Huset – Skansen 9 – Torsby Sverige

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Jeopardy af 7.b Sct. Jørgens Skole
Advertisements

Kongsberg Guttemusikk Korps
Installationer Ventilationsanlæg.
Domea Eksempel - Drift og vedligehold Besvarelsesprocent: xx
Konkurrence i grupperne Hvem får først bolden…..
Den lille Mads.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Efteråret og julen er slut og med en lille grillfest vil vi fejre at foråret snart står for døren I skal blot tage lidt let tøj med.
Klimafamilie i Favrskov
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
At Dividere Decimaltal.
En kort præsentation af havnebyprojektet. For at landbrugsvarer kan transporteres via skinnenettet, er der afsat et lille spor med en enkelt bygning. Hele.
Undersøgelse af vandforbrug 5.a
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
Termisk energi Anders og Patricia.
Afdeling rørudskiftning
3 Historier fra det virkelige liv
Gården har 5 soverum, køkken, bad og opholdsrum med brændeovn
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.
Skolerejse til Østrig Fredag d.21. januar – onsdag d.26. januar.
Rejsen går til… CANADA .
Tekniske installationer Forsyningsledninger
Sofies dejlige dag.
Vinduer Case og opgaver – løsninger.
Fyrrevang 72 Arkitekt Henning Rasmussen Hovedentreprenør Aavang Tømrer
Plan vedrørende forestående byggeri/renovering af SFO/indskoling 2014
Installationer Introduktion.
Projektdesign Mål: At I opnår en forståelse for hvad et projektdesign er.
Boksen der gør det for dig Lavet af Rasmus og Anton.
CANADA .  Fly fra København til Toronto.  7 overnatninger i Toronto med helpension.  Royal Ontario Museum.  Zoologisk Have.  Eaton Center-indkøbscenter.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Spilleregler.
Simon Sjørup Simonsen Kolding 25. September
ENERGI- OG MILJØCENTRET VI BESØGTE ENERGI- OG MILJØCENTRET ODENSE.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Installationer Varmt vand.
Gårdhuse.
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program Transport af piger Transport af materiel Rafter og brænde Program Alt det andet Jobbørs.
Paleochora - Creete. Stranden ved Falasane Kør evt langs vestkysten her Mod Paleochora.
Så er familien Sølvsten Nissen igen blevet installeret i Tanzania. Men denne gang er det i Dar es Salaam i et nyt hus, og derfor vil vi gerne invitere.
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Sådan energitjekkes installationerne
Orkaner.
1 Algoritme til at løse knude P-center problemet Algoritmen brugte set covering problemet Virker derfor kun til knude problemer Vi vil alligevel bruge.
Elevernes psykiske arbejdsmiljø TrongårdsskolenSpørgeskemaundersøgelse December 2005 Undersøgelsen bygger på svar fra ca 350 ud af ca. 500 elever.
Efteråret og julen er slut og med en lille grillfest vil vi fejre at foråret snart står for døren I skal blot tage lidt let tøj med.
SSID Årskonference 28. april 2009 Sikkerhedsledelse i virksomhedsledelse - brikker til en ny sikkerhedsorganisation.
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem? Klimaforandringerne EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009.
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Energimærkets top-ti – og hvad vi ellers kan lære af 7500 energimærker… Tema-eftermiddage om energimærkning og energibesparelser Energiforum.
Futureavenue Fremtidens by.
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
KAMPAGNEN – I FORM PÅ FARTEN I FORM PÅ VEJEN – DET SUNDE BUSSTOPPESTED Forbedring af livskvaliteten ved at skabe bedre adgang.
BR10 Opgave Kapitel 3 bygningers indretning Adgangsforhold / tilgængelighed Hvor stort et areal skal der være foran en yderdør ? Foran en yderdør skal.
Året er Vi befinder os i Ribe
Du har åbnet en dør som ingen kan lukke i Du har banet den vej
Målestok forhold Lars Alexander Clark.
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Øveprøve – lille knallert
Håndbog for lejere Æ’ Redningshus.
Præsentationens transcript:

Huset – Skansen 9 – Torsby Sverige <logo> Huset – Skansen 9 – Torsby Sverige < Introduktion > Et hus med mange muligheder

Skansen 9 – Torsby – Sverige Hvor befinder ”Huset” sig egentlig ?

