Landart.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hjalleseskolen – Fremtidens 7. klasser
Advertisements

Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
DLF ind i debatten om fremtidens skole
MEDIEKULTUR OG SKOLEKULTUR
AT og faget Engelsk På de følgende dias får du nogle gode tips til, hvordan faget engelsk mest hensigtsmæssigt indgår i AT-eksamen.
Projekt - Litteratursøgning og skriftlighed
Scenografi og iscenesættelse Elektronisk Billedarbejde
Readymades / genbrugskunst
Fra integrerende til inkluderende pædagogisk praksis i skolen
Samtidskunstens udvidede rum
Undervisningsplanlægning
Kvinder i den uformelle økonomi i Indien - på arbejde uden fast job
Orientering om om CBT (Cognitive behavior therapy) © John Winston Bush, PhD. All rights reserved.
Dels blær´, dels præcisering af opgaven
Det Internationale Område
Fritid Fotograf.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Videreoverdragelse af software EU-Domstolens afgørelse i UsedSoft vs
ß Iværksætterens udfordringer og muligheder Louise Rønne, Republikken.
Dannelsens indhold i det senmoderne samfund
ART GALLERIES Gruppe 4.
UDGANGSPUNKT 6. Februar Læringsmål Den studerende • har indsigt i og forståelse af forholdet mellem unges livs- og udviklingsbetingelser • kan reflektere.
Digitalisering og medialisering
Analyse- og udviklingsmodel
Samarbejde bibliotek og uddannelse – et bud på hvordan
Værkoplysninger: Til venstre: Niels Lergaard
Kommunikation / it.
Kultur i organisationer
Undervisning Klasseundervisning Elevernes oplæg Fælles læsning
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Kulturforståelse niveau C
Mere end blot forberedelsen til en fest En intro til en temadag & en undersøgelse.
Kvinderne i Kvinder i 1900’erne havde meget få rettigheder og absolut ingen politiske. De havde en meget stereotyp rolle – hvis gift så husmor.
Ledelse i Praksis Domstolene i det sydlige Jylland 5. Lektion 3. Februar 2014.
Præsentation af resultaterne fra erfaringsopsamlingen om ny klassedannelse LIM den 5. januar 2012.
Undervisning Klasseundervisning Elev oplæg Fælles læsning Fig. Beskrivelse (analyse) Opgaveløsning Film og efterfølgende diskussion Gruppearbejde Laboratorium.
Idrætseksamen 2006 Indledning Valg af emne, problemformulering..
Evaluering Brobygning / Tilmelding. Før brobygning. Efterskoler. For dårlig vejledning af UU i 9. kl. Manglende ønsker på uddannelsesplaner.
En portfolio er den bevidste indsamling og løbende vurdering af eller refleksion over undervisningens og læringens processer og produkter.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Folkebiblioteket i folkeskolen Nedslag i gode eksempler….. Se mere på db.dk/folkeskoledb.dk/folkeskole Michel Steen-Hansen db.dkdb.dk Danmarks Biblioteksforening.
Selvfordobling Hegel, Heiberg: Dannelse er en selvfremmedgørelse, en selvobjektivering, hvor man bliver i stand til at erkende sig selv og derigennem overskride.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
:341 Gruppe 5: Om kunst, kunstnere, museer og gallerier på nettet… Ann Sophie, Carsten, Elma, Klaus og Nord.
5. Den fattige i verden Britt, Louise, Stella og Michael.
STREET ART / GADEKUNST.
Reform til Kærbyskolen Overordnede mål - Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige de kan. -Folkeskolen skal mindske betydningen af.
- en del af fremtidens skole Skoler fra Århusområdet og Fyn deltager i et forskningsprojekt Kreativ tænkning.
Carsten Lindorf Lean Forandringer Problemstillinger.
Miljøplanlægning og forvaltning Miljøplanlægning 1. Kursusgang Mandag den 12/
I et land uden høje bjerge… Opgiv bønderne. De tror stadig de udgør landets vigtigste erhverv og mest kulturbærende. Det er forlængst historie – men det.
mens animationen kører afprøve andet design
/ 30 ETNOGRAFIC FIELD METHODS - and their relation to design.
Kapitel 8: Ulighed og ideologi
HÅNDVÆRK & DESIGN - et nyt fag. DESIGN I DIALOG MED STEDET På denne workshop skal vi arbejde med, hvordan man i dialog med et udvalgt sted og andre dogmer,
Tidslinje Charles Darwin.
”… hvis du kigger på de personer der arbejder i virksomheden, så er der en overrepræsentation af selvgjorde, selvmotiverede, selvdrevne mennesker med et.
Bæredygtighed og produktionsoptimering :. Overordnet program:  Definition af bæredygtighed  Definition af besparelser  Gennemgang af matrix  Strukturering.
OPHAVSRETSLOVEN Paragrafer, Bekendtgørelser og Vejledninger.
SKRIVEFAGET Modul 4: Faglighed og taksonomi Lektion 2: Den redegørende skrivemåde.
Modul 4: Faglighed og taksonomi Lektion 2: Den redegørende skrivemåde
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Innovation.
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Eksperimentende billedarbejde
Et organisatorisk koncept til udvikling og prioritering
Gladsaxestrategien omfatter også erhvervslivet
Parameterfremstilling og punktmængde
Biologi, geografi og kemi på HF
Barnesyn og børneperspektiv
Præsentationens transcript:

