Kvalificering af Kommunearbejdet i Rethink Business - som bevægelse og projekt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvor er min bulldozer? Dette er historien om hvad der sker når ting bliver væk og dukker op de underligste steder.
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Energiens Fremtid i Region Sjælland 5. Marts 2014.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Hvilken forskel skaber mest værdi for brugerne?
(Automatic Delivery Rewards)
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
Agenda Reformen kort fortalt Hvad er det vigtigste nye? Nytter det?
Arendalkonferancen Arendal 21.juni 2011
Dialogspørgsmål til forflytningspyramiden
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Ressourcestrategi Rethink.
Det udvidede klasserum
Revideret UDDANNELSE 1. JAN 2013
Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse - Region Midtjyllands initiativ.
Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse -Region Midtjyllands initiativ DK i front på Cirkulær Økonomi.
Den Grønne Tænketank - København / Frederiksberg Den Grønne Tænketank –blev stiftet i juni 2003 –vi arbejder for en grøn og rummelig hovedstad –vi arbejder.
Session 13: Advarselssignaler på depression og blandingstilstand Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
Krop og læring Karen Barfod,
VISION Det bedste til vore børn! Oplæg til Pædagogisk Råd.
En ambition for skolerne i Hillerød SB formændene i Hillerød Materiale fra mødet
Brune ris og/eller franske kartofler
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
Uddannelse mellem skole og praktik -Et aktionsforskningsprojekt på Social- og Sundhedsskolen Fyn Kvalitet i praktikken – så godt det kan være i EUD Workshop.
Tjek-ud konference Projekt styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade 22. September 2014 Velkommen.
Kodeks for offentlig topledelse
Valhalla, integreret daginstitution Nyborg
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
AffaldVarme Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune REWARA Rethink business kommuneseminar d
Mødet med kursisten - motivation og barrierer 24. Februar 2014.
Dialogspørgsmål til forflytningspyramiden
Overskrift Max 1 linje Resultater fra ny evaluering Lars Olsen og Nikolaj Borup Rasmussen Har Sikker Trafik LIVE effekt?
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
OPI EFFEKTMÅLINGSVÆRKTØJ
Motiver, motivation og barrierer.
National konference den 3. november 2009 Røgfrihed for alle Tobaksforebyggelse blandt socialt udsatte v/projektleder Helle Stuart.
Innovation Fredericia Gymnasium. De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning.
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
”Det Nære Sundhedsvæsen” Jan Trøjborg KKR Syddanmark, Januar 2012.
MODUL 3B KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Tværfagligt samarbejde.
Introduktion tirsdag den Per Christensen Lektor Vismand.
Hvad er lean? Lean er at opnå en kultur, baseret på løbende forbedringer, hvor der fokuseres på, hvad der giver værdi, set med kundens øjne. Alt andet.
Forside med baggrundsbillede. Skriv titlen med Arial Regular. Skriv stort. Lad teksten forholde sig til baggrundsbilledet. Du kan vælge andre baggrunds-
Forandringskompasset. Program 9:00- 9:15Velkommen og formål med dagen 9:15- 10:00Introduktion til kompassets forandringsfaser + mini øvelse 10:00-10:15Pause.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Integrationsnet Målafklaring; med coaching og ressourcetænkning som referenceramme.
Hvordan løser vi klimaknuden og hvad kan forbrugerne gøre?
Modul 3.1 – Hvorfor og hvordan dokumenterer vi?
TEMA 1 Kortlægning: Mobilitet i hverdagen
Hvordan får vi arbejdet med kvalitet og afbureaukratisering forankret på vores arbejdsplads, så både ledere og medarbejdere er involveret og bidrager i.
Hver en ny dag er bedre end i går,
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Bølgerne mod stranden når
E-læring på patientens præmisser
E-læring på patientens præmisser
Bølgerne mod stranden når
CØ / FOKUSERET VÆRDIKÆDE
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Ungdomsskolen 2021 MISSION
Fagligt udviklingsforløb om e-ressourcer – pust nyt liv i formidlingsarbejdet 11. september 2018.
Den lårbensamputerede patient
Forankring Personlig udvikling i Det nye bibliotek SUPPLEMENT AS.
En stærk pædagogprofession i bevægelse BUPL’s nye professionsstrategi
Livsuret Minderne smiler her, mens vi synger om det nu, der bli´r,
Professionel udvikling i det nye bibliotek
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Fusionsprocesser i stjerner
CØ SMV – Øget vækst gennem cirkulære forretningsmodeller i SMV’er
Præsentationens transcript:

Kvalificering af Kommunearbejdet i Rethink Business - som bevægelse og projekt

Kommunearbejdet – dets DNA og det stof vi kan arbejde med og skabe Kommune - arbejdet

Ressourceproduktivitet? Fra værdikæde til værdiøkosystem

Mere af, og som allerede er … Mindre af… Tilføjes, som ikke er tilstede i dag… Fjernes totalt … Kvalificeringen i noget konkret …

Island 2014

Feltet som ”ledelse” skal beherske i Art-Epi Vision Idé bestræbelse handling Aktualisering

Hvordan gør vi det, i dag? Dykker, udfordrer og flytter ART-EPI 2017 Ressourcestrategi Ideen Ide 2 Mere af Helt væk Mindre af Helt nyt

Hvordan vil fokuseringen på begrænsede ressourcer, som vi oplever fra politikere, erhvervsfolk og borgere få et konstruktivt liv gennem en bearbejdning af den nye ressourcesstrategi, der har overskriften ”Danmark uden affald”?” –

Feltet som ”ledelse” skal beherske i Art-Epi Vision Idé bestræbelse handling Hvilken kraftfuldhed besidder du og ideen? Hvad er du/I i stand til at gøre? Aktualisering ….noget nyt, der løftes ind, der sætter nye standarder, gå på tværs af og ønsker at undersøge og skabe ud fra en bæredygtighedstanke

Hvilken ide udsprang ”togdrift” af? Togdrift, som vi kender det ( ( Hjul, skinner, jern, maskine/trækdyr, tog-fører, menneske, fart, diesel, el, fra a til b …

Med blik for at udfordre common sense Behøver man at tænke i hjul for at tænke i jernbane? Behøver man at tænke i skinner for at tænke togdrift ? Behøver man at tænke i skole for at tænke i elever? Behøver man tænke i patient for at tænke i helbredelse? Behøver man tænke i skalpel for at kunne operere? Behøver vi at tænke forbrænding for at få energi? Behøver vi at tænke negativ miljøpåvirkning, når vi ønsker øget mobilitet? Behøver vi at tænke på is og frostgrader for at tænke i skøjteløb/ hvad betingede ideen om skøjteløb? Behøver vi at tænke i flere heste for at få flere hestekræfter?

Fragmenterne i en ide, der får den til at fremstå som ide …

Ledelsesfunktionen og innovation  Find ideen, find dens elementer, mærk dens forskelle, skub til delene, lad andre dele dukke op, læg til, træk fra  Tænk i autensitet fremfor aktivitet