Adorno & Horkheimer på MySpace. Definition Hvad er motivationen for Drama! for at komme på MySpace? Kan det lykkes dem at differentiere sig inden for.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
N ETVÆRKSARBEJDE I FORBINDELSE MED EVALUERINGEN AF AT DELMÅL. I DENTIFIKATION AF DET GODE AT FORLØB.
Advertisements

VIRUS, SPYWARE OG SPAM. Vi tar´ en tur rundt i en uhyggelig verden, fyldt med alt muligt skidt der forpester vores liv med vores PC Af Molly Larsen.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Thomas. B. Pedersen Lærer: Martin Glud
Din markedsføring på sociale medier
Indhold Problemstilling Virkemidler Hvem stoler vi på?
Blogs for Bibliotekarer Du ka’ godt!. Dagens program •Hvem er vi? •Hvorfor er vi her? •Hvad er en blog? •Hvorfor skal vi bruge blogs? •Hvordan kan vi.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Ta Dig tid….
1 Der er så meget, der kan trykke, gøre dagen trist og grå.
- Research og Konceptudvikling Af : Dennis, Rune, Mike, Serge og Søren.
Backoffice præsentation
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
Billetsystem BiBook. Hvordan var det før BiBook?  Billetter skulle sendes ud til alle filialer  Billetter skulle lægges tilside fra telefon- bestillinger.
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Kærlig kommune – nej tak
RT71 / Kære tablere i RT71, Julen står for døren med den tilhørende obligatoriske julefrokost. I år foreligger dette arrangement i hænderne på Hard.
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
Lyd og lyrik.
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
Introduktion Fra projektdeltager til projektmager Unges inklusion i beslutninger Ungdomsunivers Arbejdsformen er todelt: –Politisk arbejde og indflydelse.
Kender du det? Hvordan kommer jeg i gang med at skrive?
Den lille Skoles vision 6. Skolens medarbejdere. 6. Skolens medarbejdere (bestyrelsens formulering) ”Medarbejderne agerer i overensstemmelse med skolens.
© Jakob Fischer Jørgensen / VUC
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Spørgeskema Ved itu computere 223 besvarelser Vi opfordrede folk til at besvare ved at give dem ølbilletter Hovedsageligt mænd (74 %) De fleste var mellem.
Adorno & Horkheimer på MySpace. Definition Hvad er motivationen for Drama! for at komme på MySpace? Kan det lykkes dem at differentiere sig inden for.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Snak med din sidemand om dette et par min.
VEJEN TIL DEN GODE LINKEDIN PROFIL
Kvalitet i almindelighed og i relation til softwareudvikling.
Dette er en automatisk lønforhandling
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.
Differentialregning Af Mathias P., Kim og Maja Først har vi de basale spørgsmål, som alle skal have med. Derefter har vi det med du skal bruge, hvis du.
God læring God undervisning
- Liv Andersen, Line Stiller, Maria Borup & Anja Winther
Den digitale kløft Professor Birgit Jæger Institut for Samfund og Globalisering Roskilde Universitet.
De formår at integrere julemarkedet godt med omgivelserne, fordi de har valgt at ligge den på broen hvor mennesker bliver nød til at passere hvis det.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
Reklame & Markedsføring
Vejviser til julefrokoster!!
Kolding Kommune Danmarks Biblioteksforenings årsmøde Uden bibliotekerne går det ikke, eller gør det? Kolding Bibliotek – et partnerskab for fremtiden Kultur-
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Introduktion til databaser (databaser, del 1)
SFU Hillerød 2008 JULEMANDEN ER RØD!. SFU Hillerød 2008 Kvartaler med hvert politisk emne Teori del, praktisk del og afsluttende del Grupper med særlige.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Velkommen til menighedsmøde og menighedsfest Københavns Frimenighed 2008 Københavns Frimenighed 2008.
Kunstnergruppen Problemformulering: Der eksisterer ikke en effektiv formidling af/platform for, digital kunst på internettet. Vi vil finde ud af, hvordan.
:54 1. Hvilken dag deltog du/I til afrejsemødet? Evaluering af afrejsemøderne 2015 Navn 1Odense den 16.maj 2Aarhus den 16.maj 3København den.
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
AT Problemformulering, problemstillinger og innovation.
Bæredygtighed i tjenesten Hvordan bevare passion og motivation som børneleder på den lange bane?
Online feedback mellem timerne D. 02/10/15 Postdoc Mia Skytte O’Toole
1 Peter Nedergaard: ” AS: Politiske kampagner og valgkamp Dagsorden: 1. Issue ownership-teorien 2. Valgkampen Slothuus’ undersøgelse.
Analyse omkring rytmiske koncerter November 2016
Århus Efterskole 21/
Arbejdspladsen i fokus/arbejdsfællesskaber
Musikoplevelse – hvad er det? Og hvornår er oplevelsen ”fedest”?
Politik og organisation
Skal festteltet anvendes til privat brug*?
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Susan Himmelblå Kære Susan med de himmelblå til lykke
Susan Himmelblå Kære Susan med de himmelblå til lykke
Vejviser til julefrokoster!!
Hvad er meningen med dit liv?
TIK TIK Venner det var vi, ærlighed var en dyd for os
Øde Ø Rasmus Seebach Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Præsentationens transcript:

Adorno & Horkheimer på MySpace

Definition Hvad er motivationen for Drama! for at komme på MySpace? Kan det lykkes dem at differentiere sig inden for rammerne af en tjeneste som MySpace? Diskussion Eksamens-struktur

Hvem er Drama! Helt overordnet: BOOKING OG DJ DUO BESTÅENDE AF THOMMY OG KIM L.A.S., DER IGENNEM DE SIDSTE 5 ÅR HAR SAMLET PJALTERNE OG SERVERET EN GENREBLANDING TIL KØBENHAVNERNE AF MÆRKVÆRDIG DANSE-MUSIK, UFORUDSIGELIG HEROIN- POP, CABARET, ROYAL PUNK, ROCK OG TECHNO.

- Hvad bruger de MySpace til? 1. reklame/promovering af arrangementer 2. privat: kontakt til folk, som man kender (personligt eller gennem MySpace) 3. surfe rundt og tjekke andre folks profiler (bands, djs, partypeople)

- Og hvordan? push pull

- Og hvordan? Kvalitet frem for kvantitet! ”DENY er den fedeste følelse” ”går ikke ud på, at så mange som muligt skal forstå ens budskab”

Kan man differentiere sig? Ja (Baym) Nej (A & H)

Diskussion 1 2 3