Velkommen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kompetenceudvikling og innovation i yderområder
Advertisements

Mennesker gør det rigtige – Hvis de kan!!
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Kære Venner Dette er mit sidste show. Jeg har truffet en meget vigtig beslutning. Jeg har været igennem mange prøvelser og trængsler, men sagen er, at.
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Navn (Sidehoved/fod)Titel/beskrivelse (Sidehoved/fod) STYRKE OG MOD Irene Oestrich Irene Oestrich, chefpsykolog, ph.d. adj. professor SKOLEN FOR KOGNITIV.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
I dag er temaet Visualisering
FOKUS! På vores udvikling.
Og hvordan man håndterer den.
Borgernes barrierer for brug af IT
STRESSORER FYSISKE PSYKOLOGISKE FRYGTEN FOR LYSTEN TIL BIOLOGISKE
Visualiseringsøvelse!
Orientering om om CBT (Cognitive behavior therapy) © John Winston Bush, PhD. All rights reserved.
Hvad kan jeg gøre for at blive bedre til at gå til eksamen?
At leve med en kronisk sygdom
Patientsikkerhedsrunde - et ledelsesredskab
Temadag Funktionelle lidelser.
Tar´ sukkerstoffer livet af dig?
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Præstationsangst!.
Husk at slå lyden til, hvis du vil have præsentationen læst op.
Session 13: Advarselssignaler på depression og blandingstilstand Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Det handler om at følges med nogen og skabe resultater.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Bevar håbet – fra Pension til arbejde og det der imellem & & Kirsten Kallesøe i dag
Irene Oestrich, psykolog, ph.d., adj. Professor
Mestring af ADHD som voksen.
Session 16: Hvad forstår vi ved sundhed Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
+ Hvad er eksamensnervøsitet?. + Vigtigt! Nervøsitet er godt i moderat omfang – når den ikke får lov til at overtage styringen.
Hverdagsliv med en kræftsygdom v. psykolog Ditte Tang Johansen
Oplæg til arbejde med struktur og målrettettræning i eliteafdelingen i Gyttegård golf klub. Søndag d. 28. november 2010 John Nicolajsen.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Sårbarhed hos børn og unge
DBT Mere om ACCEPT (Fælles for alle mindfulness-tilgange)
Workshop Motivation og fokus på målet
Fremme af unges mentale sundhed
Velkommen til Lægedage
Konfliktløsning ”Det er min dystre overbevisning, at mennesker kun kan blive enige om det, der ikke interesserer dem.” Bertrand Russel Ordet betyder sammenstød.
Motiver, motivation og barrierer.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Velkommen. Psykoedukation... betyder undervisning (om psykisk sygdom). Film Dias Spørgsmål og svar Opgaver Varighed: 1 time.
Eksamensangst. Fredensborg den 9 maj..
Stress En folkesygdom?.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Ingen ledighedsstress Søg power og synlighed
Hvordan man bekæmper mobning
Mit liv - nu med DAT MIT LIV - nu med DAT.
Symptomer Kernesymptomer: Dårligt humør, nedtrykt og trist
Eksamensangst v. psykolog Mehrak Salimi Studenterrådgivningen CSS – november 2013.
Psykoterapeutisk afsnit F4 PSYKIATRISK CENTER FREDERISKBERG.
ANGST Anne-Mette Baatz Lund. Det er tankerne der styrer angsten
Selvværd…Hvad er det? NOl-LEOOS HVAD ER SELVVÆRD? Selvværd refererer til en positiv overordnet vurdering af en selv – en oplevelse af at.
At tænke i spørgsmål At tænke i spørgsmål er et system af værktøjer til at transformere tænkning, handling og resultater gennem en dygtig anvendelse af.
Psykoedukation skizofreni
Trivsel og mental sundhed
Morale og dannelse i uddannelse
Velkommen Pårørendekursus Livet med demens i eget hjem
Autoriteter.
Præsentationens transcript:

Velkommen

Min Baggrund - Navn - Uddannelse

Er jeg angst?

