Call Recorder Oygo Hvor sikker ønsker du at være? Software Call Recording løsning til Emotion W880 Headsets.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Advertisements

Måske er I gode venner i et år,
Tid til ledelse Henrik Leslye.
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
O v e r v e j e r d u o m d u h a r k r æ f t, e l l e r v e d d u d e t ? F å m e r e i n f o r m a t i o n h e r.
Simpelt design Hurtigt overblik Relevante nyheder - skræddersyet til den enkelte person.
RefWorks 2.00 Velkommen til Det Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultetsbibliotek - Frederiksberg Campus.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Hvad skal vi i dag? Hvad er NemID?
Hvad gør livet værdifuldt?
Hvad gør livet så værdifuldt?
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Prøver 2014 Dagens motto: Husk nu det er en prøve, ikke en eksamen!
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.
SSQ12-C SSQ12-C Instruktioner De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer.
Det er trist at blive gammel
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i tale og video
Kommunikation og relationer 9. januar v. Gitte Schrøder
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
1 DSB og Bibliotekerne Personlige interview foretaget 20. til 25. januar respondenter Holdning til evt. ny portal.
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Positivt lederskab Hvad er det særlige ved ledelse af frivillige?
Test First Development
Beskyt din computer og dine data!
Vidicode præsentation – Silver Line Call Recordere
De første 48 timer i Hvordan du kan have gratis chokolade resten af livet, og bygge en Sund Chokolade forretning som kan 1000, , kr eller mere.
Kommunikation Dit budskab består af: 7% ord 38 % toneleje
Alder Navn Dato SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger ét høreapparat (højre øre) Jeg bruger to høreapparater (begge.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Dansk med it © Duncker & Ruus DIT-systemet Dansk med it Generel præsentation for studerende Dorthe Duncker og Hanne Ruus Institut for Nordiske Studier.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Hvad gør livet så værdifuldt?
Hvad gør livet så værdifuldt
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
1 It-Universitet velkommen til Easy Historien om en succes!
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
COSMOS GROUP A/S – MOVING PEOPLE AND PERFORMANCE member of En samtale – to vindere  Den vanskelige samtale.
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
Flyt den til din mp3 afspiller
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Datasikkerhed og Kryptologi Ivan Damgård, Datalogisk Institut, Århus Universitet.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Karl Tomms Spørgsmålstyper Coaching øvelse Frokost
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
At tale om sexualitet.
© KMD A/S E-learning Velkommen til Læge/Vakance Hvad er e-learning. Gå i gang med det samme. Læs en hurtig introduktion til løsningen. Om E-learning Læge/Vakance.
UPLOAD DIN S2 SCANNER. At uploade sin scanner betyder at man: sender data fra alle de scanninger man har lavet ind til Nu Skins server, der dækker hele.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Digital Signatur Hvad er Digital Signatur?
Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,
SYNKRONISER DIN S3 SCANNER. At synkronisere sin scanner betyder at man sender data fra alle de scanninger man har lavet, ind til Nu Skins server, der.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Infomøde cand.selv – cand.mentor
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Prøver 2011 Obligatorisk for 9. kl.
God kommunikation gi’r arbejdsglæde
Jesper Aaberg ForretningskunsulentMicrosoft Strategy Briefing, 12. maj 2005 US title: Business Productivity Advisor.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
15 min. coaching One-liner 1.Dit Mindset 2.Modtagers forventning 3.One-liner konceptet 4.Din One-liner 5.Reaktioner 6.Afslutning.
Call Center, adm kursus, indledning Indledning (registrering af kursister & præsentation) 10 min. Hjælpeværktøjer 5 min. System overblik 30 min. Administrator.
Tips og tricks til PowerPoint
Præsentationens transcript:

Call Recorder Oygo Hvor sikker ønsker du at være? Software Call Recording løsning til Emotion W880 Headsets

Kommunikation er meget vigtig når man laver forretninger på professionelt niveau. Normalt starter god kommunikation med at lytte til hvad din forretningspartner har at sige ! Præcist dette er hvad Oygo (Jeg hører) kan hjælpe dig med. Alle samtaler du har med dit Emotion W880 headset bliver nemt og enkelt optaget og gemt i database på din computer til senere brug. Oygo.. Hvor sikker ønsker du at være?

Bruger interfacet i Oygo software giver et klart overblik over alle dine telefonsamtaler. Nemt og enkelt af finde, afspille og eventuelt dele gemte samtaler. Oygo…. Hvor nemt kan det blive ?

Oygo Call Recording software kan reagere automatisk, når du besvarer et opkald på dit Emotion W880 Headset Så behøver du ikke være bekymret for, at gå glip af vigtig og værdifuld information. Oygo lytter, optager og arkiverer. Hvis du ønsker det, kan du få Oygo til kryptere din optagelser og sikre dem med pinkode………. For dine ører only… Oygo…. Hvor sikker kan det blive.

= vished for, fortrolighed, sikkerhed, success!