10. ÅrgangNr. 3523.01.2014www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bornholm Af Jakob Volf P..
Advertisements

Trivsel - et fokusområde
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
BrugerundersøgelseBrugerundersøgelse Gjerrild Bønnerup Friskole Juni 2006.
100 års fødselsdag Maj 2011.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfuld til 7 •Denne weekend er jeg på Strandbo. I går sagde de voksne, at vi skulle.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
BAGSVÆRD FORT´s INFO-SKÆRM.
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
3.a. deltager i ”Børnenes dag” på Kontiki skolen i Hillerød
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Med dejlige varme farver
Eventyret om Eventyrlig leg med sprog
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Sofies dejlige dag.
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Solsikkens Nyhedsbrev 8. ÅrgangNr Så blev det atter tid til lidt nyheder fra Solsikken. Vi henviser også til vores hjemmeside,
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Lav din egen bog LAD BØRNENE KLIPPE OG HÆFTE.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Jeg er taknemmelig....
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.
KLUB Rungsted private Realskole På Rungsted private Realskole vil vi efter efterårsferien hver mandag og torsdag arrangere klubaftener for klasse.
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet tid til at høre lidt om hvad Solsikken har oplevet.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Visionssangsang 2006 Mel: Sofacyklen.
Du ønskes en rigtig glædelig jul
Mandag den 12. november Bordtennis i gymnastiksalen kl. 14. Poolturnering kl. 14. Der er blevet lavet JULEPYNT (uha uha) julen er nær … der er blevet arbejdet.
Mandag d. 27/8  Bo er syg, der er ingen vikar.  Børnene bruger vores nye fysiske rammer rigtig godt, de 3 lokaler på 200 gangen bliver indrettet så der.
Kære alle G77 petanque venner !!
Køb spillet her:. Buy the game here: AIDAAIDA Attention: Det der fanger øjet Billedet i venstre hjørne er blikfanget. Interest: Den del der får læseren.
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
11. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så blev det tid til årets første nyhedsbrev. Nedenfor kan I læse, hvad vi har oplevet de.
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
Brugerbladet Februar – Marts 2015 Layout/redaktion Poul Sommer og vinter vi mødes på Atkærcenteret Udgiver Brugerrådet Atkærcenteret Brugerbladet.
Lærings- og praksisfortælling
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
2 SPROGINSTALLATIONER LOUISE WITTIG 27. NOVEMBER 2014.
Forældremøde 9. april.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Tidslinje Murens fald.
Pythagoras.
min sommerferie på malorca
Spanien Næste dag Skulle vi Handle STORT! Ind Sammen med Line og pernilles.p Familie Og det tog 2 Timer!!!!!!! Og Så Skulle vi ud og bade. I Dag Skulle.
Min sommerferie Da vi fik fri fra skole skulle vi til Ebeltoft,
Sommerferie I min sommerferie har jeg været i Norge sammen med min familie. Vi boede på et hotel, der hed Vrådal. Det var en hytte med køkken og stue og.
Hej her er noget om min ferie !!!
Min sommer ferie… Da jeg kom hjem fra skole var der kun en uge til vi skal køre til Italien… Der gik en uge nu sidder vi i bilen vi kørte i 3 timer. Nu.
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
– 13. Årgang Nr. 48 December 2018 December, december fyldt med traditioner, travlhed og hygge. Dagene er korte,
Præsentationens transcript:

10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder kan I læse lidt om hvad der er sket på Solsikken siden sidste nyhedsbrev. Tobias Jannick blev i efteråret kåret til årets spiller til fodbold i Ruds-Vedby, da han har gjort en forskel på holdet og er en dygtig spiller. Alle børn har holdt jul og nytår hos deres forældre. René er startet som pædagog medhjælper på Solsikken. Han kommer fra Jersie og har tidligere haft plejebørn samt arbejdet på opholdssted. Vi har købt ny brugt bus. En grå WV, som tidligere har været brugt til taxa. De fleste af børnene har flyttet værelser, så de har haft travlt med at indrette på ny. Kontoret har også holdt flyttedag. Vi henviser i øvrigt til vores hjemmeside, som vi løbende opdaterer. Efterårsferie I efterårsferien tog vi til Kruså Campingplads, hvor vi skulle bo i en hytte. På vej derover kørte vi over grænsen til Tyskland, hvor vi handlede ind. Den første dag på campingpladsen var vi på legepladsen og spillede på en 18-hullers minigolfbane. Næste dag tog vi til Danfoss Universe. Her så vi bl.a. vandshow i den blå kube, kørte på segway, prøvede forskellige ting bl.a. gravede vi med en rigtig gravemaskine, så Robert Robot show og prøvede en simulator i 5D biografen. Om aftenen spiste vi på kinesisk restaurant og fejrede Michaels fødselsdag. På vej hjem var vi i Masby Legepark i Fredericia. Vi har hygget os på turen. Børnene Familiedagen Søndag den 30. november holdt vi familiedag. Vi fik dejlig julemad med bl.a. sild, flæskesteg og ris a’la mande. Vi spillede også pakkeleg og havde en rigtig hyggelig dag sammen med børn, deres familier samt personaler.

Børnehjælpsdagens julefest Det var sjovt at være af sted med solsikken til børne hjælpsdagen og der var fire kendte der. Mick Øgendahl, Basim, Thomas Bentze og Peter Mygind. Vi var på et museum, hvor vi så et stort æble. Vi så et gammelt lokum (das). Og så skulle vi ned og spise noget mad. Det var noget dejligt mad vi fik, det smagte rigtig godt. Der var også noget sang og musik, som de kendte sang og sådan. Og det bedste af alt. Der var gaver som var dejlige :-) Trine og Jannick