Landart

Hvad er Landart Land art, jordkunst, billedkunstnerisk retning, der udvikledes i USA i sidste halvdel af 1960'erne med afsæt i minimalismen og installationskunsten. Land art befinder sig genremæssigt mellem skulptur og landskabsarkitektur. Værket udføres i sammenhæng med de naturlige og eventuelt kulturelle omgivelser og indebærer ofte omfattende indgreb i et landskab; det kan også have form af en rejse, som kunstneren foretager og dokumenterer fotografisk. Forandringen med tiden er et afgørende moment i de fleste land art-værker, hvor de naturlige processer, som materialerne og omgivelserne undergår, bliver en del af værket. Blandt de amerikanske eksponenter for land art er Richard Serra, Robert Smithson, Walter de Maria og Michael Heizer, der alle siden 1960'erne har udført værker i en monumental, landskabelig stil med Robert Smithsons Spiralmole fra 1970, lavet af basalt og stenaffald i Great Salt Lake i Utah, som det mest kendte.

Save nature

Alt er til salg, hvis du har penge nok… Værn om miljøet, tænk over hvordan fødevarerne bliver pakket ind… Hvordan kan vi være med at forandre miljøet… Associere til en broccoli

Didaktiske overvejelser Økonomi Teknologi Naturens balance Dette er punkter man kan komme ind omkring ved at lave et produkt som dette. Der sker en dannelse af eleverne ved at arbejde med emnet land-art på denne måde. De bliver bevidste om hvilken betydning miljøet har og hvordan vi nogle gange misbruger miljøet. Eleverne skal blive bevidste om at de skal værne om miljøet.

Processen i små glimt

Perspektivering Kunstner: ukendt. Fotograferet af Thomas Barbey. Biografi: http://photo.net/photodb/user?user_id=3941714

Ide 1. Slangen

Ide 2. 500 lys - Fyrtårn 500 gravlys er benyttet til at lave et fyrtårn Vi skulle selv bestemme hvad lysene skulle udtrykke i forbindelse med opstillingen. I vores tilfælde ændrede vi vores første ide om at det skulle være en slange, til at det skulle være et fyrtårn, pga. lysenes funktionalitet.

Didaktiske overvejelser i forhold til Landart: 500 lys - fyrtårn Muligvis problematisk i forhold til ressourcer, da mange folkeskoler er meget begrænset økonomisk. Nemt at lave, kræver koncentration i forhold til opsætning. Det kan blive et smukt resultat med forholdsvis få materialer. - Individuel dannelse: Selvstændig tage ansvar for at få udført opgaven. - Demokratisk dannelse: Blive enige med klassekammerater om havde der skal laves – Idé.

Didaktiske Overvejelser: Ideer til undervisningsforløb http://www.flickr.com/photos/landartforkids/