Uge 7 Unge og seksualitet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

? Fra 1 til 10.
Fordybelsesdag med fokus på konflikter
Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
At forholde sig professionelt Anne Skov
Parforhold; kommunikation og seksualitet
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Forældresamarbejde på Gjøl Skole
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
TPG handleplans-skema
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Det svære liv i en sportstaske
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Læringsstile og lektier
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Bytte   PowerPoint  .
?.
Konsensusprocessen.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Den professionelles 3 handlingsdomæner Humberto Maturana
Projektlederens rolle(r)
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Sex & Samfunds årlige seksualundervisningskampagne Uge Sex.
Omgangstone og kollegialitet
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Information til nye forældreråd i 0
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Opgaver og drøftelser kristendomskundskab og dansk 8. – 9
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Uge 2-6 Senmoderne ungdomslitteratur.
At tale om sexualitet.
Statens Center for Kompetence- og Kvalitetsudvikling SCKK Konsensusprocessen.
Store IT- innovationer (SITIN) TØ6. Dagens program Overordnet feedback til OO2 Øvelse til kap. 10 Mine projekter Ugens opgave/OO3 Individuel feedback.
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Disposition Præsentation af emne Mobning
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 1. undervisningsgang Anja Hønnerup Nielsen November 2011.
Hvordan kan vi hjælpe hinanden så der ingen spiseforstyrrelser opstår?
Læborg skole- 4.kl kl. Undervisningsmiljø. 5./6. klasse 4 drenge
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
SKABELON.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Dialogredskab - uddannelsesparathed. Hvordan er redskabet blevet til? Samarbejdsprojekt Involvering af de unge Støtte fra region Syd.
SKRIVEFAGET Modul 4: Faglighed og taksonomi Lektion 4: Diskussion.
Politiworkshop. Humor. Præsentation. Målsætning. Hvad kan vi nå af klasser. 1., 3., 6. og gerne 8/9. klasse. Positive oplevelser med politiet. Præge børnene.
Drives af LOKK (landsorganisationen af kvindekrisecentre) Rådgivning for unge, fagfolk og forældre – alle kan være anonyme Oplæg og undervisning Hotline.
Unge og mobning Sarah Amann Mortensen 1.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Sammen vil vi lære En uddannelse handler om at blive klogere og dygtige, så I bliver parate til jeres drømmejob. Forestil jer, at vores klasse er verdens.
TEMA 1 Kortlægning: Mobilitet i hverdagen
Dagens program Vi skal tale om: Hvornår og hvordan du træffer valg?
En APP til unge som er i tvivl om deres seksualitet - Lavet af Melani
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Den gode tone Lse.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Morale og dannelse i uddannelse
Den gode tone Lse.
Johari vinduet det vi ved og ikke ved!
FÅ MEST UD AF DAGEN: UNDERVISNINGSMATERIALE (9. -10
Unge & Rygning: Forældres rolle
Præsentationens transcript:

Uge 7 Unge og seksualitet

Aftaler Seksualundervisning handler nogle gange om spørgsmål og emner, som man måske ikke har talt om før med sine kammerater og lærere. Derfor er det helt almindeligt, at man er lidt usikker på sig selv og tænker på, hvad de andre mon mener om dét, som man siger eller gør. For at det derfor bliver en god oplevelse for alle at have seksualundervisning, er det en god ide at lave nogle fælles aftaler for, hvordan seksualundervisningstimerne skal være. Grupperne kommer med 2-3 forslag til aftaler for hele ugen.

Hvilke ord bruger vi? I grupperne: Skriv alle de ord på tavlen som I kender om sex. Skriv alle de ord på tavlen som I kender til om pigers kønsorganer. Skriv alle de ord på tavlen som I kender til om drenges kønsorganer.

Hvilke ord bruger vi? Hvilke ord bruger medierne og reality-programmerne? Er der forskel på, hvilke personer man er sammen med? – venner/familie Hvilken betydning har det for opfattelsen af sex? Hvilke ord er diskriminerende? Fælles sætter vi ring om de ord vi vil bruge resten af dagen.

Anonyme spørgsmål Alle har mulighed for stille spørgsmål. Papir udleveres. Spørgsmålene lægges i den grønne æske. Ingen spørgsmål er dumme. Alle spørgsmål er anonyme. Vi viser respekt for hinanden ved ikke at grine af spørgsmålene.

Kroppens mangfoldighed Er min krop god nok? Er min krop pæn nok? Er jeg anderledes end andre? Ser jeg forkert ud? Er jeg god nok?

www.bedreseksualundervisning.dk/.../DWSDownload.aspx?...%2FFiles%...‎ Google: Kroppens mangfoldighed – bedreseksualundervisning.dk

Rundkreds Øvelse: Tage stilling – ikke blive enige – ikke kommentere andre! Alle sidder i en rundkreds Når et udsagn læses op, rejser man sig hvis man er enig – eller bliver siddende hvis man er uenig. De enige bytter plads med hinanden.

Sexfordig.dk Film Kroppen Retten til kroppen Følelser og kærlighed

De fire hjørner Dilemmaer: I bliver fordelt ud i de fire hjørner i klassen. Hjørne 1 – 2 – 3 skal argumentere for der valgmulighed. Hjørne 4 skal finde på en anden og god mulighed/anbefaling.