Velkommen til KLUB 1. KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Velkommen til medlemsmøde 29
Advertisements

PR KAMPAGNE.
Velkommen til Nyledigmøde i MA.
Caseoplæg om Facebook.
LinkedIn Intro.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
VELKOMMEN TIL HUSET VENTURE FRIHED UNDER ANSVAR…. DIT LIV – DIT VALG……
Psykoedukation til unge i OPUS
1 Vi skal have et godt tilbud!  En bevægelse, der giver mening og resultater  Hjælpearbejde, der nytter  Personlig udvikling  Et kristent fællesskab.
Danmark’s Lungeforening’s Facebook Side Emma Williams – Praktikant i uge 9, 2012.
Skolebestyrelsesvalg 2014 Bredagerskolen. Valg her til foråret • Ny reform ny bekendtgørelse • Byrådet fastlægger rammen for valg her i foråret samt datoer.
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
Orienteringsmøde Onsdag d. 27. Februar 2013 Kl til semester, værkstedsskole og adgangskursus Kl – 13.00Maskinmestrenes Forening samt.
Forældremøde august 2009  Efterårssæson 2009  Træning  U13-hjælp  Cafeteria-vagt  Hjemmeside  Forældrebud  Evt?/Spørgsmål??
Dansk-historie opgaven i 2.g 2013
Senior Senior Erhverv Thy-Mors - kan også blive en del af din fremtid.
Bosætning Hvad kan vi gøre for at få flere tilflyttere?
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Skabelon til EGU-præsentation målrettet unge i målgruppen
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Ikke til at komme udenom… MJUK er etableret bl.a. på baggrund af støtte fra: Morsø HK, Nordvestmors boldklub, Ø. Jølby Borger og Erhvervsforening, Ø. Jølby.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
LandboUngdom er mødestedet for unge med interesse for livet på landet. Der er 54 lokale LU foreninger i Danmark. Vi mødes ofte om aftenen et par gange.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
1 Formandens rolle - I bestyrelsen. 2 • Hold øje med trivslen –Inddrag medlemmer, der ikke siger meget –Få nye medlemmer godt ind i gruppen, besøg evt.
Senior Erhverv Thy-Mors
Den gode ansøgning Til LAG Himmerland
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Velkommen til vejledningsmøde i MA
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Projektlederens rolle(r)
Psykoedukation for patienter med bipolar affektiv sindslidelse
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Velkommen til Projekt Frivillig Infomøde og workshop d. 23. maj 2013 Maj 2013 | Projekt Frivillig | Foreninger i Aarhus Kommune.
UUO – dialogmøde 10. januar 2012 Skole- og dagtilbudschef Esben Krægpøth UUO Dialogmøde den 10. Januar 2012.
Llælædlf. Flere ka’ mere Spastikerforeningens økonomi skal styrkes. Spastikerforeningen vil være større Spastikerforeningen vil være mere synlig Spastikerforeningen.
HVAD ER UDSATTE BØRN OG UNGE? Børn og unge med: Økonomiske Sociale Kulturelle forhold som gør, at de ikke kan deltage i foreningslivet på lige fod med.
Orienteringsmøde Mandag d. 2. September 2013 Kl til Adgangskursus Kl – 13.00Maskinmestrenes Forening samt Lån & Spar Bank Kl
Adventsangen ”Velkommen grønne adventskrans”
1 Rekruttering og fastholdelse Få fat i de rigtige folk til din afdeling Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive Ja klart nok, men hvordan?
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Orienteringsmøde Torsdag d. 19. Februar 2015 Kl – 13.30Maskinmestrenes Forening Kl – 13.45Lån & Spar Bank samt TJM Forsikring Kl –
Dine fritidsinteresser kan skaffe dig job I tilfælde, hvor du står lige med dine ”rivaler” til et job, kan dine fritidsinteresser blive dét, der afgør,
Undgå, at de ældre brænder ud, og at de unge dropper ud!
Forskellen på et godt og et super praktikophold. Hvad sker der når man kommer ud i praktik… Kend dit lokal område LandboUngdommen i 3 grundpiller –Socialt.
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Sundhed & Patientstøtte Introduktionskursus Charlotte Kira Kimby, Sundhedschef.
Velkommen.
Kære alle sammen … klik selv videre.
BygLandbrug 2005 Sådan leder du et dynamisk jordbrug!..set fra den ansattes side!
Velkommen til. Børn og unge Lokal menighed AKBUAdministrationInspiration Netværk unge ComeUnion (TTU) Lejre Netværk børn Netværk teen Akkreditering.
15 min. coaching One-liner 1.Dit Mindset 2.Modtagers forventning 3.One-liner konceptet 4.Din One-liner 5.Reaktioner 6.Afslutning.
Menighedsrådet som arbejdsgiver Nye menighedsråd.
Ny medarbejder I Klynge A 16
7. klasse.
UU Aarhus og Samsø – læs mere på 7. klasse.
Cabi Lykkens rutschetur og Lykke. Lykken er Tillid, Lighed, Arbejde Hjælpe andre ”Andre mennesker er den vigtigste kilde til lykke”
Succes med badminton for årige begyndere og let-øvede VIKs opskrift på at: - skabe et attraktivt badmintonmiljø og - få del i et uudnyttet medlemspotentiale.
” FORENINGEN - ET FEDT STED AT VÆRE”. Hvad er projektet ”Foreningen – et fedt sted at være” DGI Landsplan har 14 foreninger med i projektet Hvad er målet:
Hjertemotion i praksis
Se mere om L21 ansøgning på
SAMARBEJDE giver FÆLLESSKAB og UDVIKLING
BADMINTON Netværksmøde foråret
Om vores bibliotek Lokalt oplæg
Aftalt uddannelse via Industriens overenskomst
[klik og indsæt kommunenavn]
Forflyttelser 2019.
Velkommen Pårørendekursus Livet med demens i plejebolig
Præsentationens transcript:

Velkommen til KLUB 1

KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser og spændende aktiviteter

KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig større faglighed > vi gør dig interessant for læremesteren

Hvem er vi? > gamle KLUB 1’ere > medlemmer af LandboUngdom, som brænder for KLUB 1 > vi gør det i samarbejde med [nævn evt. den lokale landbrugsskole], som bakker os op > KLUB 1 i hele landet

LandboUngdom – hvad er det? > en forening med ca medlemmer i hele landet > arbejder for bedre vilkår og uddannelse > LandboUngdom er et netværk for unge i landbruget > LandboUngdom er personlig udvikling og dygtiggørelse gennem kurser og bestyrelsesarbejde > LandboUngdom er kort og godt aktiviteter, socialt netværk og dygtiggørelse

Kommende aktiviteter for KLUB 1 [her kan i skrive jeres kommende aktiviteter. Husk at nævne dato, tid, sted og evt. kontaktperson]

Kommende aktiviteter for KLUB 1 i praktiktiden i 2011 [her kan i nævne, hvis i har planlagt aktiviteter for de unge i praktiktiden. Husk igen dato, tid, sted og evt. kontaktperson]

Her finder du os > LU: Bladet og IntroMag > > [evt. hjemmeside for regionskontoret] > > i det virkelig liv til blandt andet dyrskuer og traktortrækarrangementer > på 10 kontorer rundt om i landet med 30 ansattewww.landboungdom.dk

Ungdomskonsulenten – hvem er det? > hjælper foreningerne med udvikling af nye aktiviteter > kommer på elevbesøg i din første praktikplads > hjælper dig, hvis du har problemer på din praktikplads > er du i tvivl om du får det rigtige i løn, så kontakt ungdomskonsulenten > eller har du andre spørgsmål vedr. din ansættelse (sygdom, overarbejde, arbejdstider, barsel), så ring til ungdomskonsulenten

Vil du vide mere – kontakt [her kan i skrive hvem der skal kontaktes, hvis de vil vide mere]