Fair play og respekt Danmarks Ishockey Union. Danmarks Ishockey Union (DIU) har det overordnede ansvar for ishockeyens fælles værdigrundlag i Danmark.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Børns sociale liv med digitale medier
Advertisements

Den gode Klasse Forældresamarbejde 1. Møde i klassen.
Sted og dato (Indsæt --> Diasnummer) Dias 1 Institut for Idræt Sportsprojekter for etniske børn – udmøntningen af get2sport, Dansk Idræts Forbunds pulje.
Danehofskolens værdigrundlag
Børns sociale liv med digitale medier
Den gode Klasse – projekt om forældresamarbejde
Set i forældreperspektiv
Forældresamarbejde på Gjøl Skole
Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
FRI FOR MOBBERI Skolekufferten er udviklet af Red Barnet og Mary Fonden I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i skolen Målgrupperne.
Trivselspolitik på Løsning Skole
Målrettet og forsvarlig træning af børn og unge Ledertræf på tværs De gode idrætsoplevelse – engagerede forældrene på sidelinjen DBU´S bud -på involvering.
FRI FOR MOBBERI Børnehavekufferten udviklet af Mary Fonden og Red Barnet I kufferten findes redskaber og materialer til antimobbearbejdet i børnehaven.
Landsseminar for Junior- og Eliteledere 19 November 2011.
V ELKOMMEN TIL FÆLLES P- AFTEN I G L. B RABRAND DAGTILBUD Fællesskab skaber vi sammen Mangfoldigt fællesskab.
Pædagoguddannelsen Professionsbachelor 3½ år Teori – praksis
Etik regelsæt for dommere •Dommergerningen er en hobby, som skal nydes på lige fod med andre. •En hobby dyrkes af lyst og ikke nød. •Nogle er dygtigere.
Hierarki for styringsredskaber
De pædagogiske læreplaner i dagplejen.
Learn2improve Dansk Junior Golf Akademi
Ledelse og menneskesyn
Skolebestyrelsesdrøftelse 2009
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Forældremøde august 2009  Efterårssæson 2009  Træning  U13-hjælp  Cafeteria-vagt  Hjemmeside  Forældrebud  Evt?/Spørgsmål??
SPORT & PENGESPIL. SPILLEPROBLEMER ”Vi spillede hele tiden i pauserne til træning, i tiden mellem træning og kamp, i busserne til og fra kamp. Det kunne.
udarbejdet af GLADSAXE ISHOCKEY
Jeg støtter barnet ved:
Doping og etik Af Benjamin, Steffen, Kim og Jacob A.
Velkommen til 10. klasse Center Nord 2014/2015. Præsentation Årets gang En dag på center Nord Fælles rammer i centeret Kontaktlærer / forældresamarbejde.
Astrup Skole 1. august 2014 Fritidsmodul – frivillig og gratis undervisning Alle skoledage kl
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
Sport og Event Park Esbjerg SEPE Udeskole i sportens verden.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Hvad er uddannelsesparathed, og hvordan kan man vurdere paratheden?
Gennem RESPEKT ENGAGEMENT FÆLLESSKAB skaber vi tryghed og trivsel, så vi alle kan opnå høj faglighed.
FÆLLESSKAB GLÆDEANERKENDELSE LÆRING Vores F L A G Ådalskolen og SFO Kvædehuset.
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
SPORT & PENGESPIL. SPILLEPROBLEMER ”Vi spillede hele tiden i pauserne til træning, i tiden mellem træning og kamp, i busserne til og fra kamp. Det kunne.
Værdisæt Hylleholt Skole Respekt Faglighed og udvikling Engagement
Forældre involvering Kørselsordning eller mere? Sisu/MBK.
INDSKRIVNINGSMØDE.
At tale om sexualitet.
Forældreinddragelse Støt dit barn til et liv uden tobak.
Hvorfor Kjøbenhavns Amatør Sejlklub? Jeg er kommende sejler. Jeg bor i nærheden af Svanemøllehavnen. Kender jeg KAS? Kan man kende forskel på KAS og de.
Forældresamarbejde/fællesskaber
AFTENENS PUNKTER Kontaktveje mellem skole og hjem Hvor kan forældre få indflydelse Forældremøder Temaforældremøder Skole-hjem samtaler Andet Debat.
Anvendelsesorientering på FLOW Målgruppe: FLOW teater – unge som på STX Anvendelse – forstået som i umiddelbar relation til deres liv og tværfagligt Fagligt.
Hvilken indflydelse har forældre på elevernes trivsel og læring?
Hvordan man bekæmper mobning
Styrk robustheden - forebyg stress Hvorfor og hvordan? Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse. Syd Nynne Lykke Christensen Chefkonsulent Yngre Læger.
Uvikllingskonsulent Kirsten Leth. DBF Nord - og Midtjylland.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF - Midtjylland. Forældrekursus COACHING Herning Badminton Klub 29.september 2008.
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Til et badmintonbarn. Forældre – til et badmintonbarn Citat fra en ungdomstræner: Man skal have i baghovedet, at det hurtigt kommer til at fylde en stor.
MATCHFIXING: EN TRUSSEL MOD SPORTEN... OGSÅ I DANMARK.
Overgangen fra børnehave til SFO og skole Forældremøde i Børnehuset xxx xx september/oktober 2015.
Orienteringsaften børnehaveklasser 15/16. Bekendtgørelse Børnehaveklassens overordnede målBørnehaveklassens overordnede mål § 1. Eleverne skal i børnehaveklassen.
VSBs Værdier: Kvalitet Vi gør os umage i alt, hvad vi gør. Vi følger VSBs formål og principper. Vi tilsikrer en høj standard i driften af klubben. Udvikling.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Herning Badminton Klub Mandag 24.september 2007.
Damer og herrer er så og så fede… Hvordan finder man en ny mor og venner, der ikke ryger hash? Hvordan finder man en ny mor og venner, der ikke ryger hash?
Antimobbestrategier for Langhøjskolen. Ved mobning forstår vi: Mobning er groft, verbalt drilleri og/eller fysisk vold, som foregår over længere tid.
Værdigrundlag for Haarby Skole. Fællesskab Hvad betyder fællesskab for os: At alle bidrager og har værdi for gruppen. At der er en samhørighed på skolen.
KAB’s målsætningsprogram 2015 – en støtte til jeres lokale arbejde.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer er du være med til at sætte rammerne for, at der skabes.
LIVSSTIL SPILLER STOR ROLLE FOR UNGDOMSKRIMINALITET
Kodeks for godt arbejdsmiljø
U14 Piger – Herning FH Sæson 2017/2018.
Velkommen til generalforsamling 2. marts 2018 !
Lektion 2 Formålet med denne lektion er at støtte eleverne i at skabe en god klassekultur. Som lærer kan du være med til at sætte rammerne for, at der.
Præsentationens transcript:

