Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Adorno & Horkheimer på MySpace. Definition Hvad er motivationen for Drama! for at komme på MySpace? Kan det lykkes dem at differentiere sig inden for.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Adorno & Horkheimer på MySpace. Definition Hvad er motivationen for Drama! for at komme på MySpace? Kan det lykkes dem at differentiere sig inden for."— Præsentationens transcript:

1 Adorno & Horkheimer på MySpace

2 Definition Hvad er motivationen for Drama! for at komme på MySpace? Kan det lykkes dem at differentiere sig inden for rammerne af en tjeneste som MySpace? Diskussion Eksamens-struktur

3 Def. af Drama! Helt overordnet: BOOKING OG DJ DUO BESTÅENDE AF THOMMY OG KIM L.A.S., DER IGENNEM DE SIDSTE 5 ÅR HAR SAMLET PJALTERNE OG SERVERET EN GENREBLANDING TIL KØBENHAVNERNE AF MÆRKVÆRDIG DANSE-MUSIK, UFORUDSIGELIG HEROIN- POP, CABARET, ROYAL PUNK, ROCK OG TECHNO.

4 MySpace-brug De bruger MySpace til at få kontakt til kunstnere, promovere arrangementer og socialisere. Stil (Hall og Baym) The Long Tail (push-pull) Eksklusion (Bell) Osv.

5 ”Drama!-politiet” Det A & H’ske hos Drama! Uskrevne regler osv.

6 Kan man differentiere sig? Ja (Baym) Nej (A & H)

7 Diskussion 1 2 3


Download ppt "Adorno & Horkheimer på MySpace. Definition Hvad er motivationen for Drama! for at komme på MySpace? Kan det lykkes dem at differentiere sig inden for."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google