Beretning - For Vest-Vendsyssel Distrikt 2008 - 2009.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Atomer Et programmeret forløb. En måde at lære på.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
- ”Digitalt medborgerskab” – om bibliotek og borgerservice som kulturkonvergens eller konvergenskultur.
At bruge disse to ord rigtigt
SPØRGESKEMA HARDSYSSEL DISTRIKT Oktober Der afholdes årligt Sysselfejde for bæverne, hvad synes du om konceptet for dette arrangement?
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Det er sidst i februar. Potter med
Samsø Outdoor Explorer.
Billeder.
Børns indflydelse på familiens købsbeslutninger
Et lille resumé i billeder Tom Frederiksen Musik: Chopin ”Raindrop prelude”
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
Sæt pennen på papiret Skriv de årsager til uro hos spædbarnet ved brystet, som falder jer ind…. Uro ved brystet s kan skyldes…
Efterårets opdatering fra det høje Nord. Placering af nogle af bryllupsgaverne Bordene – som vi ønskede os !! Kalenderbamsen og den flotte ramme til vores.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
Spejdernes Loppemarked, August 2011
Sofies dejlige dag.
ArbejdsmiljøNET - region Øst Velkommen til årsmøde 2011.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
DT-ledermøde Kongeå Distrikt 26. maj 2011 FamilieSpejd.
Junior til Junior Konceptet
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Høreforeningens netværksgrupper - Find vej i hørejunglen, med netværksgruppen som GPS –
Blå Sommer 2009 Besøg i Ravnsholt Division 21. oktober 2008.
Hvor der er fokus på klimaet.
Newcomers – Bibliotekerne og de nye arbejdsmigranter En ny rapport fra Det Nationale Forskningscenter for Velfærd 16. september 2010 Highlights.
Funktioner Graf og forskrift Venstreklik på musen for at komme videre
Fortællinger fra kanten
Koordinatsystemet Y-aksen 2. aksen X-aksen 1. aksen.
Relationer – børn og voksne
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Velkommen Rådsmøde Tirsdag d. 17. marts Dagsorden: 1. Senior arbejdet 2. Sysselfejde information 3. Uddannelse / Kursus 4. Økonomi 5. ”MEGA aktivitet”
Distriktsmøde Vinderup, torsdag d. 18. marts 2010.
Velkommen til Rådsmøde Onsdag d. 15. september 2010
Reduktion AM 2009.
Årsberetning for juniorgrenen Årets gang  Efteråret 2011: 6 juniorere rykkede op, mens vi fik 8 nye.  Nu har vi 9 spejdere, altså kun en.
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Hvem er I ledere for? Grønsmutter Spirer Begge dele.
Klubben blev stiftet den 8. oktober 1941 på Hotel Jylland der lå på hjørnet af Studsgade og Nørreport i dag har klubben lokaler på Lokalcenter Fuglebakken.
GARANTIKURSER INDENFOR TRÆETS EFTERUDDANNELSESUDVALG Siden 2009 ”Erfaringer med garantikurser og forholdet til skolerne”
1. BERETNING VED FORMAND OLE KJÆR 2 GAMMEL KÆRLIGHED RUSTER IKKE Man skal stoppe, mens legen er god! Hvor blev den gode idé af? En mavepumper til vores.
BGK Elite Spillermøde BGC, BGK Elite Spillermøde Agenda Velkomst og status Præsentation af nytilgåede spillere og nye gamle spillere! ”Update”
1. Kor. 1:17-2:5 For Kristus sendte mig ikke for at døbe, men for at forkynde evangeliet, dog ikke med talekunstens visdom, for at Kristi kors ikke skal.
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
Claus Brabrand, ITU, Denmark Mar 17, 2009Projekt: “Visualisering” Claus Brabrand [ ] ( “FÅP”: First-year Project Course, ITU, Denmark )
Introduktion til Access (Access, del 1). RHS – Informationsteknologi – Fra design til udvikling Vi ved nu, hvordan vi finder et design for en database,
PERIODE Uge 36 – august 2009 – 30. oktober 2009
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
Distriktsmøde 2010 Visioner for fremtiden i Vest-Vendsyssel distrikt.
Netværksmøde Oplevelser på åbne biblioteker. Kaffe Erfaringsudveksling, hvordan er det gået i efteråret? Evt. sparringsøvelse Planer for foråret Planlægning.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
11.3 Opgørelse af egenkapitalen i en personligt ejet virksomhed
Velkommen til BFO Baltorpskolen Afdelingerne: Fritter 1, Fristedet og 8’eren Tivænget og Kornvænget.
Uge 30……. Snart..! Vi mødes på Verninge kro lørdag D kl. 7.30
OPSTART - FODBOLD for U8/U9 piger
Asmildkloster, PL forår 2015
Senior IT Stuen + Vær PC aktiv året rundt ! Velkommen til Senior IT Stuen.
Spejder Knob Koder Sang Spejder Prøv lykken
Kom og vær stjerner for en aften Stjernehilsener kontaktforældrene
– 13. Årgang Nr. 48 December 2018 December, december fyldt med traditioner, travlhed og hygge. Dagene er korte,
Generalforsamling 12. marts 2019
Præsentationens transcript:

