Markedsføring Markedsføring i USA Fast Food restauranter

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker
Advertisements

SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Alt er startet med en tanke! Tænk: Hvis vi nu vidste hvor alle var på vej hen…. ? Så skulle vi blot komme derhen først! Og så ville vi kunne tilbyde en.
Børnearbejde lavet af 4. klasse og lærer Stine B
Manga.
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Præferencer på markedet.
GSAK – helt fra start Hvad er GSAK ? Download og installation GSAK
PengeSpillet.
Vi spoler lige filmen tilbage
& Walton Ford Forside med stort logo
Buskelundskolens børnehave Fokus for år
Velkommen til Lagoni SFO
VEJEN TIL VÆKST.
Hvorfor et Nøglehul på spisesteder?
Sundhedsprofilkonference, RN, 1/3 2011
Finanskrisen.
Det Internationale Område

Af Andreas og Marlene. Spørgsmål. • Hvornår lavede i en internetshop? • Hvorfor valgte i at lave en internetshop? • Hvordan fik i lavet jeres hjemmeside.
Grønt Flag Grøn Læreruddannelse GFGL. 27/08/10 Det Grønne Flag er hejst på Zahle Ved en flaghejsningsceremoni fredag den 27. august overrakte Børne- og.
Stjernholm Dagen 2011 – fokus på… InnovationsDesign v/Lars Fridberg.
Grizzly Dream – Din Hundemassør / ved Anette Englykke
Pris: Kr. for 2 voksne. • Fly Tur/Retur • Flyskatter • Billeje • Hotelophold • Afbestillingsforsikring • Aktiviteter Ikke inkluderet • Rejseforsikring.
Digitalisering og medialisering
DREAMING IN MONO Problemformulering
GPS i undervisningen inspiration.
POSITIONERING Stefan Grage
Forældremøder på Kalbyris
Medialisering og organisationsudvikling Taarnby,
Folketinget Frisholm.
Infrastruktur som en vækstdriver for Danmark Københavns Lufthavne 9. marts 2011 Kan transportinfrastruktur skabe vækst? Niels Buus Kristensen 1.
Alice’s undervisningsforløb. Indhold Valg af forløb Overordnet beskrivelse Strukturdiagram.
FRA BIKS TIL BUSINESS Vækstmuligheder for kvindelige selvstændige - OPGAVER Århus september 2010.
Trafikplanlægger for en dag! Mål med undervisningen –At I får en viden om sikkerhed, sundhed og energiforbrug ved trafik Program –Intro –Arbejd.
SF Ungdom Ved..
-Gensplejsning Kristian og Christian 9.ID
 oweare/Pages/alonghistory.aspx.
HVORFOR MARKEDSFØRING I SOCIALE MEDIER? Jean Paul 2øma Den
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
LIBERIA ER HÅRDT RAMT AF EBOLA, OG KIRKEN SPØRGER EFTER HJÆLP Den lutherske Kirke i Liberia beder om støtte på to måder: 1. Forbøn for Liberia og for kirkens.
HUSK BILLEDE Foredragsaftnens tema
Schjerning Farver A/S · Østerallé 21 · 8400 Ebeltoft · Hvorfor ønsker vi at miljømærke vores farver? Hvorfor?
Årshjul for aktiviteter 2013– 14 med indarbejdet læreplanstemaer
Sunde børn i Danmark Viden om kost og krop
Hvilke ord betegner bedst din oplevelse af at skulle vælge en ungdomsuddannelse efter 9./10. klasse? (sæt gerne flere kryds)
1.lektion:Behovspyramide og markedet
Lærings- og praksisfortælling
Realisternes territorium – magt og konflikter. Kapitel 3.
TIL FREMTIDEN VELKOMMEN. FAKTA · der ikke kan diskuteres... Cashback og tilbud. Et produkt alle vil have. Kunden sparer 20-22%. Walmart, Bestbuy, SamsClub.
JTU GENERALFORSAMLING 10. MARTS CARDIO TENNIS Hvorfor jeg er her i dag - Dialogmøde med Dansk Tennis Forbund og en række klubber 18. juni
Erfaringer med vandrådene. De grønne og landmænd står sammen i vandråd  Samarbejdet ser ud til at fungere til alles tilfredshed  Vandrådene tegner til.
Mødregrupper i Roskilde kommune Ann Fonseca Jørgensen, Christoffer Arnberg og Mette Jørgensen.
INDUSTRISAMFUNDET - fra damp til drivhusgasser -
Introduktion til Den Kolde Krig
Digital Post Lovpligtigt for alle over 15 år fra den 1. november 2014.
UDDANNELSE OG PROFESSION.
Julie, Thomas, Lasse & Sophie-Amalie
Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder.
Tommy Engedal Kronborg
Kvalitetspatruljens åben skole-arrangement om elevdemokrati Den 6. marts 2013 på EUC Sjælland i Køge Workshop 1 Hvordan kan elevrådet udfordre eleverne?
E-biz 2014 Idé – Koncept – Navn Varer – Målgruppe
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Ungdomsliv.
Unge og overvægt.
Alternative Energi i alternative samfund
Videofilm
Præsentationens transcript:

