Semester-gruppe-billede 4.2

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tema 4: Regulering af følelser Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Advertisements

Skabelse af dialogiske rum ”
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Danehofskolens værdigrundlag
Gammelheds-Philosophy
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Nonne historie.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Kurver Hvorfor og hvordan?.
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Ordentlig Julekort.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Vejret Vandet i luften.
Læringsstile og lektier
I dag er temaet Visualisering
Hallo…. her kommer lige noget, der helt sikkert vil fascinerer dig!
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
MIN skabelon MIN generalisering! MIN specielle virkelighed!
Hvad er oplevelser – og hvad skal vi med dem?
Livets tog.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Kinesisk visdom er ikke at foragte!
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Jeg støtter barnet ved:
+ FORBRUGERNE OG LANDBRUGET: HVAD GIK GALT? Henrik Byager Kommunikationsrådgiver Planteavlerdagen 1.
Kommunikation.
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Mindre grimt, tak.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Vokse gennem venskab!.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Gør det simpelt Trænings planlægning.
To modsatrettede Opfattelser Organisation, Trojka, 4. udgave, 2007
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
Læring i spændingsfeltet mellem det planlagte og det uforudsete Lone Thellesen, adm. direktør i Dacapo Teatret.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
Erfaringer i arbejdet med social arv, udsatte børn i en daginstitution. Præsentation af mig og institutionen.
Sokrates 469 f.Kr. – 399 f.Kr..
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Ipk-model.2 idé Ideen med at modellere en interpersonel kommunikationssituation – set med videnskabsteoretiske øjne er at vise og give overblik over :
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
Designoplæg Skabe opmærksomhed omkring bibliotekets arbejde med digitale ressourcer Info-søjlen.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Den glade skole på bjerget.
Barnesyn og børneperspektiv
Præsentationens transcript:

Semester-gruppe-billede 4.2 Musikken er en (forhåbentlig) enestående udgave af Gustav Holst Planeterne, nærmere bestemt Merkur. Nyd den mens du betragter billederne, eller klik. videre til de personlige narrativer Semester-gruppe-billede 4.2

Lisbeth Billedet illustrerer det tætteste jeg kan komme på mit narrativ vedr. vores problemformulering og vores narrativ vedr. Marco Polo. Faktisk er billedet, mit billede og narrativ for dels, hvad jeg vil bidrage med i semestergruppen og dels hvad jeg er åben for at modtage.   Billedet er en fraktal og alligevel er det et gelænder, en trappe, en due. Fraktaler er mit narrativ. Fraktaler er enestående i sin form, da alle væsner og ting i sin mindste form udgør det samme mønster en fraktal. Billedet betyder for mig, at finde det kendte i det ukendte, det ukendte i det kendte. At gå på opdagelse i mønstre og sammenhænge i semestergruppen, på holdet, lærere og de personer vi møder undervejs face to face og virtuelt. Have tillid til, at de mønstre jeg kommer i kontakt med er ok, at jeg ikke skal sortere men udfordre, undersøge det interessant. Gad vist, hvor det fører mig hen? Flyve med lethed som duen.

Marianne I Der lurer mange farer derude i det ukendte land. Hvordan kan vi egentlig vide hvilken vej vi skal? Hvordan navigerer vi i dette kaos af forskellige veje? Vi sender spejdere ud og opfanger nye signaler fra stjernerne, skyerne og andre trafikkanter. Vi løser problemerne ad hoc som de opstår bruger den ny viden vi opsamler – og vi har ’vilje til at ville’ finde en vej trods skiftende vejr- og vejforhold. Vi justerer kursen løbende når vejene viser sig som en sammenfiltret knude og at vi er kommet på vildveje. Fuld speed frem – det går hurtigt og det hele bliver ikke perfekt. Jeg har en smule skræk for at blive væk og miste overblikket i farten. På den anden side er jeg opfyldt af spænding over de mange nye veje og eventyr der dukker op undervejs. Måske fører nogle af de nye veje til grænseoverskridende oplevelser og sætter helt nye krav til vores rejsehold?

