Sensoriske målinger
Viden, intuition og erfaring danner grundlag for indholdet i jeres kreativitet. Kan defineres som: Evnen til nyskabelse, idérigdom, Evnen til at gøre ideer til virkelighed Evnen til at kombinere eksisterende viden på en ny måde Alle er i besiddelse af kreativitet. Kreativitet hænger uløseligt sammen med ideer og ide-generering. Den kreative proces ??????
Spindelvævsdiagrammet er en skabelon hvor er taget højde for fedt, de 5 grund- smage, konsistenserne: Blødt, saftigt, sejt og sprødt. De forskellig anskuelser er sat op over for hinanden, fordi der er et modsætnings- forhold i dem. F.eks. fremmer salt smagen i umami. Er der meget saftighed, kan der tilsættes noget sprødt. Hvis man ønsker at øge bitterheden, er det en ide at tilsætte noget sødme. Blødt og sejt går godt i spænd – tænk blot på tilberedt fisk og kød. Diagrammet består af 10 ringe, så det er let at indtegne svarene fra vurderingen af måltid.
Sprødt Blødt salt Surt Bitter Saftigt Seit Umam i Fedt Sødt