Markedsføring Markedsføring i USA Fast Food restauranter 2010, McDonald's Markedsføring 1983, McDonald's Markedsføring i USA Fast Food restauranter Mc Donalds/Burger King Happy meals Legerummet Star Bucks http://www.legionsofgotham.org/FastFoodToysMcDonalds.html http://www.toysperiod.com/lego-set-reference/duplo/basic-set/lego-1918-mcdonalds-happy-meal-and-duplo-building-sets/ https://www.happytoydepot.com/store/item.php?item_id=401

Markedsføring 1990’erne, USA http://www.youtube.com/watch?v=9auszfXdf3Q 2000, USA http://www.coloribus.com/adsarchive/prints/mcdonalds-happy-meals-lego-2688905/ http://www.forevergeek.com/2010/07/top_10_mcdonalds_happy_meals_superhero_and_sci-fi_favorites/mcd_08_batman/ http://whiteprint.co.uk/yk/oi-lego-batman-toy/ http://www.toysperiod.com/lego-set-reference/town/classic-town/food-and-drink/lego-3438-mcdonalds-promotional-set-lego-mcdonalds-restaurant/

Markedsføring Få fat på de sunde kæder!! Sandwich Sunset Boulevard? Opfostre børnene til det sunde valg. http://videnskab.dk/krop-sundhed/alle-bliver-fede-i-fremtidens-usa http://sundhedsuniverset.blogspot.dk/2013_01_01_archive.html

Markedsføring FACTS - I USA vil fedmen stige så meget, at 86 % af alle voksne være overvægtige, eller fede i udgangen af 2030, hvis der ikke bliver gjort noget ved det. - McDonald’s har i mange år været den kæde, der har haft flest restauranter i hele USA. Men nu har Subway overgået dem på verdensplan, med 32.000 butikker. Denne fakta er taget fra 2010.  ​- Subway åbner i øjeblikket 40 butikker om ugen. ​- Nogle af de overvægtige folk tjener ikke særlig mange penge og de er nød til at sparer penge og derfor vælger de det billigste alternativ = fastfood. ​- Der er faktisk en del af alle de fede amerikanere der spiser fastfood, de kan faktisk ikke lide det. De spiser det kun fordi det er billigt.  ​- Mange af dem der har overvægtige børn, har ikke råd til at få hjælp af en diætist, så deres børn kan tabe sig.  Konklusion: Problemstillingen er priserne! http://sundhedsuniverset.blogspot.dk/2013_01_01_archive.html

Homeparties udbredt i USA med mange ting! Markedsføring Hvordan fanger vi de amerikanske mødre? Home parties i mødregrupper Lige som Tupperware Fremvise LEGO Mulighed for at børnene kan lege med det Homeparties udbredt i USA med mange ting! http://www.hteamericas.com/usa/news/homeparty.html http://www.partylite.com/en-us/Default.aspx http://homepartyconnection.com/blog/category/children/ http://www.stay-a-stay-at-home-mom.com/home-party-sales-companies.html http://www.tekno.dk/subpage.php3?article=907

Markedsføring EVENTS Events i forskellige byer i hele DK for at markedsføre sig selv… leg fremvisning af nyheder konkurrencer (store/små, med forældre/ikke forældre) Med præmier!

Markedsføring Bruge det til udendørs legepladser