[Navne på dem i gruppen] [EMNET]. [Her skriver I kort om den påstand eller de tal, som I har undersøgt] [Også hvem, der er fremkommet med påstanden/tallene]

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Hvis du søger nogen, der vil gøre hvad som helst for at glæde dig ...
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Hjælp der er en journalist i røret
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
James Bond går tur i en park...
Opgaveskrivning Informationssøgning
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Læringsstile og lektier
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Dialogisk tænketank Gudenådalens friskole. Punkter til afklaring og information  Ingrid Brunebjergs rolle som konsulent for organisationen – commitment.
Det Internationale Område Studieområde 3/
Den urolige chef kigger på uret,
Sofies dejlige dag.
Måske er I bedste venner i et år,
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
Storyboard fra …. Kommune/team
Sprog/billeder på Internettet
Kvantitative metoder
Å.
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
Lav jeres egen forretning
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som.
Inklusion i teori og praksis Inddragelse af studerende i FoU projekter
Faglige mål for AT – forskellige metoder til komplekse problemer
IT og praktik på Høje Kolstrup Skole Menu IT som en del af praktikken Hjemmesider Farvel og tak.
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
Præsentationer og pitches How to do når man har 10 min.
Vejlederens kommunikation
Introduktion til informationskampagnen Ved projektleder Xenia Nedergaard Nectar Communication.
Den gode historie Sådan finder vi på 24timer dagens historier ”Dét er en god historie!” Emma Gad for kommunikationsfolk.
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Projektleder Gert Melchiorsen, medlem af "Troikaen" Ambassadøruddannelsen Funktionsnedsættelser: Funktionsnedsættelser: –Uoplagthed –Søvnløshed –Døsighed.
Tag ejerskab for afdelingsmødet
Læsning.
Objektorienteret Netværkskommunikation Præsentation 28: Eksamen.
Modul 1 Rød løber (E). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Problemløsningsheuristik A.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Ånden i Glasset.
Tekstens byggeklodser
Øvelse 1: First Impressions
W ORKSHOP 2 Samtalemodel til virksomheder. F ØRSTE KONTAKT : Vække virksomhedens interesse for at få besøg af skolen. Virksomheden har historik for at.
1. 2 Til venstre finder du de databaser der kan være relevante for Psykologi Til højre finder du vejledninger og links. Bl.a. de to powerpoint-præsentationer.
Mig som professionel I denne uge skal vi arbejde med kompetencemålet:
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Stress Billedkilde: stress/?lang=da.
M ØDE OM VISIONSDAGEN D. 15. MAJ 2015 o Hvorfor har bestyrelsen taget dette initiativ o Hvad er rammerne omkring dagen o Hvad kan forældrene og hvad kan.
KNÆK KODEN SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 45.
Statistik.
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Trivselsmålingens resultater på vores skole
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Fake news, research og kildekritik
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Vandflaskeetiketter til navneskilte
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Helt tomt regneark.
DEN GODE STIL.
Fake news, research og kildekritik
DEN GODE STIL.
Fortæl din makker hvad dine vigtigste arbejdsopgaver er.
Fake news, research og kildekritik
Ansøgningsskema CØ SMV Virksomhedens navn:
Eksamen D. 18/ Varighed: 30 min
Introduktionskursus på ungdomsuddannelserne
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

[Navne på dem i gruppen] [EMNET]

[Her skriver I kort om den påstand eller de tal, som I har undersøgt] [Også hvem, der er fremkommet med påstanden/tallene]

[Her er hvad X sagde om...] [Find et konkret klip, hvor nogen fremsætter en påstand eller nogle tal, som I kan undersøge. Lav et link til klippet. NB! på DR's Se TV er det muligt at linke til et præcist tidspunkt i klippet] Link til klip

[Påstanden/tallene] [Her uddyber I den påstand eller de tal, som personen er kommet med] [Hvor kommer de fra?] [Hvad fortæller de?] [Etc.]

Problemerne ved [påstanden/tallene] [Her viser I hvilke problemer, der med påstanden/tallene] [Brug kildekritik, metode, statistik og jeres kritiske sans] [Dokumentér med rigtige tal fra andre undersøgelser, samfundsstatistik, Danmarks statistik Surveybanken og andre steder]

Problemerne ved [påstanden/tallene] [Lav gerne mange slides, hvor I gennemgår påstandene/tallene et af gangen]

Problemerne ved [påstanden/tallene] [Vær opmærksomme på, at det kan vise sig, at påstandene/tallene faktisk er rigtige]

Interview [I jeres fremlæggelse kan I lade en fra gruppen spille rollen, som den, der Har fremsat påstanden/tallene som I har undersøgt. Ham eller hende skal så forsvare påstanden/tallene i et kritisk interview. Husk at spørg om hvorfor personen har fremsat den påstand eller de tal]

Sand eller falsk [Placer den røde plet, der hvor I mener, at den høre bedst hjemme]

Researchet af: [Jeres navne]