Min Baggrund - Navn - Uddannelse - Er jeg angst? - Eksamensangst…

Eksamensangst

Eksamensangst - De 3 typer

1 Eksamensangst - De 3 typer Overdrevet forberedelse ”Føler aldrig vedkomne har forberedt sig nok” 1

1 2 Eksamensangst - De 3 typer Overdrevet forberedelse ”Føler aldrig vedkomne har forberedt sig nok” 1 Udsætter al forberedelse ”Når jeg ikke er forberedt, kan ingen forvente noget af mig” 2

1 2 3 Eksamensangst - De 3 typer Overdrevet forberedelse ”Føler aldrig vedkomne har forberedt sig nok” 1 Udsætter al forberedelse ”Når jeg ikke er forberedt, kan ingen forvente noget af mig” 2 Sund forberedelse ”Er forberedt, men bliver angst til eksamen” 3

Hvilken type er du?

1 Hvilken type er du? Overdrevet forberedelse ”Føler aldrig vedkomne har forberedt sig nok” 1

1 2 Hvilken type er du? Overdrevet forberedelse ”Føler aldrig vedkomne har forberedt sig nok” 1 Udsætter al forberedelse ”Når jeg ikke er forberedt, kan ingen forvente noget af mig” 2

1 2 3 Hvilken type er du? Overdrevet forberedelse ”Føler aldrig vedkomne har forberedt sig nok” 1 Udsætter al forberedelse ”Når jeg ikke er forberedt, kan ingen forvente noget af mig” 2 Sund forberedelse ”Er forberedt, men bliver angst til eksamen” 3

Eksamensangst - Fysiske kendetegn?

Eksamensangst - Fysiske kendetegn Rødme Hurtig og let vejrtrækning Rysten Diarré Kvalme Opkastning Hovedpine Svært ved at fokusere Svimmelhed Ændring i kropsholdning Dårlig søvnrytme Tør i munden Stammer

Eksamensangst - Psykiske kendetegn?

Eksamensangst - Psykiske kendetegn Klappen går ned Koncentrationsbesvær Glemsomhed Selvafstraffelse Forbereder hver sætning i hovedet før den bliver sagt højt Taler højt/lavt Taler hurtigt/langsomt Negativ automatiske tanker Overanalysere

Eksamensangst - Overspringshandlinger

Eksamensangst - Overspringshandlinger - Forventninger, tanker og adfærdsmønstre

Eksamensangst - Overspringshandlinger - Forventninger, tanker og adfærdsmønstre - Lærer & Censor

Eksamensangst - Overspringshandlinger - Forventninger, tanker og adfærdsmønstre - Lærer & Censor - Fortid

Eksamensangst - Overspringshandlinger - Forventninger, tanker og adfærdsmønstre - Lærer & Censor - Fortid - Angst og frygt

Diagnostic Question

Kognitiv Adfærdsterapi

Kognitiv Adfærdsterapi - At lære at identificere tanker 1 ”hvilke tanker løb igennem dit hoved, da du blev bange”

Kognitiv Adfærdsterapi - At lære at identificere tanker 1 ”hvilke tanker løb igennem dit hoved, da du blev bange” 2 - At lære at analysere tankerne og deres personlige betydning ”har du nogen beviser på, at dine tanker er realistiske?” ”hvorfor tænker du sådan?”

Kognitiv Adfærdsterapi - At lære at identificere tanker 1 ”hvilke tanker løb igennem dit hoved, da du blev bange” 2 - At lære at analysere tankerne og deres personlige betydning ”har du nogen beviser på, at dine tanker er realistiske?” ”hvorfor tænker du sådan?” - At lære at ændre tankerne 3 ”kan det forholde sig på en anden måde” ”hvad vinder/taber du ved det” ”du er ikke dine tanker, men den der vælger dine tanker”

Kognitiv Adfærdsterapi - At lære at identificere tanker 1 ”hvilke tanker løb igennem dit hoved, da du blev bange” 2 - At lære at analysere tankerne og deres personlige betydning ”har du nogen beviser på, at dine tanker er realistiske?” ”hvorfor tænker du sådan?” - At lære at ændre tankerne 3 ”kan det forholde sig på en anden måde” ”hvad vinder/taber du ved det” ”du er ikke dine tanker, men den der vælger dine tanker” - At lære at ændre handlinger 4 ”har du nogen beviser på, at dine tanker er realistiske?” ”hvorfor tænker du sådan?”

