Spejdernes Loppemarked, August 2011

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Electrolux Marketing koordinator, web Michael Skrydstrup HR Konsulent Anne Mette Hildebrand Udvælg en elev, der skal sige til, når der er gået 5, 10 og.
Børnearbejde lavet af 4. klasse og lærer Stine B
Eksempel på sikker betaling på Internettet:
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Det svære liv i en sportstaske
Forskellige traditioner
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Kenneth Bøgh Andersen Hvis du skulle give et råd til en spirende forfatter, hvad ville det så være? Jeg kan give tre: Skriv, skriv og skriv! Det gamle.
EN HELHEDSORIENTERET UNGEINDSATS? ERFARINGER FRA NULPUNKTSANALYSEN AF ROUTE 25 V/ANNE MØLGAARD, RAMBØLL Alternative title slide.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
I dag er temaet Visualisering
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Velkommen til Lagoni SFO
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Børns udvikling Af Sasja og Caroline.
Sofies dejlige dag.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Informationsmøde den 25/8-2011
Erfaringer og status Aktiviteter for piger og drenge 4-6 år med forældre naturoplevelser 1november 2011Familie Spejd.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Fra Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Hvor der er fokus på klimaet.
Den Attraktive Spejdergruppe Den største og mest grundige undersøgelse af en friluftsorganisation nogensinde.  Undersøgelsen Den Attraktive Spejdergruppe.
KVINDELIG SELVSIKKERHED
Et stort danseshow.
Afslut Frem >>
Livet som kristen - det koster -
Hanne og Marianne siger tak for et par gode uger. Vi glæder os til resten af året sammen med jer! Opstartsugerne på Sønderholm Skole På de følgende sider.
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Relationer – Omgangstone
Årsberetning for juniorgrenen Årets gang  Efteråret 2011: 6 juniorere rykkede op, mens vi fik 8 nye.  Nu har vi 9 spejdere, altså kun en.
Spejder er sejt!. Plan Hvorfor tager man på Plan? Hvad får du ud af det? Hvordan er det at tage helt alene af sted? Hvordan er det at skulle hjem? Forældres.
Et kærligt skub. Er det synd for børnene at de skal starte i skole? Er det en gave?
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
SUNDBY. SUNDBY Sundby kantine/café Sundby kantine/café; I Sundby Cafe lærer du at finde opskrifter om sund mad, både almindelig mad, men også det søde.
10 roser til dig.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
 TREC er en breddeaktivitet under DRF  Et TREC stævne består af 3 dele: ◦ Orienteringsridt ◦ Gangartstest ◦ Forhindringsbane.
5 års planer Forebyggende arbejde er bedre end ”hovsa”-løsninger!
Indskrivning for nye bh.klassesbørn Frederiksværk Skole Skoleåret d. 8. november 2011.
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Fællesskab i byer. Koncerter Vi synes der skal være nogle flere koncerter. Det behøves naturligvis ikke at være en dyr koncert. Vi tænker vær halve år.
Stress En folkesygdom?.
Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far
Tamfjerkræ vi anvender i køkkenet
Hvordan vi beskytter vores børn. ADHD – Ukoncentreret – Impulsiv – Hyperaktiv  ADD – Ukoncentreret – Distræt – Inaktiv.
højkommissariatet for flygtning (UNHCR)
min sommerferie på malorca
Sikken voldsom trængsel og alarm
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Fakta om Spar Bonde Spar Bonde blev stiftet i 2001 af en række landmænd, der så behovet for en indkøbsklub. Spar Bonde drives af SLF, LMO, SAGRO og Centrovice.
Præsentationens transcript:

Spejdernes Loppemarked, August 2011 Hvert år i August afholdes spejdernes loppemarked i Borup – på Borup skole. Store som små deltager. ”Her finder du mere end bare gammelt ragelse. Det er godt for miljø, sjæl og økonomi. ”

De store Senior-piger, Arendse og Andrea, sørger for, at der er styr på tingene.

Koordinerings møde.

Der hentes, pakkes ud og sættes op…

…og sættes op…

…og sættes op…

Om lidt åbnes årets loppemarked!

NU går det løs!

Spejdernes super-sælgere står klar.

Ingen sælger uden en køber

”Du kan da ikke undvære svømmefødder”

Det er også (spejder) børnenes loppemarked

Mens mor og far indhenter gode tilbud… …kan børnene tage på opdagelse og blive udfordret i spejdernes loppemarkeds-løb. Der er selvfølgelig præmier til alle som gennemfører  Mens mor og far indhenter gode tilbud, kan børnene tage på opdagelse og blive udfordret i spejdernes loppemarkeds-løb. Der er selvfølgelig præmier til alle som gennemfører. Ida kvitterer for vel gennemført post

Vi sender børnene af sted på udfordringer Vi sender børnene afsted på udfordinger – men er ikke bange for at give en hjælpende hånd. Vi sender børnene af sted på udfordringer – men er ikke bange for at give en hjælpende hånd.

Nanna holder et skarpt øje med deltagerne – på sikker afstand  Forhindringsbane

Udfordringsløbet afsluttes på bedste spejdermanér, nemlig med skumfiduser. Disse to friske drenge (tv) tog mor og far med på løb - de glæder sig til de bliver store og slev kan tage på en masse spændende spejderløb. Udfordringsløbet afsluttes på bedste spejdermanér, nemlig med skumfiduser. Disse to friske drenge (tv) tog mor og far med på løb - de glæder sig til de bliver store og slev kan tage på en masse spændende spejderløb.

Uden mad og drikke, duer helten ikke.

Tombola

Alle hjælper til med oprydningen.

Alt skal væk…

Helt væk…

Når både krop og sind har arbejdet hårdt… … bliver man træt – på den gode måde!

Tak for denne gang, Borup Loppemarked