Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

04. JANUAR 2017 Trafik- og Byplan for Algade og Stationsområdet i Vordingborg Den videre proces Plan og By / Peter Haugan Vergo.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "04. JANUAR 2017 Trafik- og Byplan for Algade og Stationsområdet i Vordingborg Den videre proces Plan og By / Peter Haugan Vergo."— Præsentationens transcript:

1 04. JANUAR 2017 Trafik- og Byplan for Algade og Stationsområdet i Vordingborg Den videre proces Plan og By / Peter Haugan Vergo

2 Proces – vinter 2017 Temamøde d.d. Drøftelse og udledning af fokuspunkter i det videre arbejde. Primo 2017 Borgermøde i ”De Røde Løbere”: Trafik, stiforbindelser og parkering  i – og omkring Algade, samt Stationsområdet. - Præsentation af analyser og overordnet Plan for Stationsområdet. - Workshop’s om problematikker og fokuspunkter i det videre arbejde. Februar – medio Marts: Yderligere nødvendige analyser og bruger- undersøgelser af trafik og parkering i – og omkring Algade f.eks. de oplevede p-pladsproblemer (evt. via Face-book).

3 Proces – forår 2017 Marts - April: Bearbejdning af analyser (administrativt / i ”De Røde Løbere”). Medio april Borgermøde i ”De Røde Løbere”: Trafik, stiforbindelser og parkering  i Bymidten, herunder præsentation af konkrete forslag til trafikafvikling og parkering i - og omkring Stationsområdet. TMU maj måned: Behandling af konkrete forslag til fremtidig trafikafvikling og parkering i – og omkring Algade. Behandling af Forslag til Lokalplan for Stationsområdet.


Download ppt "04. JANUAR 2017 Trafik- og Byplan for Algade og Stationsområdet i Vordingborg Den videre proces Plan og By / Peter Haugan Vergo."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google