Hvor der er fokus på klimaet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Maritim Miljøstyring HVAD ER MILJØSTYRING (ISO 14001) ?
Vodskov Bibliotek Hvad laver de når vi går hjem
Indholdsfortegnelse Kendte der er blevet mobbet som unge.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Borgernes barrierer for brug af IT
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
1 Der er så meget, der kan trykke, gøre dagen trist og grå.
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Opgave valg: Opgaveoplæg nr. 2 Information.
MUNDTLIG FREMSTILLING
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Kommunikation / it.
Mindre grimt, tak.
Vores ide er at lave en mobilchip
Psykose og skizofreni Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Fortællinger fra kanten
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Hold fast, hold ud eller hold igen
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Relationer – børn og voksne
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
7 Årgang Langmarkskolen
D. 12/5- 14/ Kulløsevej Kulløse.. Spædende miljømesse også for almindelige mennesker! Se blandt andet nye produkter så som isolet pladen.
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Sofie Laura og Hannah Her ser vi pigerne i fuld gang.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Informations- kampagne om unødvendig kemi. Formål med mødet  Orientere om  Kampagnens baggrund  Målgruppe  Ønsker til form  Budskaber  Formalia.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Børn og unge med handicap siger deres mening
De formår at integrere julemarkedet godt med omgivelserne, fordi de har valgt at ligge den på broen hvor mennesker bliver nød til at passere hvis det.
Perspektivkort Bruges til at udvikle en ide! Idégenerer ud fra fremtidsscenariet eller perspektivet. Vurder hvorledes perspektivet kunne forbedre, tilføje.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Affald og genbrug.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Dette er starten på et lille slideshow, der kan præsenteres på minutter. Slideshowet bygger alene på de materialer, der er udleveret i ’Pårørende-kittet’
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former at teknologiunderstøtte etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette er:
Stress En folkesygdom?.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Jeg bestemmer Medborgerskab – Tema 1. 2 Tema 1 – Dag 1 Medborgerskab 1. Jeg bestemmer 2. Vi bestemmer 3. Med i samfundet 4. Indflydelse De 4 temaer.
Når det perfekte bliver det normale Niels Ulrik Sørensen Brandbjerg Højskole 18. marts 2016.
Unge og mobning Sarah Amann Mortensen 1.
handel, event og mediegrafik
Modul 3.3 – At arbejde med læring
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Lektion 4 Formålet med lektion 4 er at understøtte eleverne i at søge hjælp, hvis de skulle få problemer, samt at gøre eleverne bevidste om, hvad der kan.
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
MUNDTLIG FREMSTILLING
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Den glade skole på bjerget.
Præsentationens transcript:

Hvor der er fokus på klimaet. Om at gøre det grønnere og mere miljø rigtigt.

Information Temaet Hvordan kommer der ud til borgerne.? Forskellige boder til messen Hvorfor?

Hvordan kommer vi ud til borgerne? Vi vil lave et power point show, som vi så vil stille op på pladsen hvor der kommer mange mennesker forbi hver dag, når de skal handle, på arbejde eller hjem fra arbejde. Vi vil have en Stor-skærm op, så man kan se vores power point show på den, vi håber på at den vil få en masse opmærksomhed, da man ikke kan undgå at se den. Vi vil komme til at tale til de mennesker der vel gøre noget for miljøet og dem der tænker på hvad de gør. Men vi gør alt dette for at få fat i alle borgerne, og ikke kun dem der er klar over at miljøet ikke er super godt.

Temaet Der er blevet mere fokus på klimaet og miljøet, men der kan sagtens blive endnu mere fokus. Folket er også blevet bedre til at tænke over hvad det er de gør med rester og affald, men der er lang vej endnu, for at miljøet kan kaldes grønt. Vi har taget dette op, fordi vi gerne vil gøre hele verden til et bedre sted at leve i, så derfor skal alle hjælpe til. Vi har taget Kulløse, da det er en mellem stor by i Danmark og byen ligger på Sjælland.

De forskellige boder til messen Vores boder vil blive inddelt i hvordan de gavner miljøet/vores hverdag. En ”hus” bod, en bod hvor virksomheder som laver ting i hjemmet, men på en miljøvenlig måde. Her kan virksomheder komme med forslag til nogle miljøvenlige produkter uden at det går ondt på pengepungen eller ændre huset udseende. En ”el- og vandforbrug” bod, en bod hvor virksomheder kan på en miljøvenligt måde formindske vores el- og vandforbrug uden at det går ud over vores normale hverdag. En ”kommune” bod, en bod hvor virksomheder kan hjælpe kommune med at blive grønnere, altså offentlige steder bliver laver af miljøvenlige materialer, og bare holde kommune mere ren.

Hvorfor? Vi Kulløse kommune vil gerne afholde denne messe, da vi synes det er vigtigt at man tænker på miljøet. Tanken med at invitere en masse virksomheder er, at vi ønsker at nedsætte vores el- og vandforbrug, og blive bedre til at passe på vores miljø. Vi vil gerne blive grønnere, fordi det er vigtig at passe miljøet. Vi vil gerne have nogle tilbud på hvordan vi kan blive en grøn kommune. Vi tror at vi via denne messe kan tage et stort stridt imod ”grøn kommune”. Vi håber på at det kan påvirke de unge som skal fører vores verden videre, og vi håber på at folk vil tage dette seriøst og møde op til messen. Vi lægger meget tid på denne messe for at folk ikke bare skal stå og hører folk snakke om af muligt som de alligevel ikke forstår, så de vel selv kunne afprøve det, måske med at de sætter deres egne tal ind fra huset og der vel der så blive fortalt lidt og det forskellige det viser, nogen skal gøre meget for miljøet og andre skal ikke gøre så meget, for der er forskel på hvor meget folk sviner.