En roman af Niels Rohleder

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Livets Ord November 2008.
100 års fødselsdag Maj 2011.
At bruge disse to ord rigtigt
Mette og Marias lille quiz om amning
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
Det svære liv i en sportstaske
Chat og SMS på den fede måde!
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
De 10 små forskelle mellem Mann & Frau.
Det moderne gennembrud
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Opstandelsesfest.
Den urolige chef kigger på uret,
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
At være magtesløs med den magtesløse
Et digt af Tove Ditlevsen
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
Tema: De nye kvinder stemmer i
Sofies dejlige dag.
Børn og sorg - og sprældøde døde
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Jeopardy Navneord Udsagnsord Brug af tegn
Tradition og Fornyelse
”Kaldet til kærlighed”
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Kapitel 3 – nogle citater
”Kaldet til kærlighed”
De uanstændige Af Leif Panduro Kapitel 1.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Tema: Mit barndomshjem
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
En menighed, der søger enhed
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
Chefen ser fortvivlet på sit ur, og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden, til at holde et meget vigtigt foredrag. På en konference, som.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Herman Bang Gruppe: Mathias Knauf, Mikkel Hansen, Amalie Holdsbjerg-Larsen & Nicolai Fjeldsted.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Relation mentee/mentee`s forældre/mentor – bud på, hvordan mentee og forældre involveres, så de spiller en aktiv rolle i relationen og selv opsøger mentor.
2.Lektion: Samfundsfag 2.lektion i undervisningsforløbet ”Samfundet og samfundsfagets fagområder” baseret på kapitel 1 i bogen Luk Samfundet Op!, af Brøndum.
Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler.
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
MADS, JONAS, RONNI & JESPER CAR APP. PERSONA Rasmus er 28 år og har arbejdet som automekaniker i 3 år og har som følge godt styr på biler. Rasmus lever.
Skabt som mand og kvinde
Bulbjerg.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
Tidslinje Murens fald.
‘Alt, hvad I har gjort mod en af disse mine mindste brødre, det har I gjort mod mig’ (Matt 25,40). Livets Ord April 2016.
“Gud kommer og frelser jer” (Esajas 35, 4)
Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev.
Jonathan Jonathan har ingen venner, lever for sig selv
Præsentationens transcript:

En roman af Niels Rohleder Andrea elsker mig En roman af Niels Rohleder

Morten Dam (I) Oplysninger vi får om ham i kapitel 1: Journalistelev Ligger på hospitalet (og indstiller sig på sit nye liv) 25, næsten 26 år Har lige afsluttet en praktikperiode på en stor avis. Kollega dér: Villy Langemose

Morten Dam (II) Flere oplysninger fra kapitel 1 Mor: Lise, bibliotikar, Næstved Far: Søren, dommer, Næstved Fortæller om en Andrea som han var forelsket i. Ekstrem venstre-orienteret. Eks-kæreste: Rikke

Rikke Oplysninger fra kapitel 1 Journalistelev på samme skole Morten blev tiltrukket af hendes udseende (ser godt ud) Havde ikke meget tilfældes, Rikke var ikke så politisk aktiv Slår op efter folkeafstemning

Mødet med Andrea (kap 2) Morten er på vej hjem efter at have slået op med Rikke. Folkeafstemning samme aften. Demonstration og oprør på Nørrebro hvor Morten bor. Hører skud – står bag en port. En såret piger beder om hjælp (skudt af politiet) Morten tager hende med op i lejligheden Ringer efter en læge som pigen giver ham navnet på.

De autonome taget fra hjemmeside: http://www.autonom.subnet.dk/ De autonome = “selvstændige” – vil ikke lade sig “styre”. De ønsker et samfund hvor der ikke er      Forskelsbehandling – Altså ingen racisme. Men dette punkt gælder ikke for nazister da de autonome hader nazisterne.       EU – Fordi det fjerner nærdemokratiet.   Kapitalisme – Fordi kapitalister kan styre landet uden andres indblanding

Unibankrøveriet Oplysninger fra kap. 8: Det store Unibankrøveri = 4 millioner kroner blev stjålet. En 22 årig politibetjent blev skudt og dræbt at røvernes flugtchauffør. Teorier om at pengene er gået til terrorist-organisationer i den 3. verden. Rolf Maas sættes i forbindelse med røveriet.

Rolf Maas Han bliver kaldt “topterroristen” i aviserne i Danmark. Han er tysker, 46 år gammel. Rolf Maas er eftersøgt af de tyske myndigheder for bombeattentater mod amerikanske baser i Vesttyskland i 70-80´erne. Han er mistænkt for at have medvirket i unibankrøveriet. Han bor i Syrien, hvor han lever et luksusliv.

Andreas familie Andrea forældre: Rolf Maas og Maria Dahlin. De mødtes i en flygtningelejr da de var unge. De var begge læger. Maria blev gravid, men Rolf er ikke en familiemand og kan ikke binde sig. Hans missioner er vigtigere for ham. Andrea har boet hos begge forældre, hun kunne godt lide at bo hos sin far i det gamle østtyskland.

Morten og Andrea Morten opsøger først Andrea under den undskyldning at han vil skrive om hendes meninger. Han ved godt at avisen aldrig ville trykke det. Forholdet udvikler sig efterhånden som Morten hjælper Andrea med at flygte fra politiet. Morten er meget forelsket men Andrea synes at det hun kæmper for er vigtigere end kærligheden.