Marianne II Mit narrativ begynder med tanken om at jeg skal på opdagelsesrejse sammen med en flok rejsekammerater. Rejsearrangøren har sammensat os i små rejsehold med en ramme for rejsen, hvor der er indbygget forhindringer, opgaver og milepæle. Jeg skal opdage nye steder, udforske dem og finde tilbage med baggagen fyldt med ny indsigt og viden. Om jeg når målet og med hvilken succes jeg kommer frem er tydeligvis tæt knyttet til samspillet med min gruppe og vores evne til at sætte de tyste drivkræfter på spil. Det lille rejsehold har intuitive evner og strækker sig langt for at sætte sig i hinandens sted, forstå hinanden og ’lege’ med på hinandens ideer. Vi lægger fra kaj og følger med vandstømmen i kanalen gondolen er vores fælles platform og vi vender hurtigt ud mod nye horisonter.

Madeleine Jeg har valgt en astronaut der er vægtløs i rummet, men har en iltforsyning tilbage til et rumskib, som man ikke kan se. Jeg opfatter denne metafor som en livsudforskning af det ukendte, hvor egne erfaringer med hvordan man geberder sin i en vægtløs tilstand bliver udfordret og udforsket. Det er også et symbol på frihed, selvstændighed og rummelighed i sin yderste konsekvens. Fra denne vinkel ser man jorden i sin helhed og land og vand danner mønstre i en blå farve, der lyser op i hele rummet. Menesket bliver usynligt og naturen træder ind. Jordkloden bliver figur og rummet baggrund. Fasinerende oplevelse som menneske. Dog er dette ikke muligt hvis man ikke har nogen og noget omkring sig der muliggør at man kan vandre i rummet og se helheden på jorden. Rumskibets teknologi, og de medrejsende i rumskibet har alle i en fælles reference bragt denne mulighed til veje og uden de andre i rumskibet kunne denne alenevandring ikke foregå. Det er heller ikke et ønske om en permant tilstand men oplevelse af fællesskabets tolerance for at få muligheder for unikke oplevelse. Om lidt vender jeg tilbage til rumskibet, med et livsbekræftende billede på nethinden, for at næste astronaut kan komme ud på hdes vandring.

Martin ”at leve er at miste fodfæste et øjeblik” Frit hængende fra en klippevæg, lidt skræmmende, mere udfordrende og utroligt udviklende. Alle sanser er skærpet og jeg finder ressourcer jeg ikke vidste at være i besiddelse af. Det kan virke lidt ensomt – at hænge der på en bar klippevæg – i en tynd tråd til omverden. Men tråden er stærk og i begge ender er der gode folk, der både kan holde mig tæt til jorden – men også trække mig op til nærmeste afsats. Ved at sætte gruppens ressourcer i forlængelse af mine egne er der gode muligheder for at vi når helt til toppen. Udsigten skulle være fantastisk deroppe. En fantastisk dannelsesrejse er begyndt.

Kaare Energi, dynamik og bevægelse. At blive fanget ind i hvirvlen, der hvor tingene sker, der hvor man bliver holdt fast. Men også at komme i smult vande, bare en gang i mellem, hvor der er tid til refleksion, fordybelse og stilhed, før man igen kaster sig ud i livets frådende hav. Vandet symboliserer også rejsen. Den fælles rejse med semestergruppen, hvor forskellighederne mødes, overraskende synergier opstår, måske de mest uventede steder, og hvor målet aldrig er mere fikseret, end at det kan ændres ved næste bølgebevægelse. Vand er også leg. Som barn elskede jeg vandet og kastede mig frygtløs ud i Vesterhavet. (Lige indtil den dag, hvor jeg næsten druknede – så var jeg vandskræk i mange år) Men også vandskræk er til for at blive overvundet.

Semester-gruppe-billede 4.2