Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Eksempel på sikker betaling på Internettet:

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Eksempel på sikker betaling på Internettet:"— Præsentationens transcript:

1 Eksempel på sikker betaling på Internettet:
En sikker krypteret formular: Bemærk https og hængelåsen i formularens adressefelt. DIBS står for Dansk Internet Betalings System.

2 Forvirrende forskellige!
Alt efter hvornår de forskellige computere er indkøbt, opererer vi i Datastuen med flere årgange /udgaver af Windows, som er styresystemet, der styrer alle programmer og kommandoer.

3 Forvirrende forskellige!
Microsoft Office, der er en kontor-pakke, som benyttes af både firmaer og private, forekommer ligeledes i flere årgange.

4 Forvirrende forskellige!
Dette er en stor udfordring, og kan virke temmelig forvirrende, da alle disse årgange er meget forskellige af udseende. I Datastuen skal vi ikke kende de forskellige årgange, blot skal I vide hvorfor tingene ikke ser ens ud på alle vores computere.

5 Forvirrende forskellige!
For at gøre forvirringen total, er der i styresystemet Windows inkluderet forskelligt tilbehør. Blandt dette tilbehør findes et mere simpelt, men udmærket basis-tekstbehandlingsprogram: WordPad.

6 Tekstbehandlingsprogrammer
Et tekstbehandlingsprogram er et computerprogram, du kan bruge til at oprette, redigere, læse og udskrive tekstdokumenter. Microsoft Office Word 2003 Microsoft Office Word 2007 Windows WordPad

7 ALLE ER NU MED PÅ COMPUTEREN
På skolens maskiner er installeret Windows Her hedder startknappen start ALLE ER NU MED PÅ COMPUTEREN På nyere maskiner med f.eks. Windows 2007, er startknappen Windowsflaget nederst tv. KLIK på start én gang med venstre museknap. KLIK én gang på Alle programmer.

8 Scroll/rul ned til M og find mappen med kontorpakken: Microsoft Office
Scroll/rul ned til M og find mappen med kontorpakken: Microsoft Office. Hvis denne mappe ikke findes, er kontorpakken ikke installeret på maskinen - rul videre ned til T og find mappen med Windows Tilbehør.

9 Åbn tekstbehandlingsprogrammet ved at klikke én gang på Microsoft Office Word - eller WordPad.

10 Her ser vi lidt af, hvad forskellene og udfordringen bl.a. består i.
Værktøjslinjer og undermenuer er i 2007 erstattet af såkaldte bånd. Her ser vi lidt af, hvad forskellene og udfordringen bl.a. består i.

11 Prøv at skrive: Til forskel fra skrivemaskinen, hopper Word automatisk til ny linje, når højre margin er nået. Tvangsskift af linje ved nyt afsnit eller lignende: tast Enter. Stort bogstav: Hold Shift nede mens der tastes på det ønskede bogstav.

12 God fornøjelse!


Download ppt "Eksempel på sikker betaling på Internettet:"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google