Præsentation af Universitetssygehus Køge

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
13 SEPTEMBER 2012 TIPS OG TRICKS OM KOMMUNEPLANTILLÆG 1 Brugerseminar 2012 Tips og tricks om kommuneplantillæg Hanne Klit Johansen, Byplanlægger, afdeling.
Advertisements

Randers Kommune Borgermøde om infrastruktur. 2 Randers Kommune - Borgermøde om infrastruktur - 2 Dagsorden • Velkomst v/ Mogens Nyholm (B) • Præsentation.
Sundhedsaftaler Dialog og input
Kommuneplaner 2013 Hvorfor og hvordan skal kredsbestyrelsen beskæftige sig med kommuneplanerne?
8. december 2010 på Egegård Skole
Letbane på Frederikssundsvej
Velkommen til borgermødet i
Velkomst og præsentation Baggrunden for landsbyplanprocessen
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
Planproces - Forudsætninger •Det forudsættes, at kommunalbestyrelsen som ejer tager stilling til alternativ A, B, C eller en kombination heraf i juni 2012.
1 Kokkedal V og NV Borgermøde 17. marts 2011 Status på plan- og anlægsarbejdet.
Planlægningsarbejdet for testmøller frem mod 2020 Workshop 14. september 2010 Østerild Deltagere: Miljøministeren Forligskredsen Danmarks Naturfredningsforening.
Herredsvejs forlægning og udretning af Paludan-Müllers Vej
Planstrategi, lokal Agenda 21 og Kommuneplan. Forventet tidsplan •Planstrategi ikke som forslag •Kun temarevidering af kommuneplanen Obligatorisk min.
Esbjerg Trafik- & Mobilitetsplan
Helle Wicklow, Projektleder Teknik- og Miljøforvaltningen
Højklasset busløsning på Frederikssundsvej
Miljøvurdering – Slagelse Kommuneplan 2013 Identifikation af væsentlige miljøfaktorer Overskrifterne • Kommuneplan 2013 • Miljøvurdering.
Drejebog for biogasplanlægning December 2011
Hvad er en indsatsplan? En indsatsplan er en handleplan for grundvandsbeskyttelse Det er Vandforsyningsloven samt en tilhørende bekendtgørelse der beskriver,
VVM og Miljøvurdering Biogasanlæg øst for Brande Borgermøde den 20. oktober 2014.
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto VVM- redegørelsen retlig.
Velkommen til borgermøde 20. oktober 2014 Bionaturgasanlæg ved Ågårdvej, Brande.
Velkommen til borgermøde om ”Udvidelse af Drejø Forsamlingshus og projekt ny Elmegaard”: - Lokalplanforslag 578 og tillæg til kommuneplan. Offentlig.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af objekter og billeder: 1.Højreklik >Gitter og Hjælpelinjer’ 2. Sæt hak ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer på.
Rummelig VVM’er for konkrete projekter
NATUR OG MILJØ Teknik og Miljø Aarhus Kommune Grundvandsforum Aarhus Kommune 5. oktober 2011.
Borgermøde i Vangede den 17. september Det gode liv – i nye rammer Udbygning af Bank-Mikkelsens Vej 2.
20. AUGUST 2014 MILJØVURDERINGSDAG 14 1 Miljøvurderingsdag 14, Aalborg Afbødning og overvågning i VVM Lars Overgaard Jørgensen COWI Visionsvej
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Vandplaner - Status.
Tidsplan for møder og aktiviteter i Sundhedsstrategisk Forum, Det administrative Kontaktforum – revideret kommissorium samt strategi strategiseminar.
PROCES OG TIDSPLAN Godkendelse af forslag i Byrådet den 22. april Offentlig debat i maj og juni måned Udstilling i Utzon Centeret Endelig godkendelse.
Camilla Sulsbrück og Gerald Hyde Miljøvurderingsdag, august 2013
Indsæt nyt billede: Format: B 254 x 190,5 mm Efter indsættelse, højreklik på billedet og placér det bagerst. Delete det gamle foto Status på vandplaner.
Jord-ERFA-Midt Den 11. december 2014
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Tove Ditlevsens Skole Udbygning til fire spor specialklasse samt etablering af 100 fritidspladser.
Parkeringsplan under revision
Spildevandsplan Det grønne Råd – møde
Temaplan for vindmølleplanlægning i Norddjurs Kommune Workshop om vindmøller den 3. juni 2010.
KØBENHAVNERNE ELSKER AT CYKLE % af københavnerne cykler på arbejde De fleste af os i alle slags vejr.
Udvidelse af Århus Havn
HALPROJEKTET OG LOKALPLANEN  Generalforsamling 2005: Haludvalg nedsættes.  Lokale medier kontaktes, interesse for hal formuleres overfor kommunen. 
Den røde tråd fra vision til handling
1 Vand og naturplanerne - igen Hvor er vi i forløbet? Idéfase: Har vi klaret Høring af statslige ”Indsatsprogrammer”: Har vi klaret Høring af kommunale.
Tidsplan 1 ProcesMedarbejdere/ledere/forældrePolitisk niveau Marts19: Skriftlig orientering til involverede ledere Uge : Samtaler med ledere 16:
Byplanafdelingen Teknik og Miljø Aarhus Kommune Lokalplaner på vej 11. marts 2013.
Vindmølleområde mellem Sæd og Vindtved Idehøring til Kommuneplan.
Århus Kommune Trafik og Veje Vejchef Niels Schmidt Letbanen status Åbning i 2015 Fortsat forankret i Midttrafiks letbanesekretariat VVM redegørelse i offentlig.
Ny bane Hovedgård - Hasselager Informationsmøde i Blegind Forsamlingshus tirsdag den 30. august 2016 kl
Ekkodalen - bofælleskabsmøde torsdag, den 13. oktober 2016.
Kompleksitet og indbyrdes afhængigheder i Kickstart-projektet Sagsnr.: P :
Kystbeskyttelse af Køge Kommune
Sneplovsbeslag Reglerne er nu ændret, så der kan anvendes sneplovsbeslag i perioden 15. september til den 15. maj: Bil kan i perioden fra den 15. september.
14. MARTS 2016 YARAs etablering Kommunens Myndighedsrolle.
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Kongernes Nordsjælland – videre proces
04. JANUAR 2017 Trafik- og Byplan for Algade og Stationsområdet i Vordingborg Den videre proces Plan og By / Peter Haugan Vergo.
Justering af Natura 2000-områdegrænser
Kommuneplan Evaluering af kommuneplanprocessen
Arbejdsgruppemøde for Holmen
Forslag til LOKALPLAN 601 og Kommuneplantillæg
Informationsindhentning
Seniorboliger Borgermøde 11. april 2018.
Vidensbydel Nørre Campus
Kongernes Nordsjælland – videre proces
Tids- og procesplan 8.okt 15: Drøftelse på Lederforum i forhold til modeller og proces Nedsættelse af arbejdsgruppe, der skal udfolde modeller 29.okt.
Proces for boligpolitik
Borgermøde om forslag til lokalplan 9
VVM – Klimatilpasning af Stenløse By
Udbygning Mariagerfjord Renseanlæg Borgermøde 12
Præsentationens transcript:

