Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kommakursus ”light” Middelfart Gymnasium 2009.
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
Måske er I gode venner i et år,
Verdens 7 underværker.
At bruge disse to ord rigtigt
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Tema: Politiske undertoner i litteraturen
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
Det svære liv i en sportstaske
Chat og SMS på den fede måde!
Hvordan du læser forældreintra
Læringsstile og lektier
FOKUS! På vores udvikling.
Livets Ord April 2009 "Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer." (Mt 24,42).
Arbejdspladsudvikling
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
At bygge bro mellem teori, erfaring og læring
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
100 år er gået… Tag på historiejagt og lyt til fortællinger
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Jesus beskriver vejen til et stormsikret liv!
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Refleksion over sidste gang !
Joken, der bringer dig held!
”Kaldet til kærlighed”
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Engelbert H – og den sidste chance
Livets Ord September 2009.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Gamle liv – de nye alderdomsskildringer Bliv inspireret i temaet på.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
Joken, der bringer dig held!
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Kommakursus ”light”.
Vejlederens kommunikation
»En mand havde to sønner
- et forsøg på en analyse
Overskrift Max 1 linje Resultater fra ny evaluering Lars Olsen og Nikolaj Borup Rasmussen Har Sikker Trafik LIVE effekt?
1.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Uge 2-6 Senmoderne ungdomslitteratur.
ANSØGNINGEN At søge job handler blandt andet om at skrive ansøgninger
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
Guds glæde gennem generøsitet
Disposition Præsentation af emne Mobning
Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Bulbjerg.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Ti bud på det gode menighedsrådsmøde Inspirationsdag for menighedsrådsmedlemmer, præster og medarbejdere ved kirkerne i Fyens Stift Odense 18. april 2015.
Sammenligningsspejle
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Hvad kan vi gøre for at hjælpe søskende??
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Pigen og Træet Ove Christensen.
Verbal kommunikation Ord og samtale
- og hvordan du undgår dem…
Præsentationens transcript:

Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der gjorde ham så vred? Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.

Litteratur på mobilen Da Alex modtager de første sms’er fra sin afdøde ven, tror han, at det er en dårlig joke. Men det er det ikke. Ali er måske død, men sms’erne bliver ved med at komme, og de fortæller om ting, ingen andre må vide. Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.

Litteratur på mobilen Save Our Souls er en digtsamling, som også er en historie. Historien handler om en ung pige, som bliver psykisk syg og indlagt. Hun overvinder sine dæmoner, bliver udskrevet, får barn og tænker tilbage på alt det, der skete. Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.

Litteratur på mobilen Hvorfor er du stukket af fra din elskede i Aarhus – og hvad vil du egentlig i København? I denne SMS- novelle er du selv hovedpersonen, der stikker af fra ”Jyllands sorte hjerte”. Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.

Litteratur på mobilen To mennesker mødes på Gammel Køge Landevej efter et mindre biluheld. De har brug for hinanden. Den ene for at slippe af med noget – noget belastende i sit liv. Den anden for at mærke sig selv tydeligere. Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.

Litteratur på mobilen Suzanne har fået sig en ny lejlighed. Stor, billig og lys. Den bliver hun sikkert glad for… Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.

Litteratur på mobilen Et træ, der gror i alle retninger. En vind, der skifter side. En farve, der blander sig med andre farver. Måske en lyd af noget ukendt. En lugt af noget velkendt. En smag fanget i luften… Få historien på SMSpress.dk – husk at vælge bibliotek.