvordan Hvornår Succes kriterier Formålet er skabe overblik over forslåede ideer i forhold til udbytte og indsats Matrixen har 2 parametre, nemlig udbytte (som beskriver hvilket udbytte der vil være ved at implementere forslaget) og indsats (som beskriver hvor kompleks og krævende en indsats, som kræves for at implementere ideen). Nummerer alle indkomne ideer. Hver ide holdes op i mod disse 2 parametre, og placeres herefter i matrixen. Prioriter ideerne i forhold til hinanden. De ideer som giver størst udbytte med mindst indsats placeres i det grønne felt. Det vil som regel være de ideer, som prioriteres til implementering. Hvordan Hvornår Prioriteringsmatrixen benyttes i Future State, hvor forbedringsforslagene fra VSK i Current State prioriteres. Sikre fælles overblik over hvilke forbedringsforslag der prioriteres til det videre arbejde Sikre forståelse for at der ligger objektive kriterier til grund for prioritering - og ikke subjektive / personlige Succes kriterier

EKSEMPEL Oversigt over ideer Nr. Navn på ide Kort beskrivelse Hvad skal det løse 1 To skærme To skærme til alle sekretærer Reducere antallet af klik ved notater 2 Standarder Standard til udfyldelse af blanket Reducere fejl ved bestilling af XX 3 IT Automatisk IT-system til bestilling Reducere tid anvendt på at udfylde manuelle blanketter 4 SMS Sms’e til patienter ugen inden aftale Reducere antallet af udeblivelser 5 6 7 8 9 10 11 EKSEMPEL

EKSEMPEL Prioriteringsmatrix Udbytte Høj 3 4 2 1 Kompleksitet og krævet indsats Lav Høj 4

Skabelon - Oversigt over ideer Nr. Navn på ide Kort beskrivelse Hvad skal det løse 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Skabelon - Prioriteringsmatrix Effekt Høj Kompleksitet og krævet indsats Lav Høj 6