Århus Y’s Men’s Club Marselisborg 11/19/2014 Klubben har fadderskaber i 4 organisationer: SOS Børnebyerne Danmission ”Fremtidsbørn” Areopagos Børnefonden.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Dr. Wenceslaus Kilama, Chairman, Malaria Foundation International
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Set i forældreperspektiv
Nonne historie.
Det svære liv i en sportstaske
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Nr. Vesterskov - Et lille sted - Med store muligheder
Børnerådet Danske børns trivsel Lisbeth Zornig Andersen
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
Afdelingsleder Pia Kofoed Jacobsen
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Spejdernes Loppemarked, August 2011
Net Profitability Guidelines
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Mozambique Børn henter vand og leger ved en oversvømmet kloak. Foto: IBIS / Mozambique.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Forældremøde august 2009  Efterårssæson 2009  Træning  U13-hjælp  Cafeteria-vagt  Hjemmeside  Forældrebud  Evt?/Spørgsmål??
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
VitaMeal ™ produktion & distribution Lumbadzi, Malawi Tekst og billeder: Marcus Westberg.
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Hvordan handler jeg ved æresrelaterede konflikter v. Susanne Willaume Fabricius Projektleder LOKK.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Nonceba Family Councelling Center, Khayelitsha, Cape Town, South Africa Sydafrika er det land i verden der har den værste statistik for børnevoldtægter.
v. Birgit Mortensen Servicestyrelsen Erfamøde
Vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet
Skolens AKT- gruppe består af fire lærere og to pædagoger,
FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Redskaber til at støtte børn og unge i deres sociale liv på nettet Marianne Pihl, Projektkoordinator i Red Barnet Lystrup
Kompetencecenter for Hirtshals Skolecenter
Opeepl – Rotary partnership En unik mulighed for inddrage din klub i END POLIO NOW indsamlingen.
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Børns omsorgssituation og trivsel
TPI U /2015.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Valhalla, integreret daginstitution Nyborg
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2008.
MobSQUAD.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Formandens mundtlige beretning 2011 Landsforeningen af 10. Klasseskoler i Danmark v/ Henning Rasmussen, Xclass.
Tema 6 Samvær og fælles aktiviteter
Forsøget begyndte d. 1.januar 2005 og bygger bl.a. på
Køb spillet her:. Buy the game here: AIDAAIDA Attention: Det der fanger øjet Billedet i venstre hjørne er blikfanget. Interest: Den del der får læseren.
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Y’s Men International I uge 4 er der verden over fokus på Y’s Men og det arbejde Y’s Men’s klubberne laver.
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
AFTENENS PUNKTER Kontaktveje mellem skole og hjem Hvor kan forældre få indflydelse Forældremøder Temaforældremøder Skole-hjem samtaler Andet Debat.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
MADS, JONAS, RONNI & JESPER CAR APP. PERSONA Rasmus er 28 år og har arbejdet som automekaniker i 3 år og har som følge godt styr på biler. Rasmus lever.
Bulbjerg.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Beregning af familie- økonomi. Familien Kvinde, 28 år, på barsel Hendes første barn A, 3 år, bidragsresolution findes Hendes andet barn B, 3 måneder,
Morgendagens Børne- og Ungeliv FORÆLDRE Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 11:13 Powered.
Princip for kontaktforældre
WFP's Skolemadprogram.
Tror du på hekse - det gør de i Burkina Faso
WFP's Skolemadprogram.
Præsentationens transcript:

Århus Y’s Men’s Club Marselisborg 11/19/2014 Klubben har fadderskaber i 4 organisationer: SOS Børnebyerne Danmission ”Fremtidsbørn” Areopagos Børnefonden

SOS Børnebyerne: 11/19/2014 Der doneres årligt p.t. kr til organisationens samlede arbejde i Chile, Uruguay, Assam og Shillong i Nordindien samt i Tibet. Billedet er fra en SOS Børneby i Tibet.

Danmission – ”Fremtidsbørn” 11/19/2014 Dette projekt støttes med årligt p.t. kr Beløbet giver støtte til 6 børn under projektet ”Fremtidsbørn” i Afrika og Asien.

Areopagos 11/19/2014 Missionsorganisationen Areopagos støttes med årligt p.t. kr til et skolehjem i Feixian i Kina. Billedet er fra skolehjemmet i Feixian.

Børnefonden 11/19/2014 Gennem Børnefonden har vi 3 fadderskaber, som årligt p.t. støttes med kr fødselsdagsgave til de 3 børn på kr Disse fadderskaber er på navngivne børn, som vi holder kontakt med, og vi får løbende rapport om børnenes trivsel. I det følgende noget om hvert enkelt barn ……

Madhavi Kunti 11/19/2014 I Indien støtter vi MADHAVI KUNTI. Hun er 10 år og går i 5. klasse. Hun trives godt, passer skolen og får gode karakterer. Familien kæmper med misvækst, og både på grund af regn og oversvømmelser er det nødvendigt med fødevaretilskud. Familien takker så meget for den årlige fødselsdagsgave, der gjorde det muligt for dem, både at få nyt tøj og ekstra mad til den daglige husholdning.

Sidiki Compaore 11/19/2014 I Burkina Faso har vi i 2010 fået nyt barn, nemlig Sidiki Compaore. Han er en kvik dreng på 6 år og er endnu ikke begyndt i skolen. Hans forældre har aldrig gået i skole. De er muslimer og faderen er polygam. Familien ernærer sig ved landbrug, men både jordens beskaffenhed og deres redskaber er dårlige. Moderen forsøger at skaffe lidt ekstra til familiens underhold ved at sælge frugt på markedet. Familien trænger meget til hjælp til at forbedre deres levestandard.

Wiyao Martin Kalao 11/19/2014 Så er der endelig Wiyao Martin Kalao fra Togo. Han er nu 11 år og går i 5. klasse. Han tilhører en kristen familie, og deres livsbetingelser er i bedring. Efter skoletid tager han del i alt forefaldende husarbejde, og han elsker at spille fodbold med sine kammerater.