MINIUDBUD PÅ REVISIONSYDELSER PÅ AAU INDKØBSKONSULENT MORTEN DENAA.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
EJERSKIFTE Statistik om ejerskifter i Danmark baseret på resultater fra spørgeskemaundersøgelse Okt./nov for Erhvervs- og Byggestyrelsen og INSEAD.
Advertisements

Bredbånd i Nordjylland Udviklingen i landet bag motorvejen Vesthimmerland.
Hvorfor er det offentlige marked interessant?
Erstatning og tilbudsgivers dilemma når udbudsgrundlaget er fejlbehæftet eller uklart Peter Dann Jørgensen.
Få succes med dine ansøgninger om eksterne midler 12. maj 2011
Af Udbudsjurist Janni Hadulla Nielsen
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
FTK Wing Reserve FTK WRES Præsentation.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vandløbsfagmøde Skarrildhus, Kibæk, 5. september 2013
v/Kate Bøgh Socialdirektør, Middelfart Kommune
UDBUD.
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Darum skole 4. november 2013.
Fælleskommunal indsats på geodataområdet Jens Ole Back KL.
Tjekliste Er din myndighed klar til Digital Post? Kan din myndighed modtage og besvare digital post? Test om det virker Sørg for at teste, om myndigheden.
Udbud og konkurrence 31. JANUAR Monopoler/dominerende stilling og udbud › Hvad er monopol/dominerende stilling ? ›Konkurrenceretligt ? Tilstrækkelig.
NUAS okt Hvor i studiet bør karrierevejledning komme? V/ Christian Volmer Nielsen Aalborg Universitet.
Status for Økonomisk Balance og Økonomistyirng17. december 2006 Status for Økonomisk Balance og Økonomistyring Regnskab 2006 Redegørelse for årsagerne.
24. januar CFU OK 08 Delforlig - staten Attraktive arbejdspladser Fokus på samarbejde, kompetenceudvikling og arbejdsmiljø.
Den korte vej fra procesbeskrivelser til it-understøttelse
. Præsentation af Handicapområdets udviklingsproces.
Sprogpakken Praksisopgaven.
Københavns Tekniske Skole 9 afdelinger fordelt i Hovedstadsområdet
Workshop om trivselsmålinger SSID – årskonference Rita Jensen Personalestyrelse 29. April 2009.
1 Arbejdet med frednings-, planlægnings- og miljøopgaverne.
ORGANISATORISK FORANKRING I KOMMUNERNE Flemming Engstrøm, programleder Nils Thor Rosted, seniorkonsulent Digitaliseringsmessen 2013.
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Formålet med mødet Gennemgå og samle de input vi fik fra møderne
Ved Jannie Asklund Mobil:
Leverandørmøde D. 5. december 2012 Leverandørmøde.
FOPS arrangement den 18. maj 2011: ”Den gode proces for medarbejderne ved virksomhedsoverdragelse” Sådan har vi gjort.
Skift af farvetema: 1.Vælg ’Design’ i PowerPoint menubjælken 2.Vælg ’Farver’ 3.Vælg ’farveskema’ SKI_GRØN eller SKI_BLÅ Indsæt nyt billede i format H 17,3.
Individuel selvevaluering. Øvelse Hvad tror du ville være en udfordring for dig ved at gennemføre den individuelle selvevaluering? - diskuter gerne med.
LÆRING, LEG & BEVÆGELSE.
Strategiske mål – Verdens bedste indkøbsafdeling!
Har du husket din licens? Opstartsmøde 6. september 2012.
Erfaringer med at gennemføre en KVIK selvevaluering på SBi Susanne Tang Merit Statens Byggeforskningsinstitut.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Den individuelle evaluering.
Et samarbejde mellem: BAT Kartellet | Bygherreforeningen | Dansk Byggeri | Danske Arkitektvirksomheder | DI Byggematerialer | Foreningen af Rådgivende.
Informationsmøde 27. maj EU-Udbud af Håndværkerrammeaftaler Prækvalifikation.
Gode råd om indkøb 1.Få overblikket: Kig på indkøbet lidt fra oven 2.Brug allerede indgåede indkøbsaftaler 3.Bliv en del af et fællesskab 4.Konkurrenceudsæt.
KØBENHAVNS KOMMUNE ØKONOMIFORVALTNINGEN / KONCERNSERVICE Informationsmøde Udbud af håndværkerydelser til løbende drift og vedligeholdelse - Fagentrepriser.
Godkendte visioner og målsætninger Lejerbo Frederiksberg Maj 2015.
DFFU, 9. juni 2010 Praktiske tiltag i relation til den nye lov om håndhævelse af udbudsreglerne v/chefudbudsjurist Karin Martinsen.
MØDE MED ARBEJDSGRUPPERNE DEN 7. MAJ Forberedelse til bestyrelse 1 OPGAVER: Styrelsesgrundlaget: Udarbejdelse af vedtægt og forslag til forretningsorden.
Vælg layout 1. Højreklik uden for dit slide 2. Vælg et passende layout fra “drop ned” menuen Ønskes bullet brug da: Bullets generelt: For at få punktopstilling.
Betaler en professionel bestyrelse sig ?. Professionel bestyrelse og ejerskifte… Mindre pres på virksomhedens daglige ledelse En rigtig pris Mindre bøvl.
Møde Fakturering af projekter 2016
Dialogmøde om træningspakker målrettet mennesker med demens
Forpligtende aftaler - og loyalitetsaftaler
Indhentning af Dokumentation
Institutionernes erfaringer med møbelindkøb
Hvordan anvendes SKIs møbelaftaler?
Rammeaftale Revisionsydelser
Møde Fakturering af projekter 2016
Juli 2013 Dialog i udbudshjulet
Revisionsydelser og økonomisk rådgivning
Miniudbud på revisionsydelser på AAU
Indkøbsmuligheder på SKI’s aftaler
Historie og organisation
Møde Fakturering af projekter 2016
Under udbudsgrænserne
Indkøb PÅ AU.
TORSDAG DEN 7. DECEMBER 2017 KL
Informationsmøde: Udbud af anti-decubitus madrasser og special madrasser, vekseltryk/dynamisk til Region Syddanmark.
Informationsmøde: Udbud 12/23309 om levering, installation, implementering, support, drift og vedligehold af Microsoft Dynamics AX 2012 Regnskab & Finans.
PSK-BYG Projekt ”Nyt klubhus”
Rammeaftale Revisionsydelser
Eksempel på mål Inspiration Handlinger / opgaver Ressourcer Refleksion
Præsentationens transcript:

MINIUDBUD PÅ REVISIONSYDELSER PÅ AAU INDKØBSKONSULENT MORTEN DENAA

AAU i tal (2013) heltidsstuderende medarbejdere (VIP 2.091og TAP) Indtægter 2.560,2 mio. kr. Statstilskud 1.796,3 mio. kr. Salg af varer og tjenesteydelser 194,9 mio. kr. Tilskudsfinansierede aktiviteter 569 mio. kr. Udgifter 2.617,7 mio. kr. AAU anvendte i 2013 ca. 4 mio. kr. på revision hvoraf ca. 0,5 mio. kr vedrører lovpligtig revision.

Behov og afklaring Revisionsaftalen med eksisterende leverandør udløb 31. dec Skrev sagsfremstilling til bestyrelsen, SKI (miniudbud/direkte tildeling) vs. eget udbud Bestyrelsen besluttede at der skulle gennemføres et miniudbud Økonomiafdelingen fik ”frie hænder” til at gennemføre miniudbud

Hvorfor miniudbud ? Mulighed for at tilpasse revisionen til lokale behov At få den rigtige prissætning i forhold til din organisation Bedre mulighed for at styre kontrakten når egne behov er klarlagt

Gennemførsel af miniudbud Nedsatte arbejdsgruppe bestående af økonomidirektøren, regnskabschefen, controller og indkøbskonsulent Bad SKI om inspirationsmateriale Bad potentielle leverandører om at forhåndstilkendegive om de var interesseret i at byde på opgaven med angivelse at tidsplanforhåndstilkendegive Arbejdsgruppe udarbejdede kravsspecifikationkravsspecifikation Indkøbsfunktionen lavede de øvrige miniudbuds dokumenter herunder miniudbudsbetingelser miniudbudsbetingelser Gør det nemt for tilbudsgiverne

Evaluering af tilbud Husk at føre en grundig evalueringslog på hvert tilbud i forhold til jeres underkriterier (for der kommer spørgsmål fra tilbudsgiverne) Arbejdsgruppen udarbejdede indstilling som blev sendt til bestyrelsen Husk at holde evalueringen tæt til kroppen til at der er endeligt tildelt. Bestyrelsen valgte på baggrund af indstillingen at udpege ny institutionsrevisor Økonomidirektøren orienterede afgående revisor om revisorskiftet Ny revisor blev orienteret om at de havde vundet miniudbuddet

Implementering af kontrakten Lavet en kontrakt der følger regnskabsåret og ikke kalenderåret. Afgående revisor gjorde allerede igangsatte revisioner færdige Holdt opstartsmøde med ny revisor hvor de to teams kunne mødes Økonomidirektør og bestyrelsesformanden holdt møde med afgående revisor

Spørgsmål Kontaktoplysninger: Morten Denaa Tlf