Gruppe 4 (Bjarke, Malthe og Jonas) - Vancouver Art Gallery D. 17. marts gik dagens udflugt til ”Vancouver art gallery”. Vi skulle her undersøge om de tossede.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Livets Ord November 2008.
Advertisements

Verdens 7 underværker.
Tema: Forestillinger om kærlighed
At bruge disse to ord rigtigt
Kompetenceområde 1 • Får folk til at spille sammen • Motiverer og inspirerer folk til at gøre deres bedste • Viser tillid til, at folk kan løse opgaven.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
”Intet” af Janne Teller
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
E-Læring Gruppe #3. Definition af E-læring Udgangspunktet med E-læring er, at læringsprocessen bliver individuel og der bliver taget højde for den enkeltes.
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Opklar et mord Sæt børnene til selv at skrive usynlige beskeder og beskeder i kode til hinanden. Lav derefter ”mordgåden” med tante Tudse. Print side.
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
Orientering om om CBT (Cognitive behavior therapy) © John Winston Bush, PhD. All rights reserved.
Sofies dejlige dag.
Billed analyse gruppe Maja Lyberth, Jonas Johansen, Ove Berthelsen. FA Piareersarfik.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
ART GALLERIES Gruppe 4.
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
Kommunikation.
Joken, der bringer dig held!
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Problemløsningsheuristik I.1 Hvordan besvarer man sin problemstilling? I.Forstå problemstillingen 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Surrealisme.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
Problematisk anvendelse af for journalist Hans Eckermann  Journalist Hans Eckermann fra Gladsaxe Bladet.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
Naja Marie Aidt Bavian.
Kultur- og branchestudier
Symbolismen Historisk tid ca – 1920, hvad kendetegner - ismen
Joken, der bringer dig held!
Instituttet for Fremtidsforskning Er en privat og uafhængig tænketank Er grundlagt i 1970 af Thorkil Kristensen Inspirerer og rådgiver virksomheder, organisationer.
Samfundslære: Styreformer
Navigation Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Forebyg arbejdsulykker - to værktøjer til den grafiske branche
En hest, der kan flyve. Ure, der smelter, og mærkelige væsener, som ligner noget fra en drøm. De surrealistiske kunstnere malede det, de fandt i deres.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
- et forsøg på en analyse
Bibliotekernes BRUGERUNDERSØGELSE 2013 HJÆLP BIBLIOTEKET TIL AT BLIVE BEDRE Et par ting, du skal vide, når du rekrutterer i udlån.
Tema: Første Verdenskrig Bliv inspireret i temaet på.
Oplæg til Vejlederkonferencen, af Else Poulsen
Der findes 3 milliarder kvinder som ikke ser ud som supermodeller og kun 8 som ser ud som en?
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
”Den største sorg i verden her er dog at miste den, man har kær”
Vædderen Af Cecil bødker.
Milles Univers Brainstorm til website til tv serien Mille.
Problemløsningsheuristik I.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Problemløsningsheuristik A.1 1.Hvad er det (i min problemstilling) som jeg ikke ved endnu? Dvs. hvad leder jeg efter (og hvorfor er det vigtigt/interessant.
Den 17. marts kl.10 var 2.z (inkl. gruppe 5) på Vancouver Art Gallery.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Af Christina Hesselholdt. Genre n Christian Hesselholdt betegner sin bog som en samling af fiktioner om en barndom.
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Brandbjerg Højskole 18. marts 2016.
Takao Tanabe: Takao Tanabe was born in 1926 in Prince Rupert, British Columbia. Takao Tanabe er meget vigtig for vores forståelse for British Columbias.
Kunstneren Emily Carr Vancouver Art Gallery. Emily Carr - People said, ”Explain the pictures” But how can one explain spirit?
Forside uden yderligere tekst. Du kan vælge andre forsider ved at højreklikke på slidet og vælge ”Formatér baggrund”. I boksen, der dukker op, vælger du.
Portrætter Hvem er jeg – hvem kan jeg blive
torsdag den 11. april 2019 Basen
Den religiøse dimension
Præsentationens transcript:

Gruppe 4 (Bjarke, Malthe og Jonas) - Vancouver Art Gallery D. 17. marts gik dagens udflugt til ”Vancouver art gallery”. Vi skulle her undersøge om de tossede canadiere overhovedet kunne finde ud af at lave kunst? Vi gik derfor skeptiske ind og undersøgte nøjsomt de forskellige kunststykker. Hver gruppe skulle derefter vælge hver deres favoritværk og lave en kort analyse. De to nedenstående link vil fører videre til vores 2 favoritkunstnere – som selvfølgelig er canadiere. Emily CarrBrian Jungen

Emily Carr Denne fantastiske kvinde kunne man enten føle eller fejlfortolke Mange forstod ikke hendes kunst. Mange kritikere forstod ikke, hvorfor hun blot malede naturen. Hendes malestil blev ofte påvirket af hendes følelsesmæssige stadie, som man kan læse om i hende journal eller tolke ud fra hendes billeder. Mange af hendes billeder er baseret på følelser, hvilket mange kritikere ikke kunne forholde sig til. Dette tiltrak dog også mange, som kunne relatere sig til kvinden og hendes følelser.

Scorned as Timber, Beloved by the sky

People said, “Explain the pictures” But can someone explain spirit? Dette fantastiske maleri er, som så mange andre af Emily Carr (EC), opbygget utrolig simpelt. Mange af hende malerier og kunststykker er opbygget på en simpel måde som man ofte kan længes efter i vores tid af kunstværker. I gymnasiet lærer man, hvordan man skal anse et kunststykke. Hvordan man skiller det ad og finder det virkelige indhold. Selv de mest søde kunsteventyr kan indeholde flere skjulte motiver og temaer, som man ikke havde set ved første øjekast. At analysere kunst udvikler sig næsten til et detektivarbejde efter sandheden bag kunsten. Emily Carr har en anden måde at udtrykke sig på. Hun bruger følelserne til at styre hendes pensel. Måske indeholder hendes malerier ikke de store hemmeligheder, men de får en til at falde hen. Man ser skønheden i maleriet og de følelser det udtrykker. Ikke alle malerier er glade og grønne. Der findes også mere dystre og grå, som man føler opsluger én. Dette maleri bringer specielt denne følelse frem i én, når man hengiver sig til billedet. Det opsluger én og man tager sig selv i at stå, som lammet af en ubeskrivelig følelse, som det frembringer i én.

Prototype for New Understanding

#2 af Brian Jungen fra 1999

Brian Jungen Brian Jungen er fra Vancouver og betegnes som en af de mest lovende unge kunstnere i Canada. Til at lave sine kunstværker, er Brian Jungen kendt for at bruge hverdagsting til at skabe sine kunstværker, som for eksempel de enorme hvalskeletter, lavet ud af plastikhavemøbler. Kunstværket er fra år 2000 og hænger på Vancouver Art Gallery, sammen med to andre af samme slags, samt med udstillingen Prototype for New Understanding.

#2 Masken som er lavet ud af Nike Air Jordan sko. Den har til formål at vise, hvordan man med nye moderne ting kan genskabe historien som masken symboliserer. Hvilket er det samme som budskabet er med hans enorme skeletter. Grunden til at kunstværkerne er blevet så populære, er at de formår at ramme den canadiske befolkning. Dette skyldes at man i Canada stadig forsøger at finde en fælles identitetsfølelse, og for at dette kan ske er det vigtigt at man formår at samle den gamle kultur, natur, det nye og moderne.