Præsentation af Universitetssygehus Køge Generalforsamling i Grundejerforeningen Norsvej Byplanlægger Troels Wissing Teknik- og Miljøforvaltningen Byg og Plan

Dagsorden Planproces Parkering Bebyggelse Trafik Miljøpåvirkninger Disponering af parkeringspladser Visualisering af parkering Bebyggelse Visualisering Trafik Lette trafikanter – stiløsninger i forbindelse med anlæg og drift Biltrafik Miljøpåvirkninger Byg og Plan

Tidsplan for planprocessen Der skal udarbejdes lokalplan og kommuneplantillæg med tilhørende VVM-redegørelse og miljøvurdering af planer Plan- og VVM-processen er opdelt i følgende faser: Byg og Plan

Tidsplan for planprocessen Idéfase: 20. november 2013 til 18. december 2013 Indkaldelse af idéer og synspunkter forud for udarbejdelse af kommuneplantillæg med tilhørende VVM-redegørelse Planforslag og VVM: Primo 2014 til sommer 2014 TMU og ØU har taget beslutning om igangsættelse af lokalplan, kommuneplantillæg med tilhørende VMM-redegørelse (scoping) og miljøvurdering i marts. Planforslag og VVM-redegørelse samt samt miljøvurdering udarbejdes og forventes behandlet af Køge Byråd i august. Offentlig høring: September og oktober 2014 (8 uger) Lokalplan, kommuneplantillæg med tilhørende VVM-redegørelse og miljøvurdering i offentlig høring. Der afholdes borgermøde i september. Endelige planer: Ultimo 2014 Høringssvar indsamles. Køge Byråd forventes at vedtage planer og VVM-redegørelse endeligt i december. Offentlig bekendtgørelse af planer. Byg og Plan

Parkeringsforhold I alt 1.890 parkeringspladser 1.420 parkeringspladser i skovringen 470 parkeringspladser i fladen Bygherren har udarbejdet følgende input til lokalplan: En overordnet dispositionsplan for parkering samt vej-, sti- og tilkørselsforhold To eksempelsnit for parkering i skoven Tværsnit for skovparkering med afskærmning mod boligområde Byg og Plan

Overordnet disposition parkering Byg og Plan

Eksempelsnit for parkering i skoven Byg og Plan

Tværsnit parkering Byg og Plan

Lokalplan Køge Kommune forventer at stille krav om følgende forhold prioriteret: Ydre ring af trærækker + vold med beplantning opretholdes Trærækker langs stiskæringer Indre ring af trærækker Evt. træfelter/-bånd i mellem parkeringspladser Byg og Plan

Bebyggelse - visualisering VVM redegørelse skal redegøre for de visuelle påvirkninger af omgivelser Der bliver visualiseringer af sygehus via: Fotostandpunkter i nær- og mellemzone Fotostandpunkter i mellem- og fjernzone Byg og Plan

Visualisering Byg og Plan

Visualisering Byg og Plan

Trafikale forhold Forventede vejudvidelser til biler: Udvidelse af Lyngvej (mellem motorvejstilkørsel og Steensbjergvej) til fire spor på hele stykket Udvidelse af Steensbjergvej (mellem Lyngvej og Karlemosevej) til fire spor Udvidelse af Steensbjergvej (mellem Karlemosevej og ny nordlig indkørsel) til fire spor, hvor de to er dedikeret til busser og ambulancer Stiforbindelser til cyklister og gående Bygherren har udarbejdet et forslag til stier i både anlægsfasen og for det endelige sygehus Etape 1 (medio 2015 – medio 2018) Etape 2 (medio 2018 – ultimo 2020) Endelig 2021 Byg og Plan

Etape 1 Byg og Plan

Etape 2 Byg og Plan

Endelig Byg og Plan

Miljøpåvirkninger Påvirkninger i form af: Støj for trafik Luftforurening Bliver vurderet på baggrund af en model for trafik i VVM redegørelsen Trafikmodellen arbejder ud fra en række forudsætninger: Udvidelse af Køge Bugtmotorvejen  Etablering af tilslutningsanlæg ved Egedesvej Etablering af ny vej mellem STC og Egedesvej Ny vejforbindelse mellem STC og Egedesvej Anlæg af København-Ringstedbanen Byg og Plan

Foreløbige trafiktal Byg og Plan