Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Opgave Virksomhed d. 2. oktober 2007 Second Life Lavet af Mia, Inge, Christina og Pernille.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Opgave Virksomhed d. 2. oktober 2007 Second Life Lavet af Mia, Inge, Christina og Pernille."— Præsentationens transcript:

1 Opgave Virksomhed d. 2. oktober 2007 Second Life Lavet af Mia, Inge, Christina og Pernille

2 Fase 1: Formulering af analysens problem/mulighed: Er der en forbindelsen mellem SL og Amazon? Kan Amazon bruge SL til salg?

3 Fase 2:Valg af analysedesign: Vi skal lave en field research for Amazon ved hjælp af spørgeskema

4 Fase 3: Dataindsamlingsmetoder: Vi vælger at lave en Primær data - Kvantitative spørgsmål - Interview Til den som svare ja til spørgsmål d) eller e) i SL- spørgsmålene vil vi stille 1 kvalitative spørgsmål g) I Amazon vil vi deltage i debatgrupper og stille spørgsmål i disse grupper Til den som svare ja til spørgsmål a + b) Amazon- spørgsmålene vil vi stille 1 kvalitative spørgsmål d)

5 Fase 4: Udvælgelse af respodenter : Vi vil lave spørgsmål både i SL og på Amazon

6 Fase 5: indsamling af data og udvikling af spørgeskema i SL: a) Er du vant til at bruge SL? b) Handler du på SL? c) Kender du Amazon? d) Handler du på Amazon? e) Hvis Amazon havde butik på SL ville du så handle der? f) Ville du synes det var en god ide at få den bog du køber både i SL og i den ”rigtige verden”? g) Er der noget du mangler at kunne købe nu i SL som har noget med Bøger/DVD mm at gøre?

7 Fase 5 forsat Insamling af data og udvikling af spørgeskema i Amazon: a)Er du bruger af SL b)Hvis Amazon havde butik på SL ville du så handle der? c)Ville du synes det var en god ide at få den bog du køber både i SL og i den ”rigtige verden”? d)Er der noget du mangler at kunne købe nu i SL som har noget med Bøger/DVD mm at gøre?

8 Fase 6: Dataanalyse – har vi ikke nået da vi ikke kunne kommer på SL Fase 7: udarbejdelse af rapport/præsentation af resultater – samme som 6 Fase 8: Opfølgning – samme som 6


Download ppt "Opgave Virksomhed d. 2. oktober 2007 Second Life Lavet af Mia, Inge, Christina og Pernille."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google