Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Positivt lederskab Hvad er det særlige ved ledelse af frivillige?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Positivt lederskab Hvad er det særlige ved ledelse af frivillige?"— Præsentationens transcript:

1 Positivt lederskab Hvad er det særlige ved ledelse af frivillige?

2 Positivt lederskab Tænk på en situation, hvor du har oplevet at du/I har gjort en forskel i Red Barnet (Eller tænk på, hvad der fik dig til at blive frivillig i Red Barnet) Hvorfor har netop den situation gjort indtryk på dig? Hvis du skulle forklare meningen med dit engagement i Red Barnet, hvordan ville du så gøre det?

3

4

5 Modet til positivt lederskab
”En leder skal turde være nogen”, Frederik Boll, Frivilligkoordinering Modet til at tage rollen og pladsen som leder i en frivillig forening, hvor alle er lige og ingen er mere end andre. Hvad er jeg god til? Hvor har jeg brug for supplement? Delegate or die Forventningsafstemning

6

7

8 Formand Næstformand Kasserer/fundraising HR PR-Kommunikation
Bestyrelse Formand Næstformand Kasserer/fundraising HR PR-Kommunikation Familieklub Lejre: Børn Teenagere Familie Katastrofe Lands- indsamling Bøtter Genbrugs- butik Fri for mobberi Sikker Chat Fortaler BR-Agenter Fripas Følgesvend Byttebørs Fundraising Lokal organisation

9 Lige et par ord om anerkendelse:
Mark Twain: ”Jeg kan leve et halvt år på en god kompliment.” Robert Lembke: ”Anerkendelse er en plante, der overvejende gror på grave” Anerkendelse handler om at have fokus på det, der virker og hvad der får det til at virke. Modsat ”find fem fejl-mentaliteten”. Vi har brug for at få anerkendelse af andre, vi er ikke selvforsynede med anerkendelse. Vi kan godt i en kortere periode fortælle os selv at vi gjorde noget godt, men det holder ikke i det lange løb. Vi har også brug for at høre det fra de mennesker der omgiver os.

10 Positivt lederskab Hvordan anerkender du som leder dine frivillige?

11 Sæt grænser for dit lederskab
Udfyld spørgeskema Sæt max fem krydser Del et par af dine ”krydser” i gruppen Samtal om hvad kan man gøre ved energi-drænerne?

12

13

14 Positivt lederskab Hvilke frivillige appellerer Red Barnet til?
Hvad kan vi gøre for at rumme dem, vi ikke appellerer til i dag?


Download ppt "Positivt lederskab Hvad er det særlige ved ledelse af frivillige?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google