Kognitiv Adfærdsterapi - Negative automatiske tanker ”Øvelse”

Kognitiv Adfærdsterapi - Negative automatiske tanker ”Øvelse” - Negative overbevisninger ”Jeg er ikke god nok” ”Jeg skal altid være accepteret, afholdt og vellidt af andre” ”Jeg skal være 100% kompetent og ufejlbarlig” ”Hvis jeg ikke er en succes er jeg en fiasko” ”Hvis jeg ikke er perfekt, er jeg dum og vil skuffe andre og så vil de tage afstand fra mig” ”Hvis jeg ikke kan forudse og kontrollere alting, vil der opstå kaos” ”Hvis jeg mener noget andet end andre, vil de sikkert ikke kunne li mig” ”Hvis jeg ikke er perfekt, så er jeg dum”

Kognitiv Adfærdsterapi - Negativ kontra Positive tanker ”Kropsholdning”

Kognitiv Adfærdsterapi - Negativ kontra Positive tanker ”Kropsholdning” - Positive overbevisninger ”Jeg er god nok præcis som jeg er” ”Jeg gør altid mit bedste ud fra den viden og forståelse jeg besidder i dette øjeblik” ”Jeg har magten i dette øjeblik” ”Jeg er accepteret, afholdt og vellidt af andre” ”Jeg er lige præcis hvor jeg skal være” ”Jeg er succesrig” ”Jeg har evnen og ansvaret for mig/mit liv/min eksamen” ”Jeg elsker at gå til eksamen, fordi så har jeg 2 menneskers fulde opmærksomhed i ”25” min” ”?”

Forberedelse?

Forberedelse Strukturer din forberedelsestid Læsegruppe Planlæg pauser Forkælelse Motion Mad Musik Dans Computerspil Sociale aktiviteter

?

Deepening

Kognitiv Adfærdsterapi - At lære at identificere tanker 1 ”hvilke tanker løb igennem dit hoved, da du blev bange” 2 - At lære at analysere tankerne og deres personlige betydning ”har du nogen beviser på, at dine tanker er realistiske?” ”hvorfor tænker du sådan?” - At lære at ændre tankerne 3 ”kan det forholde sig på en anden måde” ”hvad vinder/taber du ved det” ”du er ikke dine tanker, men den der vælger dine tanker” - At lære at ændre handlinger 4 ”har du nogen beviser på, at dine tanker er realistiske?” ”hvorfor tænker du sådan?”

Hvad så nu???

Hvad så nu??? Tankens kraft

Hvor kommer vores tanker fra? Hvad så nu??? Tankens kraft Hvor kommer vores tanker fra?

Hvor kommer vores tanker fra? Hvad så nu??? Tankens kraft Hvor kommer vores tanker fra? Hvad skaber angsten?

Hvor kommer vores tanker fra? Hvad så nu??? Tankens kraft Hvor kommer vores tanker fra? Hvad skaber angsten? Grundtanker

Hvad så nu??? Tankens kraft Hvor kommer vores tanker fra? Hvad skaber angsten? Grundtanker Negative automatiske tanker

Hvad så nu??? Tankens kraft Hvor kommer vores tanker fra? Hvad skaber angsten? Grundtanker Negative automatiske tanker Buffet

Hvad så nu??? Tankens kraft Hvor kommer vores tanker fra? Hvad skaber angsten? Grundtanker Negative automatiske tanker Buffet Eksempel på en mundtlig eksamen

?

Kontakt info