Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

En lille vejledning til ændring af skærmens udseende.
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
Lav design med ord, billeder og meget andet...
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Statistik på Geocaching.com
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Videregående pc-vejledning
Flickr.com – online billeddeling
Hvordan får du et Print Screen
Grundlæggende PowerPoint
1 Private hjemmesider Undervisning i Click-a-site Online-editor.
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Netbank Det offentlige Dk e-Boks
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
PC1 Lad os komme i gang…..
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Konferencer & Rettigheder FCkursus Februar © 2005 Jan BøghVUCnet: Konferencer & RettighederDias nr.: 2 Indhold 1. Hvorfor skal jeg som lærer kunne.
Udlægning af en ny cache
Hvordan kommunikerer jeg med min PC
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Videregående pc-vejledning Modul 02: Harddisken 1 60+Bornholm.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
WordPress Nyeste version af WordPress kan hentes her:
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Beskyt din computer og dine data!
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Kontrolpanelet Lær lidt om mulighederne i kontrolpanelet Tryk for start.
FC HUSET - et konferencesystem som First Class er li’som et hus, der arbejdes og samarbejdes i. Denne lille Power Point forsøger at beskrive First Class.
Lyd-ikonet er forsvundet
Excel-filerne er levende værktøjer…
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
Introduktion til Banedesign / Visio
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
I gang med FrontPage 2003 Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
Videregående pc-vejledning Modul 07: Elektronisk post 60+Bornholm.
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Gem et dokument Følg numrene osv..
Vi har valgt at bruge vores egen postsystem til at fortælle lidt om vores kendskab IT verdens kommunikation. G-mail, er ret let at gå til, og der er hjælp.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Skabelon mailopsætning
Vejledning i at scanne..
Modul 07, Elektronisk post
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Velkommen til det nye PowerPoint
Præsentationens transcript:

Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ? Du henter det lille program, vi bruger til konferencerne, på web-adressen her til venstre. Du skal klikke på denne blå tekst, når internet-siden kommer frem. Du kan læse mere om installationen i en vedhæftet fil i et indlæg vores hovedkonference. Indlægget hedder Hvordan henter jeg det lille First Class program? Når du har fuldt vejledningerne, vil du ende med at få dette lille ikon på dit pc skrivebord. Når du dobbeltklikker på det, åbner First Class sig og du kan logge på. Du kan naturligvis få hjælp til alt dette !

Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ? Når du dobbeltklikker på First Class ikonet, åbner der sig en boks, hvor du skal logge på med dit bruger-ID og din adgangskode. Når du har skrevet de to ting ind, kan du klikke GEM. Så husker computeren begge dele næste gang, du åbner programmet. Klik kun GEM, hvis du er på din egen computer. Du klikker LOG PÅ er så er du i gang. Du kan skifte til en nemmere adgangskode, hvis du vil. Spørg, så hjælper vi.

Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ? Her klikker du for at lukke First Class programmet Når du har logget på, er du på dit First Class skrivebord. Der har vi kun lagt de ting, du har brug for på kurset: Din mailboks til at sende og modtage email Vores hovedkonference, hvor vi arbejder: Alkohol-forløbet Din egen private logbog, som kun du har adgang til – med mindre du aftaler at din lærer eller vejleder har adgang. Når du klikker på et af ikonerne en enkelt gang, åbnes der for det valgte.

Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ? Ny mail – klik her! Her kan du gemme vigtige mails, bare hold musen ned og træk mailen op i mappen! Her ligger de mails du får og en kopi af dem du sender til andre

Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ? Find mail-adresse… Katalog Du har åbnet en ny mail, som du vil sende til én. Du skriver en overskrift Modtagerens email-adresse (tast Enter efter adressen) Du skriver din tekst Du sender emailen ved klik på det røde stempel øverst til venstre Du får en kopi af din mail i din egen mailboks…

Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ? Når du skal skrive modtagerens email-adresse, kan du enten skrive den helt normalt i adressefeltet, som vist før (husk at taste Enter til sidst) eller du kan finde dem, der er på First Class, ved at gå op i Samarbejde og derefter Katalog. Så kommer denne boks frem… I skrivefeltet kan du så skrive modtagerens navn, eller det du husker af navnet. Så kommer mulighederne frem i feltet nedenfor og ved at dobbeltklikke på den, du vil bruge, så sættes den rigtige email-adresse automatisk ind i din mail.

Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ? Du har en Åben Logbog inde i konferencerne – sammen med de andre på holdet. Men du har også en helt privat Logbog, som kun DU kan skrive i og læse. Den ligger på dit First Class skrivebord, dvs. at du kan se den, lige når du har logget på. Du skal lige igennem Låsen: PrivatLOG, så har du din private Logbog. Du kan aftale med en lærer eller vejleder – eller andre – at hun eller han kan læse og/eller skrive med i Logbogen. Du bestemmer selv, hvem der skal have adgang….

Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ? Lav nyt indlæg… Når du er logget på First Class, vælger du at åbne den konference, der er til dit kursus. Derefter kan du se, hvilke andre konferencer, du kan bruge. I en sådan konference vil du som regel se to ting: INDHOLDET i den konference, du har åbnet (og som består af indlæg i nederste felt) UNDERKONFERENCER du kan gå videre til (og som består af symboler og ligger i det øverste felt) I denne hovedkonference er det mest lærere og vejledere, der giver information. Øverst har du adgang til de konferencer, I kan bruge på holdet: fælles, gruppe og så konferencen med de åbne logbøger. Du skal huske at have den konference ÅBEN, som du vil sende noget til…

Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ? Du kan vedlægge et dokument, du har på din egen pc…. HER Du har åbnet den konference, du vil sende noget til. Så har du klikket på symbolet, eller ikonet som vi kalder det – brevet i øverste venstre hjørne… Så kommer denne skriveboks frem. Den ligner en email og bruges på samme måde. Som du ser, sendes den automatisk til den konference, du er i. Du kan skrive det, du vil – og sende dit indlæg ved at klikke på det røde stempel. Husk at give indlægget en overskrift. Du kan gøre det samme ved teksten, som du f.eks. kan i Word. din overskrift skrifttype størrelse farve

Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ? Her er så et indlæg i konferencen, som en anden har skrevet og sendt. Du har åbnet indlægget ved at dobbeltklikke på det. Hvis du vil SVARE på indlægget i konferencen, så vælg at sende et SVAR ved at klikke på dette ikon…. Så kommer der igen en tekstboks frem, som du kan skrive i… og sende. Nogle gange er der vedlagt eller vedhæftet et dokument, en fil, som det hedder, altså måske et oplæg fra en anden kursist, skrevet i f.eks. Word. … og du kan få det ned på din egen pc ved at højreklikke på det og vælge GEM - og så finde dit Skrivebord (pc’ens). Så kan du bagefter åbne det helt almindeligt.

Go’ fornøjelse… Og husk: øvelse gør mester. Du kan altid få hjælp og du kan altid bede om at sidde og træne et par timer sammen med en vejleder… Hilsen Jan