Pumper i cirkulær økonomi -Samsø Som testsite Vi har i projektet forpligtet os til at udarbejde En kommunal politik der indbefatter CØ Og udvikle en CØ-model.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
15 OKTOBER 2012 RETHINK BUSINESS 1 Projekt "Rethink business" handler om at styrke din virksomheds forretning. Det kan være i forhold til indkøb af materialer,
Advertisements

Det tværsektorielle samarbejde
1 Claus Larsen August 2013 Godt miljø i Norge – på dansk Dansk Miljørådgivning A/S - DMR.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Arendalkonferancen Arendal 21.juni 2011
v/Kate Bøgh Socialdirektør, Middelfart Kommune
Cirkulær Økonomi som ny trend
Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse - Region Midtjyllands initiativ.
’Vandpartnerskabet’ v/Marianna Lubanski DWF temamøde den 21. April ’Det Danske Vandskab – nu og i fremtiden’
NORDHAVN ENERGIPARTNERSKAB
Med blik for at bruge markedets, virksomhedernes og samfundets bevægelse -Region Midtjyllands initiativ DK i front på Cirkulær Økonomi.
Digitalisering i Praktiken Workshops den 9. februar 2007
Når beboerne sætter dagsordenen
Services Services som fundament for virksomhedens infrastruktur
Mobility Management konference marts 2010 Side1 Derfor kan vi lave et Mobility Management projekt i Gate 21 Jakob Høj, Tetraplan A/S Partner i Gate.
Hvem skal være med til at definere kerneopgaven – og hvordan
BACKUP eller dø! Klik dig frem til næste billede ->
Jeg er taknemmelig....
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
En ambition for skolerne i Hillerød SB formændene i Hillerød Materiale fra mødet
WorldIQ A/S - Technology Briefing
1 Hvordan implementeres mainstreaming tankegangen og værktøjerne i den kommunale organisation v/Kate Bøgh Socialdirektør, Middelfart Kommune TOVHOLDER.
Den anerkendende interviewform
Brugstedet.dk Eksempelsamling ”Geodata skaber værdi” Nils Bo Wille-Jørgensen Grontmij.
Samsø :D verdens største labyrint………………………… indvielse: 6. maj 2000 Størrelse: 6 ha (= 12 fodboldbaner) Samlet stilængde: m Stibredde:
Vandpolo seminar 18. september Velkommen Formålet med i dag er: –at I alle tænker over, hvordan vi udvikler dansk vandpolo I den rigtige retning.
Fronthouse workshop 8: Derfor skaber forsøgsprojekter fremtidssikrede renoveringer NCC. 16. Juni 2011 Søren Terkildsen, Ph.d-studerende, BYG:DTU.
Palles Gavebod og fremtiden i DDB Samling af udviklingskræfter og strategisk fokus giver flere muligheder for at udvikle et nationalt, velfungerende digitalt.
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Sokrates 469 f.Kr. – 399 f.Kr..
Hvordan spørger man anerkendende?
Infomøde cand.selv – cand.mentor
1 CSR er mere end virksomhedernes sociale engagement - CSR i Danmark / Steen Vallentin Inst. f. Ledelse, Politik og Filosofi CBS Center for Corporate Social.
Sportsmanagement November 2008
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Natur i forandring Prøveeksamen.
Lektion 2 Politisk spin.
Læreprocesser i naturvidenskabelige fag - I erhvervsuddannelses-kontekster Ole Ravn Christensen Paola Valero Institut for Uddannelse, Læring og Filosofi.
Regnvandshåndtering i dit område
TR UDDANNELSE. Tillidsrepræsentantuddannelsen i Kost & Ernæringsforbundet Som valgt tillidsrepræsentant, skal du gennemføre Kost & Ernæringsforbundets.
Totalentrepriser – set fra Bygherrens synspunkt
Lektion 26: svar på repetitionsspørgsmål 1.Hvorfor er udviklingen i erhvervsstrukturen afgørende for udviklingen på handelsbalancen? Det er afgørende for.
Mainstreaming af handicapområdet Det Centrale Handicapråd National konference for Kommunale Handicapråd Konsulent Henrik Hauritz, Kultur og Service
Vision og Strategi for Forslag Vision og Strategi for Vision og indsatser i strategi.
Workshop om evaluering 19. januar FORMÅL OG PROGRAM Blive klædt lidt bedre på til at planlægge og gennemføre evalueringer Udgangspunkt i akkrediteringskravene,
Evaluering af undervisningen: samfundsfag Vi skal i dag evaluere (bedømme) undervisningen ift. disse emner: Planlægning Fagligt udbytte Arbejdsformer Lektiemængden.
INNOVATIV KIRKE Et forløb for menigheder, der ønsker at være mere kreative og nyskabende.
Forretningsmodel til Kommuner og private virksomheder.
INNOVATIV KIRKE Et forløb for menigheder, der ønsker at være mere kreative og nyskabende.
Webkamera Baseret på google maps - fint til test Udviklingsprojekt - der udvikles live Kilde kan kopieres ind i andre applikationer Målet er ikke Internettet,
Vores frivillighedspolitik Næstformand Mads Kildegaard Larsen.
OBS: E2012 programmet fra 2009 til juni Herefter revideres mål og indsatsområder på baggrund af den fælleskommunale og fællesoffentlige digitaliseringsstrategi.
Aarhus kommune: OrganiCity Evt. billede. Den kommunale udfordring.
Tilskud til partnerskaber Informationsmøde 19. september 2016 Renato Ezban Energistyrelsen.
Præsentation af Refurb
Workshop Dansk Byggeris arbejdsmiljøkonference 16/3 2017
Alternative Energi i alternative samfund
Når A + B giver et langt større C
Den digitale fødekæde Dansk Byggeris arbejdsmiljøkonference 16/3 2017
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Vision Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune.
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Jeg er taknemmelig....
Effektiviseringer i Holbæk Kommune i perioden v/ Claus Strandmark
Samskabelse gennem et Bynetværk
CØ / FOKUSERET VÆRDIKÆDE
forretnings-modeller
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
DIT NAVN DIN UDDANNELSE (husk både kandidat og bachelor, hvis de er forskellige) og KONTAKTOPLYSNINGER Mine vigtigste kompetencer Softwareudvikling Udvikling.
CØ SMV – Øget vækst gennem cirkulære forretningsmodeller i SMV’er
Præsentationens transcript:

Pumper i cirkulær økonomi -Samsø Som testsite Vi har i projektet forpligtet os til at udarbejde En kommunal politik der indbefatter CØ Og udvikle en CØ-model for pumper, der er forretningsorienteret fx som leasing. Partnere!

Hvad er lykkedes Projektet har været en succes da vi har fået en platform til at i talesættes smartere løsninger, hvor vi agere facilitator. Med smartere løsninger menes at virksomheder sætter sig sammen og finder fælles intensioner og produktløsninger, der fx inkludere service. Hvilket har været det emne som virksomhederne til vores første workshop fandt mest interessant og oplagt.

Status Vi har netop sendt et udbud ud omkring en kultursal. I udbuddet er der en passus om, at entreprenøren skal afsætte tid til 3 møder der fokusere på CØ i projektet. Her vil vi i samarbejde finde 5 konkrete tiltag der kan tænkes ind i CØ. Den kommende workshoppen vil arbejde med konkretisering af kriterier til kommunal ”trappe” politik og forretningsmodel. Vi har to spor…….

Udfordring Vores udfordring har nok været at Grundfos er lidt langt væk og pumperne er billige og er trinløse og energieffektive. Derfor kan det være vi retter blikket mod varmepumper i stedet for tiltænkte cirkulationspumper