Sensoriske målinger. Viden, intuition og erfaring danner grundlag for indholdet i jeres kreativitet. Kan defineres som:  Evnen til nyskabelse, idérigdom,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dias 1 – kompasset udfoldet for frugt og grønt
Advertisements

”Smag og behag er forskellig”.
Slagterkurvens sensorik
Hjertevenlig kost i praksis
Nysgerrigper workshop V/ Bo Flügge Thrane, Ulla Fog, Gitte Reffelt Utterslev Skole.
Kreativitet og innovation i ALT
Energi- & Vandværkstedet
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Tilberednings - metoderne.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
SUPERSUND SALATER Kartoffelsalat og Laks med avocadosalat med ærter & spinat. Sidstnævnte salat er fra den nye ”Supersund - Salater” bogen – dog med mine.
Kreativ digital matematik
Storyboard fra …. Kommune/team
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Kommunikation / it.
Inspirationsdag om musik med børn (2-10 år)
Mad til unge på høj- og efterskoler
Viden, læring og progression
Hvem skal være med til at definere kerneopgaven – og hvordan
Sensorik , form og æstetik
Kultur- og branchestudier
Sanser, oplevelse og beskrivelse
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Ledelse i Praksis Domstolene i det sydlige Jylland 5. Lektion 3. Februar 2014.
Brugernes kreativitet - Kreative processer i innovation med inddragelse af brugerne Ditte og Marianne Den 8. februar 2007.
Portfolio opgaven 2kok1122.
Procesværktøjer.
Problemformulering Indeholder:
Kreativitet – et systemisk fænomen Innovatismer – Håndbog for innovationsagenter og forandringsledere. Søren Lybecker, Professor i psykologi ved.
Tilgivelse.
Februar 2013, Introduktion til børneernæring
Den Sensoriske rejse igennem et måltid
Sund og velsmagende mad til voksne ”Velsmag”.
Jeg er kreativ … håber jeg mindst Så jeg har en idé.
Workshop Sund By Netværket
Modul 3D Ideudvikling med udfordringer som stimuli.
Modul 1 Rød løber (E). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
1 Dias 1 – kompasset udfoldet for frugt og grønt
Sensorik Struktur: Møde på midten. Opgaven er :”Hvad er sensorik ?”
Modul 5A Idéerne anbringes på væg eller bord og en idé vælges.
Haver til maver – KICK OFF dag Tårnby kommune Tirsdag d
Modul 1 Rød løber (D). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
1 Randers Sundhedscenter - Hvad har mad med sex at gøre? - 1 Hvad har mad med sex at gøre?
INNOVATIV KIRKE Et forløb for menigheder, der ønsker at være mere kreative og nyskabende.
HVORDAN FÅR JEG MINE BØRN TIL AT SPISE SUNDT? -GIV DINE BØRN SUNDE KOSTVANER Kristoffer Schou Klinisk Diætist.
Børns udvikling og samspil med ”de andre” Minileder 2 kursus august 2015.
INNOVATIV KIRKE Et forløb for menigheder, der ønsker at være mere kreative og nyskabende.
Mad og sundhed på Flakkebjerg Efterskole 142 elever 6 linier à 2 hold 9-12 elever pr hold 2 køkkenuger pr. år.
1 X X X Ide-dag. 1 X X X Dagens regler: Man må ikke sige nej til en ide Én opgave på tid.
Underoverskrift 17 pkt bold hvid MAX 4 linjer Overskrift her Størrelse 49 pkt hvid MAX 2 linjer Landbrug & Fødevarer Mørt eller tørt?
KIE-modellen Innovation i fagene CreateAndLearn, mobil: 5121
Overskrift her Indsæt Præsentationens titel her Indsæt Dato / Organisation / Afsender her Indsæt > sidehoved / sidefod KØD & SMAG Mørt ikke tørt – stegning.
Kilder til ensomhed  Livsstil/kultur –Teknologi –Mobilitet –Fjernsyn  Livssyn –”Jeg gør det jeg vil, og du gør det du vil, jeg er ikke sat i verden for.
Aktivitet 2 Duft- og smagsforsøg.
Madkamp - DM i madkundskab
MERETHE KLINT (UDVIKLING – FORANDRING – INNOVATION)
Myter om tilberedning af kød
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Trivselsmålingens resultater på vores skole
Smagssansen Lavet af lord HÆ HÆ.
Øvelser til fremme af kreativ tænkning
Af Katrine L. Eld – køkkenleder i SolsikkenÅby
SN – Fysik/Kemi – Hjemly Idrætsefterskole
En rejse ind I smagens verden
Innovation.
Det Kreative Gruppearbejde (Standard du kan anvende til dine elevers gruppearbejde) Jonna Langeland & Søren Hansen, Aalborg universitet Find flere materialer.
Kød og kødkvalitet Gf2 slagter.
Salte i bageriet.
Salte i bageriet.
Gruppeudviklingssamtale Trin 1-2-3
Præsentationens transcript:

Sensoriske målinger

Viden, intuition og erfaring danner grundlag for indholdet i jeres kreativitet. Kan defineres som:  Evnen til nyskabelse, idérigdom,  Evnen til at gøre ideer til virkelighed  Evnen til at kombinere eksisterende viden på en ny måde Alle er i besiddelse af kreativitet. Kreativitet hænger uløseligt sammen med ideer og ide-generering. Den kreative proces ??????

Spindelvævsdiagrammet er en skabelon hvor er taget højde for fedt, de 5 grund- smage, konsistenserne: Blødt, saftigt, sejt og sprødt. De forskellig anskuelser er sat op over for hinanden, fordi der er et modsætnings- forhold i dem. F.eks. fremmer salt smagen i umami. Er der meget saftighed, kan der tilsættes noget sprødt. Hvis man ønsker at øge bitterheden, er det en ide at tilsætte noget sødme. Blødt og sejt går godt i spænd – tænk blot på tilberedt fisk og kød. Diagrammet består af 10 ringe, så det er let at indtegne svarene fra vurderingen af måltid.

Sprødt Blødt salt Surt Bitter Saftigt Seit Umam i Fedt Sødt