Formålet med mødet Gennemgå og samle de input vi fik fra møderne

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Rullende indskoling på Skovbyskolen.
Advertisements

Arbejdsgruppens og mødernes formål ARBEJDSGRUPPENS FORMÅL Det er os, der sørger for at vi her på skolen: • Stiller skarpt på vores skole-hjem samarbejde,
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Forældremøde på Stestrup Skole
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Frøslev-Padborg skole
Folkeskole-reformen August 2014.
Skolepolitiske visioner og mål
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
BUDSKABER TIL FORÆLDRE:
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
ØSTERVANGSSKOLEN Møde for Trivselsambassadører (og andre trivsels-interesserede) 23/ Kl. 19:00-20:30 Dagsorden 19:00Velkomst 19:10Kort oplæg om.
De nationale test Dette oplæg er målrettet mod forældre og har fokus på tre områder: Formålet med de nationale test Testenes funktion og indhold Brug af.
Kontakt forældre møde 12. Oktober 2011.
Styring og dialog Reformgrupper Ledelsesudvikling - Sikre at lederne er rustet til opgaven. Politisk system De overordnede rammesættende beslutninger for.
Skolebestyrelsen  7 forældrerepræsentanter  2 medarbejderrepræsentanter  Alle skal udfylde en tavshedserklæring  2 elevrepræsentanter  Alle har stemmeret.
Værktøjskasse Skoleledelse
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2009.
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Kontaktforældre - et vigtigt led mellem skole og forældre Kontaktforældrene er et vigtigt led mellem skole og forældre. Kontaktforældrene repræsenterer.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet
Line Holst Jensen Mette Wybrandt Forældre, børn & læring
Skole/hjem samarbejdet - Det handler om kvalitet i relationen.
Årsberetningen For Høng Skole.
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Holbæk kommune Proces for skolebestyrelserne i arbejdet med ny skolestruktur.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen 25. april 2012.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Videreudvikling af skolehjem samarbejde
Kontaktforældremøde 20. marts maj 2012OS - Kontaktforældremøde: Støtte læring2 Mål og agenda Mål Kontaktforældrerne har opdateret viden og forståelse.
Lindegårdsskolens forældre samarbejde Forslag til Skolebestyrelsen den 11. oktober 2006 den 11. oktober 2006.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
Sådan kommunikerer vi på Dyvekeskolen
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
30. maj 2013Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole V/ Pierre Vernet, Bestyrelsesformand.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
Velkommen Skolestruktur Aktiviteter gennem året Visionsarbejdet
Kontaktforældremøde den 12/1-12 Kontaktforældrerollen?
Formålet med mødet 1.Drøfte vores motivation for at stille skarpt på skole-hjem samarbejdet 1.Lægge en tidsplan for dialogprocessen 2.Forberede, hvordan.
Kontaktforældre Program
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Introduktion til Kontaktforældrerolle Og videreudvikling d. 21. oktober 2014.
Åse Bille Jensen Uddannet Odense seminarium 1992 Åløkkeskolen 1993
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Værktøjskassen Skoleledelsen. Baggrund Amondo og AZENA har udviklet værktøjskassen for Integrationsministeriet Værktøjskassen er en i en serie af 5 værktøjskasser,
Årsmøde Egeskovskolen Dagsorden – 19.10: Velkomst – 20.10: SSP samarbejdet Vi har besøg af SSP konsulenter fra Viborg Kommune - Hvilke.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Drømmeskolen i fremtiden fra et lederperspektiv 10. Juni 2015 Thomas Smidt, skoleleder.
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
Korsager Skole 3. februar Præsentation og referat fra Kontakt- og trivselsforældre ekstra møde.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
S KOVBYSKOLEN – DEN NYE SKOLE - FORMANDSBERETNING Skolebestyrelsen årsmøde Skovbyskolen 18. marts 2015.
Godkendt af bestyrelsen den 5. november 2015 Barnets perspektiv EGMONT FONDENS STRATEGI FOR BØRNE- OG UNGEINDDRAGELSE.
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Skolebestyrelsens beretning
Når alle er forskellige er ingen anderledes
Det vi skal de næste tre kvarter
Princip for kontaktforældre
Målformuleringer i et børneperspektiv
Princip for udarbejdelse af principper
Skolebestyrelsens Årsmøde 2017
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Hvad laver Skolebestyrelsen
Aula: hvordan vil vi bruge det i forældresamarbejdet?
Præsentationens transcript:

Formålet med mødet Gennemgå og samle de input vi fik fra møderne ”Hvorfor har vi skole-hjem samarbejde?” med medarbejdere, skolebestyrelse og elevrådet Planlægge møderne: ”Hvad gør vi fremover i skole-hjem samarbejdet?” med medarbejdere, skolebestyrelse og ledelsen, som skal sikre at principperne bliver ført ud i livet Planlægge evaluering af dialogprocessen og skole-hjem samarbejdet Værktøjskassen Skoleledelsen • Arbejdsgruppe

Møderne: ’Hvad gør vi fremover i skole-hjem samarbejdet Møderne: ’Hvad gør vi fremover i skole-hjem samarbejdet? for medarbejdere, bestyrelse og ledelsesteamet • Medarbejderne planlægger: forventningsafstemning på et forældremøde, familieopgaver, der inddrager forældrene i barnets læring, og hvordan de vil bruge de 4 værktøjskasser • Bestyrelsen planlægger: et kontaktforældremøde, hvor kontaktforældrene orienteres om, hvad deres rolle er i at føre de nye input til principperne ud i livet • Ledelsesteamet planlægger: intromøde for nye 0.kl. forældre, et møde for de teknisk administrative medarbejdere, opsamling på skole-hjem samarbejdet i teamene, løbende videreudvikling af skole-hjem samarbejdskulturen Værktøjskassen Skoleledelsen • Arbejdsgruppe

Møderne for medarbejdere, bestyrelse og ledelsesteamet skal være med til at sikre, at: • De nye input til principperne for skole-hjem samarbejde og både nye og eksisterende skole-hjem aktiviteter er kendt af alle skolens medarbejdere og forældre – og en del af skolekulturen • Alle skolens medarbejdere ved, hvad de konkret selv skal gøre for at føre de nye skole-hjem aktiviteter ud i livet, og har indarbejdet både nye og eksisterende skole-hjem aktiviteter i deres faste praksis Værktøjskassen Skoleledelsen • Arbejdsgruppe