Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha. Alle.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gryde med filter og taphane
Advertisements

Wegeners Granulomatose Fysioterapeut Sisse Berner
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
SPONSORSHIP S SPONSORSHIPS SPONSOR SPONSORPARTNERSKAB SPONSORER.
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Hvordan kommer vi videre? - Et oplæg om at navigere i forandringer
Velkommen til vores side!!!
Læringsstile og lektier
Børn og Smerter Visualisering & smertehåndtering Udvidet familiekursus, d. 6. marts 2010 Susanne Gjersing & Charlotte Jensen
Erfaringer fra netværkssamarbejde
Af Pelle, Jesper, Joachim, Katrine B og Susan
Ved du….  At der i øjeblikket er en konflikt mellem de praktiserende læger og regionerne ?
Hvad kan gøre energiundervisningen engagerende og lærerig?
Samarbejde med private – tabu eller virkelighed? Ved Byggedirektør Rolf Andersson, KAB.
Præsentation af Patientens bog
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Computerens anatomi.
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Fra idé til virkelighed Den innovative Skole 2007 I V Æ R K S Æ T T E R.
Det du kommer til at se og opleve i dag er en helt ny teknologi indenfor ernæring. Med denne teknologi er det muligt at opleve fordele allerede indenfor.
Hvor der er fokus på klimaet.
Irak.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Hvad er det der socialisme og marxisme egentlig
Livets Ord December 2009 “Således skal jeres lys skinne for mennesker, så de ser jeres gode gerninger og priser jeres fader, som er i himlene ” (Mt 5,16)
Verdens 7 underværker….
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Loven om bekymringer Matt 6,
Side 1. Deltagerne i undersøgelsen Undersøgelsen af elevtilfredsheden i efteråret 2003 har principielt omfattet alle EUD-elever på såvel grundforløb som.
D. 12/5- 14/ Kulløsevej Kulløse.. Spædende miljømesse også for almindelige mennesker! Se blandt andet nye produkter så som isolet pladen.
KOMMUNIKATION Anna Weibull Praktiserende læge og Specialist i Palliativ Medicin.
»En mand havde to sønner
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Styr på begreberne EUX - REBSLAGERVEJ.
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
Kap 19 E – handel Kapitel 19.
Forløsende bøn, kap.9.. Daniel 9:1-5 I Dareios’ første regeringsår – han var af medisk herkomst, søn af Ahasverus, og var blevet konge over kaldæernes.
Økonomi og Demokrati.
Bygninger med signalværdi
Ipk-model.2 idé Ideen med at modellere en interpersonel kommunikationssituation – set med videnskabsteoretiske øjne er at vise og give overblik over :
Konkurrenceforhold.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Grønne områder og aktiviteter
Nikoline Bjørn Knudsen
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Hej 7. klasse… Jeopardy.
HANS CHRISTIAN ØRSTED Lavet af: Emil og Astrid. FAKTA OM H.C ØRSTEDS LIV Hans Christian Ørsted han vidste ikke hvad han skulle bruge sit elektromagnetismen.
Reformation.
Lavet af: Emil og Astrid
Reformation.
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 LØN, LÅN OG OPSPARING (Til arbejdshæftet.
Jellingestenen blev sat op ca år 965. Den er meget vigtig fordi den viser hvordan Danmark blev kristen. Jellingestenen er over 1000 år gammel. Man kaldte.
Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev
Målgrupper og segmentering
Hvorfor valgte jeg SOSU skolen?
Anne Mette, Chan, Phillip
Læringsuge 47 & 12.
Lavet af Cesilie Bitsch og Viktor Aarslev
Fake news, research og kildekritik
Link til video:
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Fake news, research og kildekritik
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Sommer ferie Her står forfatterne til den her hiristore.
Præsentationens transcript:

Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha. Alle spiller på Yamaha!

Cykeltur år senere ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: et sammensat navneord som består af ’København’ og ’kanal’ i bestemt form. Københavnerkanalen

Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha Alle spiller på Yamaha! Mellem linjerne: Det er en reklame, og man kan derfor ikke være sikker på at det der står, er sandt, men reklamen udtrykker formentlig ønske om at alle køber instrumenter fra Yamaha, således at firmaet kan tjene en masse penge.

Cykeltur år senere ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: et sammensat navneord som består af ’København’ og ’kanal’ i bestemt form Københavnerkanalen Mellem linjerne: igen er der tale om en reklame; lokalradioen gør opmærksom på sig selv i håb om at øge lyttertallet, måske således at firmaer vil betale mere for at få deres reklamer med i Københavnerkanalens udsendelser.

LABOREMUS PRO PATRIA På linjen: Lad os arbejde for fædrelandet (latin) Cykeltur endnu flere år senere ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: Mellem linjerne: nogen? (der kan latin!) mener det er en god idé at nogen (der kan latin?) arbejder for sit land, muligvis fordi dette arbejde medfører rigdom og dermed magt og således øger landets mulighed for at bestå. Desuden anses nationalitetsdyrkelse tilsyneladende for at være noget positivt.

Cykeltur ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: alle mennesker spiller på musikinstrumenter fra firmaet Yamaha Alle spiller på Yamaha! Mellem linjerne: Det er en reklame, og man kan derfor ikke være sikker på at det der står er sandt, men reklamen udtrykker formentlig ønske om at alle køber instrumenter fra Yamaha, således at firmaet kan tjene en masse penge. Bag linjerne: vi befinder os i en virkelighed (et samfund), hvor fysisk aktivitet (fx ved at dyrke en hobby) anses for at være noget positivt.

Cykeltur år senere ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: På linjen: et sammensat navneord som består af ’København’ og ’kanal’ i bestemt form Københavnerkanalen Mellem linjerne: igen er der tale om en reklame; lokalradioen gør opmærksom på sig selv i håb om at øge lyttertallet, således at firmaer vil betale mere for at få deres reklamer med i Københavnerkanalens udsendelser. Bag linjerne: vi befinder os i en virkelighed (et samfund) hvor det vurderes positivt (eller er almindeligt) at være fysisk passiv og nøjes med at sidde stille og høre andre være aktive.

LABOREMUS PRO PATRIA På linjen: Lad os arbejde for fædrelandet (latin) Cykeltur endnu flere år senere ad Nordre Fasanvej til VoksenUddannelsescenter Frederiksberg: Mellem linjerne: nogen? (der kan latin!) mener det er en god idé at nogen (der kan latin?) arbejder for sit land, muligvis fordi dette arbejde medfører rigdom og dermed magt og således øger landets mulighed for at bestå. Desuden anses nationalitetsdyrkelse tilsyneladende for at være noget positivt. Bag linjerne: Huset er bygget kort efter 1864 hvor Danmark tabte en krig mod tyskerne. (Noget mærkeligt ved mottoet er at de der skulle arbejde mest, helt sikkert ikke forstod latin, og at de der forstod latin, formentlig ikke havde tænkt sig at arbejde særlig meget selv!

Lidt historie (sagprosa)

En historie (fiktion?)