Identitet – hvem er jeg ?.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Les meilleures photos de
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Den lille Mads.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Helene (Sofie Kort) Sloth
James Bond går tur i en park...
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
    Tro på dig selv!     Tro på dig selv!.
Kære Venner Dette er mit sidste show. Jeg har truffet en meget vigtig beslutning. Jeg har været igennem mange prøvelser og trængsler, men sagen er, at.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Børnemiljøvurdering 2013 Trinitatis Menigheds Børnehus
Musik: Nightengale Serenade
Temperatur på unges motivation Oplæg på CeFu-konference
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Dansk sprog og sprogbrug 2 Michael Dal
Hvad ska´ jeg med kommunen? Er du mellem 15 og 25 år? Og vil du se DIN borgmester danse GANGNAM STYLE ? Måske er din kommune ikke så kedelig - som du går.
Ibj ø rnens velsignelse..!. Ønsker dig, i dit alt for travle liv,
Børn og sorg - og sprældøde døde
Måske er I bedste venner i et år,
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Planlægning og prioritering Opgave i at kunne prioritere. Du skal prioritere dine ”aktiviteter” (grønne bobler) på prioriteringslinjen. Husk du skal både.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Jespersen & Laursen Erhvervs- og organisationspsykologer Spørgsmål du kan overveje  Hvordan bliver du inspireret i dit arbejde?
Feedback Manual.
Du er ved at gå ind i en magisk verden.... Om et øjeblik...
Musik: Nightengale Serenade
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Et stort danseshow.
Fortællinger fra kanten
“Hvilken del af ’stille’ forstod du ikke?”. Alle har brug for at føle sig sikker...
Hvilken del af “vær stille” forstod du ikke??
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Verdens 7 underværker….
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Vejledning Print slide 2-8 i fuld størrelse Print slide 9-50 som uddelingsark Præsentation af øvelsen o Der er 7 case, hvert case tager 7 minutter. o Et.
Min identitet af Julie 10.A Udseende Jeg har langt lyst og lidt krøllet hår. er lav. blå øjne.
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Undervisningsmiljøundersøgelse 2010
Noemi Katznelson, Tendenser der modarbejder 95 pct. målsætningen og fører til øget polarisering Forventningseksplosion – alt skal være godt.
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
Ordet er dit. Selv om man egentlig ikke er spor blind kan man godt være temmelig ordblind.
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
Køb det fulde sæt til 299 kr + moms
10 roser til dig.
Børn og unge med handicap siger deres mening
1.Lektion: Identitet i forandring
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
VELKOMMEN.
Historien om de gode venner.
Dine fritidsinteresser kan skaffe dig job I tilfælde, hvor du står lige med dine ”rivaler” til et job, kan dine fritidsinteresser blive dét, der afgør,
Læreren som læringsleder
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Sammenligningsspejle
Trivselsundersøgelse 2015 Uddrag af undersøgelsen.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Lærerpræsentation.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Morgendagens Børne- og Ungeliv ELEVER Resultater af spørgeskemaundersøgelsen 2016 Published by Birgitte Færregaard Larsen April at 11:34 Powered.
Undervisningsmiljøvurdering Bieringhus Efterskole
Mit valg - PowerPoint 1. ”Sofie går i 9. klasse, og hun er meget usikker på, hvad hun skal vælge. Sofie synes, det er svært, og hun tænker meget på,
Præsentationens transcript:

Identitet – hvem er jeg ?

Robinson ekspeditionen Tal i fællesskab om, hvad det gør ved os at have forskellige roller og om vi altid føler os tilpas med de roller, vi har og får. Robinson ekspeditionen

Tal sammen i fællesskab: Dommerne i X Factor har også hver sin rolle i showet. Det er ikke sikkert, det er sådan, de er i virkeligheden. Hvem er hvem? Og hvad betyder deres roller for deltagerne?

Lav high five øvelse ud fra dette og de følgende billeder Lav high five øvelse ud fra dette og de følgende billeder. Alle konfirmander kommer ud på gulvet, så de kan gå rundt mellem hinanden og stadig se skærmen med Powerpoint. De rækker nu en hånd i vejret og går hen og giver high five til en makker, de møder. De drøfter spørgsmålet på billedet. Når der kommer et nyt billede med et nyt spørgsmål, går de videre og giver high five til en ny makker og taler sammen om det nye spørgsmål osv. Øvelsen fortsætter frem til billede nr. 9.

Konfirmanderne sætter sig på deres pladser, og I taler nu sammen om, hvad det vil sige at være skabt i Guds billede.

Æg eller fersken? Tal sammen om selvsikkerhed og selvtillid. Ægget er et billede på den, der har et lav selvtillid. Udadtil virker det selvsikkert, men indadtil er det sårbart, fordi skallen er så skrøbelig. Æg ser forskellige ud. Det kan være hende, som skjuler, at hun er usikker indeni ved altid at gå med dyre, smukke mærkevarer. Det kan være ham, som altid tryner andre for at skjule sin egen usikkerhed. Hvis du møder én, der er ”som et æg”, så prøv at se ind bag skallen, bag ved det smarte tøj og de rå kommentarer. Måske gemmer der sig en sød kammerat inde bag overfladen? Én som har brug for dig! En fersken har en fast kerne i midten – selvtilliden. Selv om skinnet får nogle sprækker og knups, så gør det ikke så meget, selvtilliden skades ikke. Ferskener er dejlige at omgås. De behøver ikke at være den smukkeste, den rigeste eller klogeste, men man kan mærke, at de har det godt med sig selv. Hvis man har stor selvtillid, så sender man automatisk et signal til sine omgivelser om, at ”jeg er okay med de talenter og fejl, som jeg har. Du er også okay, præcis som du er!”

- Hvilken musik kan du li’. - Hvad drømmer du om - Hvilken musik kan du li’? - Hvad drømmer du om? - Nævn en film, du er helt vild med! - Hvad går du op i i din fritid? - Hvordan er det at være teenager? - Er der et tøjmærke, du synes, der er fedt? - Hvilke værdier eller menneskelige egenskaber er vigtigst for dig? - Hvad er din livret? - Er der noget, du ikke kan li’? - Hvad tror du på? Tal sammen to og to om spørgsmålene.

Piger oftere har et tættere forhold til deres venner end drenge? Er det rigtigt, at : Piger oftere har et tættere forhold til deres venner end drenge? Lav en linje i midten af rummet, hvor den ene ende er ”rigtig” og den anden ende er ”forkert”. Konfirmanderne placerer sig på linjen som svar på spørgsmålene frem til billed nr. 15. Spørg ind til nogle af deres svar.

Der er tit en i gruppen, som bestemmer mest

Det kan være svært at modstå gruppepres

De venner, man har, fortæller en del om, hvem man selv er

Men nu siger Herren, som skabte dig: Jeg kalder dig ved navn – du er min! Esajas’ bog kap. 43, vers 1