Beretning - For Vest-Vendsyssel Distrikt

2 Bæver Bæversamling 2008 blev afholdt i Højene, hvor vi legede med Pippi og en ”Hoppetosse” Mange deltagere, og en rigtig god dag. Bæversamling 2009 blev afholdt i Rakkeby, hvor vi skulle finde ud af hvem der havde lavet lort på muldvarpens hoved. Lidt få deltagere, men en rigtig god dag.

3 Ulve Der har været afholdt UFO i Gittehus i 2008, god fast stab. I 2009 blev den aflyst, desværre på grund af for lidt deltager antal.

4 Junior/spejder VVM blev afholdt i Vidstrup i Det var godt, og bliver forhåbentlig en tradition. PL skolen. Var i 2009 en succes, og er det stadig. Det bliver lavet i samarbejde med Øst. PL 1+2 bliver afholdt om foråret. PL 3 bliver afholdt om efteråret. Roland blev afholdt i 2008 på Thorup Hede, med fuld deltager antal. Der vil igen i år være Roland 1 i uge 26 på Thorup Hede

5 Senior Der er blevet afholdt senior samling. Der er blevet oplevet lidt af hvert, og forhåbentlig knyttet venskab og netværk. Thorup Hede har været på banen med forskellige tilbud. HUSK at benytte dem, da mange af dem desværre er blevet aflyst.

6 Leder/rover Linien ud 2008 i Randers var en succes. Mange deltagere fra distriktet. Linien ud 2009 i Svenstrup, havde også mange deltagere, om end endnu flere.

7 Kanoturen I 2008 blev der afholdt en god kanotur. Et deltager antal på ca. 65. En rigtig god stab. I 2009 blev afholdt en lille hyggelig kanotur med et deltagerantal på 17 inkl. den nye stab.

8 Kristi Himmelfartsløb I 2008, blev distriktstuneringen afholdt i Højene. Det var en rigtig hyggelig dag, hvor vi var på løb i ”olympiadens tegn” En rigtig god dag. I 2009 blev distriktstuneringen afholdt i Vidstrup, hvor vi blev slynget rundt i bogen ” Heltemode og kragelort”. En rigtig god dag, men rigtig godt vejr.

9 Kristi Himmelfartsløb Der har også været afholdt fra de store, i forlængelse af turneringen for de mindre. 2009, bød på VVM (Vest-Vendsyssel mesterskaberne). Det vil blive afholdt i de ulige år.

10 Alt det andet… Vi har afholdt fællesmøder med Øst, omkring Landsmøde, Ås-lejr og Tunesien. Landsmøde i 2008, med deltagelse fra 5 grupper. Godt i gang på Thorup Hede, samt MUS-lejr.

11 Medlemstal I 2008 var medlemstallet i Vest-Vendsyssel Distrikt faldet med 92 personer. Altså 11% af korpset’s samlet nedgang. I 2009 havde vi en fremgang på 29 medlemmer. Mange grupper lå på samme antal, og flere havde fremgang.