UMV Borbjerg Skole 07/08 Det psykiske arbejdsmiljø.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken forskel gør spørgsmål?
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
At bruge disse to ord rigtigt
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Arbejdsgruppens og mødernes formål ARBEJDSGRUPPENS FORMÅL Det er os, der sørger for at vi her på skolen: • Stiller skarpt på vores skole-hjem samarbejde,
24. november 2006 Lærerseminar Disposition •Soldaten i centrum •Vigtigt om læring •Din rolle i undervisningen •”Hvad vil jeg som skolechef tilbyde?”
Temadag om undervisningsmiljø
1 EKSTENSION Ny klub i området? Hvordan kan det gøres? DGe okt
Det svære liv i en sportstaske
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Hvordan har du det? 2010 | Unge Disposition • Datagrundlag for HHDD2010 – unge • Fysisk helbred/trivsel - Selvvurderet helbred • Psykisk.
”Den gode elev” Kvalifikationer er defineret som den enkelte persons faglige, sociale og personlige færdigheder og kunnen Kompetencer betegner personens.
En sund sjæl ……. i et sundt legeme?.
BL – Danmarkspanel - oktober A&B ANALYSEs Danmarkspanel - BL − Danmarks Almene Boliger - Oktober 2011.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Skolebestyrelsens brainstorm
Arbejdspladsudvikling
Portalintegrationsprojektet Claus Andreasen PL, portalintegrationsprojektet.
Anerkendende APV.
Hvornår bruger man hvad?
Undervisningsmiljøvurdering 2013 EUX Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Verdens 7 underværker….
God ledelse er vejen til et godt psykisk arbejdsmiljø
Hvordan passer jeg på mig selv ?
Temaaftener for patienter med Mb
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Nyt fra TUR Fusion mellem HTS-A og DI TUR TEST – nu ”MULTITEST” Ny softwareleverandør fra august 2007 Grundlæggende kvalifikationsbevis – i drift Svendeprøverne.
Relationer – børn imellem
Overvej spørgsmålet. Interview en makker
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Opgave Virksomhed d. 2. oktober 2007 Second Life Lavet af Mia, Inge, Christina og Pernille.
Undervisningsmiljøvurdering 2013 Produktion og udvikling Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
TELEFONCANVAS.
Relation mentee/mentee`s forældre/mentor – bud på, hvordan mentee og forældre involveres, så de spiller en aktiv rolle i relationen og selv opsøger mentor.
2014 | Elevtrivselsundersøgelsen For erhvervsuddannelserne SOSU C Svarprocent: 88% (809 besvarelser ud af 921 mulige)
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Smed Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Industriteknikuddannelsen Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 EUX hovedforløb Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 HHX Herning Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Medieproduktion Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Odense Kommunes nye handleplan i forbindelse med sygefravær 1 sygedag (medarbejderen skal forvente spørgsmål til sygemeldingen, om aftaler/opgaver, hvornår.
Nytænkning, konkurrence og mest kvalitet for pengene Temamøde Regionsrådet, 14. marts 2007.
Lederevalueringens betydning  Det forberedende arbejde – visioner og værdier – meget spændende proces  Den 17. marts 2003 afleverede jeg 3 spørgeskemaer.
Indledning Resultater fra spørgeskema undersøgelsen 374 har svaret på spørgsmålene Svaret på spørgsmålet: Hvem vil til den tid være i gang med at bruge:
Læreren som læringsleder
Hjem-IS Kommunikationstest Juni Om undersøgelsen Data er indsamlet juni 2003 Metode CAWI interview Der er 1128 besvarelser fra medlemmer af Hjem-IS.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 HHX Ikast Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Sundhed, omsorg og pædagogik Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 HG Ikast Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 2014 CYKEL- OG MOTORCYKELUDDANNELSEN HERNINGHOLM ERHVERVSSKOLE Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2013 Cykel-og motorcykeluddannelsen Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Delphi-evaluering og Green Field Evaluering af event Som start på Green Field.
UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 2014 ENERGITEKNIKER HERNINGHOLM ERHVERVSSKOLE Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Krop og stil Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 2014 BIL, FLY OG ANDRE TRANSPORTMIDLER HERNINGHOLM ERHVERVSSKOLE Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 De gymnasiale uddannelser Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2013 HTX Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Maskinsnedker, trædrejer og produktionsassistent Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
Dagbehandlingen Sofiehuset Brugertilfredshedsundersøgelse blandt brugere i dagbehandlingen November 2012.
Kurser der virker Akademimøde 26. oktober Hjemmeopgaven: Hvad er det vi vil have ud af kurset TRANSFER.
APV, TRIVSEL OG SOCIAL KAPITAL 2017
Sauntehus Cooperative Learning.
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Præsentationens transcript:

UMV Borbjerg Skole 07/08 Det psykiske arbejdsmiljø

Fakta om undervisningsmiljøvurderingen Undersøgelsen er foretaget i oktober og november 2007.Undersøgelsen er foretaget i oktober og november Der er udleveret 158 spørgeskemaer.Der er udleveret 158 spørgeskemaer. Der er returneret 127 spørgeskemaer.Der er returneret 127 spørgeskemaer. Der udarbejdes en handleplan ud fra besvarelserne, handleplanen forventes færdig inden juni 2008.Der udarbejdes en handleplan ud fra besvarelserne, handleplanen forventes færdig inden juni 2008.

Spørgsmål 1: Hvor godt eller dårligt synes du selv, du klarer dig i klassen?

I de næste spørgsmål beder vi dig fortælle os, om du er enig eller uenig i det, vi spørger om:

3: I de næste spørgsmål beder vi dig fortælle, om du er enig eller uenig i det, vi spørger om:

4: I de næste spørgsmål beder vi dig fortælle os, om du er enig eller uenig i det, vi spørger om:

5: I de næste spørgsmål beder vi dig fortælle os, om du er enig eller uenig i det, vi spørger om:

6: Hvis du tænker tilbage på tiden fra sommerferien til nu – har du så været ked af det pga. drillerier, når du er gået hjem?