Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Konkurrence i grupperne Hvem får først bolden…..

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Konkurrence i grupperne Hvem får først bolden….."— Præsentationens transcript:

1 Konkurrence i grupperne Hvem får først bolden…..

2 Søren bor 12,5 km tættere på skolen end Inge
Søren bor 12,5 km tættere på skolen end Inge. Alligevel har de nøjagtig den samme transport tid til skolen, når Søren på sin knallert kører 30 km/t og Inge i bil kører 80 km/t. Opstil ligningen Hvor lang er deres transporttid? Hvor langt har de til skole?

3 Birte vil indhegne et stykke jord
Birte vil indhegne et stykke jord. Jordstykket skal være rektangulært og dobbelt så langt som bredt. Opstil ligningen. Hvad bliver længden og bredden, hvis hun bruger 120 meter hegn i alt?

4 Jens og Lotte er på restaurant. Jens' ret koster 48 kr
Jens og Lotte er på restaurant. Jens' ret koster 48 kr. mere end Lottes ret, og tilsammen betaler de 510 kr. Opstil ligningen Bestem prisen for hver af retterne.

5 Anne, Beate, Christina, Dorte og Elina har en gennemsnitshøjde på 168 cm. Anne og Beate er lige høje og 4 cm mindre end Christina og Dorte, der også er lige høje. Elina har højden 172 cm. Opstil ligningen. Hvor høje er de andre?

6 Til start har Lene og Sofie lige mange penge
Til start har Lene og Sofie lige mange penge. Efter at Lene har brugt 60kr. og Sofie har brugt 180kr., har Lene 5 gange så mange penge som Sofie. Opstil ligningen Hvor mange penge har de hver især nu?

7 Hvis man ganger et tal med 4 og trækker 3 fra får man 9.
Opstil ligningen Hvilket tal er der tale om?

8 I et land er der solskinsdage og regnvejrsdage
I et land er der solskinsdage og regnvejrsdage. På et år er der 79 regnvejrsdage mere end solskinsdage. Opstil ligningen Hvor mange regnvejrsdage er der?

9 Prisen for en appelsin er det dobbelte af prisen for et æble
Prisen for en appelsin er det dobbelte af prisen for et æble. Per køber 7 æbler og 5 appelsiner for i alt 38,25 kr. Opstil ligningen Hvad koster et æble?


Download ppt "Konkurrence i grupperne Hvem får først bolden….."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google