Skansen 9 – Torsby – Sverige Hvor langt er der egentlig til ”Huset” fra Hillerød ? Ja i fugleflugt er der 477 km. Men når man kører i bil ca. 600 km.

Skansen 9 – Torsby – Sverige Hvor langt er der egentlig til ”Huset” fra Oslo (Norge) ? Ja i fugleflugt er der 132 km. Det er muligt at sejle til Oslo fra København.

Skansen 9 – Torsby – Sverige Huset er på ca. 110 m² , der er også et gæstehus på ca. 30 m² Der er ikke gode TV signaler Der er ikke fast telefonforbindelse Der er ikke Toilet men Campingtoiletter (3. Stk.) Der er vand, men ikke varmt (der er vandkoger) Der er ikke badeværelse, men en Elv. Der er et forrum, med en trappe op til 1. Sal hvor der er 2 værelser (1. er ok) Så kommer man ind i et køkken / Alrum Der er så en dør ind til en stor stue og en lille stue. Der er en gammel entre som bruges til Toiletrum (ok) Der er El kogeplader, brødrister, Vandkoger, bestik og porselæn. Glas og kopper, køleskab samt microbølgeovn, piskeris, strygejern. Der er El-radiatore, brændeovn og en varmevæksler Stole, sofagruppe bord og 2 klapsenge Økse, sav, brænde samt det mest nødvendige værktøj. ”Med en god camping ånd vil alt gå”

Skansen 9 – Torsby – Sverige Er der noget at se på i nærheden ? Ja; naturreservat, vandkraftværk, elv, skov, søer og ”skansen såg ruin”.

Skansen 9 – Torsby – Sverige Skansen Såg ruin, er et gammelt savværk, som nedbrændte men de gl. installationer som er bygget i godt og store granit blokke ligger tilbage.

Skansen 9 – Torsby – Sverige Den gl. Rigsväg 45 har gået over elven et par steder, før den er blevet flyttet til sin nuværende vejføring ca. 2 km fra ”Huset”

Skansen 9 – Torsby – Sverige Er der noget sportsaktiviteter ? Ja; Hovfjället Skiområde, Torsbybadet, skitunnel (Afstand 12 km.)

Skansen 9 – Torsby – Sverige H01

Skansen 9 – Torsby – Sverige H02

Skansen 9 – Torsby – Sverige H03

Skansen 9 – Torsby – Sverige H04

Skansen 9 – Torsby – Sverige H05

Skansen 9 – Torsby – Sverige H06

Skansen 9 – Torsby – Sverige H07 Som man ser er der 2 bygninger, og imellem bygningerne går den gl. R45 Så ”Huset” ligger tæt ved offentlig vej, og der går en skolebus 2 gange om dagen.

Skansen 9 – Torsby – Sverige H08 Der ligger et naturreservat 400 meter fra ”Huset” Der går en Elv 30 meter fra huset

Skansen 9 – Torsby – Sverige H09 Der ligger et gæstehus ved ”Huset” hvor der før har boet 2 ungkale. Den som boede der sidst var koncert pianist !

Skansen 9 – Torsby – Sverige H10 Gæstehuset får nok sin 2. Påstrygning af maling siden det er bygget. Der anvendes ”Falu Rödfärg” (Den ægte, med hvedemel, lindolie og kobbervitriol)

Skansen 9 – Torsby – Sverige H11 Det er også rart at man kan se hvor langt man er nået. Malingen er meget miljøvenlig, og er meget brugt i Sverige.

Värmland – Torsby – Sverige

Dagsorden EL Aflæsning Vand Hilse på naboen Varme Toiletter Kontrol Når man ankommer til ”Huset” er det nødvendigt at tænde for El forsyningen. Aflæsning af El-måler Åbne for vandet Hilse på naboen Starte de forskellige varme installationer. Fylde vand i Camping toiletter (der er flere) Kontrollere om alt er OK EL Aflæsning Vand Hilse på naboen Varme Toiletter Kontrol

Transport Kør selv i bil Ca. 6 timer Tåget (2 skift) Helsingborg: 07:53 Helsingborg: 13:53 Torsby: 15:28 Torsby: 21:26 Bus Flyve København – Arlanda - Torsby Biludlejning i Torsby

Transport Tåg