Fair play og respekt Danmarks Ishockey Union

Danmarks Ishockey Union (DIU) har det overordnede ansvar for ishockeyens fælles værdigrundlag i Danmark – det som er rigtigt eller forkert i ishockey, på eller udenfor banen. Fair play er en vigtig del af vores sport – vi må alle have en klar holdning imod snyd, vold, mobning, racisme, groft sprog, doping, alkohol, narkotika samt brutalt spil. Ved dette udvikler vi hele mennesker og ikke kun idrætspræstationen. Vi vil på alle niveauer drive ishockeyen således at ishockeysporten er med til positivt at påvirke både fysisk og psykisk, på og udenfor banen. En EN OPGAVE VI SKAL LØSE I FÆLLESSKAB

•Fair Play = rent spil. Hvordan håndterer jeg regler – privat samt indenfor idræt, skole og fritid m.m. • Respekt = Hvordan behandler jeg andre personer, nære som fremmede.

•Giver alle samme chance for at udvikles Er en god rollemodel for de unge Bekymrer sig om den enkelte Ledernes rolle

Støtter i både med - og modgang Viser interesse for sit barns sport Lader lederne styre aktiviteterne Forældrenes rolle

Har et ordentligt sprog når man repræsenterer klubben Vi håner og truer ikke vores modstandere Har en ordentlig tone og kropssprog mod dommere og andre officials Vores sprog

-Tryghed og fællesskab -Karakter og disciplin -Ansvar og engagement -Turde fejle – for at lykkes -Holdninger og moral udvikles i rette miljø -Forstå forskellen på person og præstation Vigtige punkter for at ”bygge” et hold

HVORDAN ARBEJDER VI SOM KLUB MED FAIR PLAY OG RESPEKT? HVERDAGEN!!