1 Alder 18-22 år 55 % 23-28 år 24 % 28-40 år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Den danske befolknings syn på handicappedes rettigheder
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Atomer Et programmeret forløb. En måde at lære på.
Overordnet målsætning:
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Værktøjer/tips og tricks - til implementering af ændringer i egen organisation Hvorfor benchmarking/evaluering Er der nogen, der ved, hvorfor vi laver.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Det svære liv i en sportstaske
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Hvordan har du det? 2010 | Unge Disposition • Datagrundlag for HHDD2010 – unge • Fysisk helbred/trivsel - Selvvurderet helbred • Psykisk.
Reduktion AM 2009.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Borgernes barrierer for brug af IT
Temperatur på unges motivation Oplæg på CeFu-konference
Evaluerings-, erfa og udviklingsmøde Studiepraktik 2012.
En bøn for den stressede!
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
v/ Professor Lars Ehlers, Aalborg Universitet
Elevernes evaluering af grundforløbet Efterår 2012.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Bolig selskabernes Landsforening– Almene lejeboliger - Maj/Juni Almene lejeboliger - Danmarkspanelet - Maj/Juni 2010.
Tradition og Fornyelse
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2012 UU Lolland-Falster.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Fortællinger fra kanten
En helt normal samtale ved morgenbordet:
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Hold fast, hold ud eller hold igen
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Efteruddannelsesindsatsen 2007 Analyse Danmarks undersøgelse januar 2008 Oplæg på Kompetencerådets møde den v./ Merete.
1 Effektiv forrentning Kjeld Tyllesen PEØ, CBS Erhvervsøkonomi / Managerial Economics Kjeld Tyllesen, PEØ, CBS.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Statistik.
Vores tid i ugen Sarah og Lukva. Regne tiden ud Lukva: Sove: = 53 : 7 = 7,57 timer i gennemsnit Sarah: Sove: 8,5+8,5+8,5+8,5+8,5+6+10,5=
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Reduktion AM 2009.
Titel: Arial, fed, skriftstr. 20, mørkegrå. Tekst: Arial, normal, fed eller kursiv, skriftstr. 10, 12 og 14 til print – 16 og 18 til projektor – mørkegrå.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Læring i et vejledningsperspektiv
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Spørgeskemaundersøgelse
Region Midtjyllands tilbud 2013
Lederforeningen for VUC:
Den digitale kløft Professor Birgit Jæger Institut for Samfund og Globalisering Roskilde Universitet.
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
1 Studiebog brugt få tilfælde26% en del tilfælde26% nej47%
Matematik B 1.
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
Rapporter (Access, del 5). RHS – Informationsteknologi – Udgangspunkt Vi har oprettet en database Vi har defineret en eller flere tabeller, og.
Grunde til at jeg elsker dig
Bogkassen Michael Tillgaard 2/3 skoleleder 1/3 lærer
Enhed. Klynge/ Netværk Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver.
PERIODE Uge 36 – august 2009 – 30. oktober 2009
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Præsentationens transcript:

1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%

2 Antal samtaler 3 samtaler er – passende 79 % – for få 14 % – for mange 7 %

3 Skrevet i Studiebogen Ja 43% Nej 43% Ubesvaret 14% Skrevet alene 29% Sammen med tutor 57%

4 Udbytte af Studiebogen - minus •Jeg skulle selv udfylde den, men kunne ikke finde frem til hvor man skulle skrive •Jeg har ikke skrevet i den, da jeg ikke synes jeg kan finde tid... •Jeg kan ikke se hvad jeg skal bruge studiebogen til når jeg også har samtaler men min tutor. •Ikke noget ud over dårlig samvittighed hmm...jeg synes ikke det har været særligt givende, der er alt for meget man skal bruge en computer/netværk til og man har ikke den mindste chance for at følge med, når man mangler begge dele. Så alt i alt er det fuldstændig ligegyldig.

5 Udbytte af Studiebogen - plus •Det har gjort mig selv opmærksom på hvilke ting jeg skal huske at arbejde med. Så det ikke går i glemmebogen, da man kan få et godt udbytte af det. •Jeg har fået sat nogle mål og derfor fået struktur på tingene. (Så som at overskue alle lektierne!) •Det er helt klart samtalen med læren der har givet mest, men studiebogen er også god i den forbindelse hvor man kan skrive noget man kunne tænke sig at få vendt og derefter er det næsten vendt i hovedet da man fået det skrevet. •Det har gjort mig selv opmærksom på hvilke ting jeg skal huske at arbejde med. Så det ikke går i glemmebogen, da man kan få et godt udbytte af det.

6 Brugt StudieDAGbogen Ja 12 % Nej 48 % Ved ikke hvad det er 36 % –Har ikke styr på hvad det er, har nok fået det at vide –Det føltes som en pligt og umiddelbart som spild af tid. Kunne måske få behov for det på et tidspunkt, så idéen er vel egentlig god nok Studieportalens andre funktioner Ja 42 % Nej 58 %

7 Kursistens udbytte af tutorordningen •Styrkelse af studiekompetencen helt enig/delvis enig66 % •Mere motiveret for det faglige indhold helt enig/delvis enig66 % •Status over studiemæss. stærke og svage sider helt enig/delvis enig56%

8 Henvendelse mellem samtalerne Ja 25 % Nej 75 % Tutor: kontakt med kursist mellem samtaler meget 18 % en del 71 %

9 Vurdering af udbytte - minus •nej •jeg synes ikke at det hjalp noget.. det var mere spille tid •...jeg kender mine stærke og svage sider, så det har ikke haft nogen effekt på mig... •Jeg har næsten ikke haft noget udbytte af tutorordningen, men det var godt at evaluere min situation i klassen med en tutor.

10 Vurdering af udbytte - plus •Jeg synes, at tutorordningen har været meget brugbart og udbytterigt. Og jeg har været meget glad for min tutor, fordi hun har været meget god til at rådgive mig og har været meget flink at tale med. •Jeg syntes at det er en rigtig god ide, at lave sådan et projekt, men jeg syntes at der skal være mere information i starten, og så skal der overholdes de antal gange, man skal snakke, og så ikke noget med at hoppe over! •Jeg har været glad for tutorordningen. De samtaler jeg har haft har hjulpet mig meget rent personligt og ikke så meget fagligt i første omgang. Det har hjulpet til at jeg er kommet bedre ind i skole forløbet.

11 Udbytte af tutorordningen fortsat •Jeg synes, at den første tutorsamtale var god. Jeg fik hjælp til at "lære" at læse på den rigtige måde. Den forrige samtale var overflødig. De ting jeg kunne havde brug for at snakke om, bliver behandlet i værksteds- timerne og evt i pauserne. Jeg følte, at det var spild af min tid, når jeg havde en bunke lektier ventende på mig derhjemme •Det jeg fik ud af tutorordningen var. jeg blev mere sikkert i at jeg vil gennemføre studieforløbet og få den ønskede gennemsnit. ( men 100% sikkert er jeg ikke ) •Tutorordningen kunne blotlægge mine stærke og svage sider og give mig mulighed for at gøre dem bedre