GuldborgsundLejren 2005 Mel: Frederik Brinth Christiansen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
1. Melfar til Scotland Hvor skal vi hen • Stirling • Inverstrosachs (primitiv lejrplads i Highland) • Bonaly (spejdercenter ved Edinburgh)
Advertisements

Fra mandag den 2. juLi til torsdag den. 5. juli
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Tv til hverdag. •Størstedelen af det der sendes, har et markant andet menneskesyn og værdigrundlag end biblen, og når vi ser det, påvirker det os! •Tv.
Spejder weekend d Hjemme på Hulvejen.
Nøgler til menighedens vækst
Munkebjerg Distrikt Korpslejrmøde d
Er du én af de ca efterskoleelever, der i år skal have forlænget sit efterskoleophold med en ekstra uge??....
Velkommen til ledermøde. Aftenens program •Ryste-sammen-løb •Orientering om tiltag i kvarteret •Generel orientering om lejren •Aktiviteter på lejren.
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
SEE20:10SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til.
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Blå Sommer 2009 Besøg i Ravnsholt Division 21. oktober 2008.
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program • Rejse tider • Hvad går pengene til? • Madbudget • Spire- og smutterne • Program og aktiviteter.
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
Præsentation af sæsonen 2012 i SSIF Cykling og et tilbageblik på det 2. år i cykelklubbens historie.
Ungdomsvelsignelse Søndag d. 24. marts Evangeliet i en nøddeskal Joh 3,16 For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver,
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program Rejse tider Hvad går pengene til? Madbudget Spire- og smutterne Program og aktiviteter Kom med.
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
En menighed, der søger enhed
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Kate-QUIZ-mus.
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program Transport af piger Transport af materiel Rafter og brænde Program Alt det andet Jobbørs.
Velkommen til Rådsmøde Onsdag d. 15. september 2010
Velkommen til forældremøde om
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
Du kom til vor runde jord, barn, på bare fødder, midt i engles julekor, med Himlens frakkeskøder. Du var dreng i Nazareth, stod i tømrerlære,
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Årshjul for aktiviteter 2013– 14 med indarbejdet læreplanstemaer
VELKOMMEN Familiespejder DUD 27. september KORPSETS NYE FAMILIETILBUD Liane Brandt, udviklingskonsulent KFUM-spejderne.
Nørre Aaby Realskole - en skole jeg er stolt af Velkommen til info-møde om Ællinger 2015 tirsdag den 4. november 2014.
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Vildbjerg Cup 2008 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bolden FC Horsens U9 - U10 – U11 og U12.
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
Roverne i Forandringen Guldborgsund 2005 Tirsdag er roverdøgn i Forandringen Aktiviteter for rovere og ledere Workshops kl og fra
SOMMERHUS- TUR 2011 Velkommen til…. Årets tur foregår: Fredag den 3. juni kl til søndag den 5. juni kl
Velkommen til forårs SFO på Hunderupskolen
Guldborgsundlejren 2005 Spejderliv – virkelighedens eventyr
Pr og kommunikation på Guldborgsund 2005 Forandringen
Kultur Forandringen Forandringens lejrbål mandag kl og fredag kl Mød alle forandringens ledere, Syng sammen aften mandag kl –
Guldborgsund lejren 2005 Aktiviteter. Underlejrdag Valgfri 24 x 7 HC- Andersen dag Knald i låget Hjemmeopgaver.
Guldborgsundlejren 2005 Spejderliv – virkelighedens eventyr Vision Udfordre mødet mellem spejdere Skabe rum for den enkelte Trendsætte gennem ”learning.
VELKOMMEN TIL SOMMERSTÆVNE PÅ LINDENBORG JULI 2013.
VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE GULDBORGSUNDLEJREN 2005.
I dag er det sidste skoledag - hurra, hurra, hurra!
GuldborgsundLejren 2005 Information om mad til distrikterne og grupperne Korpslejrintendanturen / Underlejrintendanturen ved Marianne Rygaard, Forandringen.
Guldborgsund 2005 Lejrpladsen - teknik. IS Punkt på UL Køle- container 4 Affaldscontainere Toiletter og vaskeplads Rafter Brænde Tappested for vand.
Stubbergårdlejren 5. – 12. juli 2008 Trevæld Spejdercenter (nær Holstebro)
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
Komme dit rige iblandt os
RUNDT OM RØDHALSEN.
Mini konfirmander Skabelsen.
Stafet For Livet Holstebro 2. – 3
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Jesus er børnenes bedste ven 1, S1
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Tekst: Herbert Andersen
Præsentationens transcript:

GuldborgsundLejren 2005 Mel: Frederik Brinth Christiansen Nu er det tid at vi samles igen – vi skriver totusindogfem. Teltene blir’ vores hjem for en stund, på korpslejren ved Guldborgsund. Det er virk’lighedens eventyr Når vi sammen bygger drømme i gran og i fyr. Spejderlivet ta’r vi med os hjem – husker altid at ha’ døren til drømmen på klem. Spejdere kommer fra nær og fra fjern, og taler forskellige sprog. Vi lever og leger og synger i kor på Guds den mangfoldige jord. Det er virk’lighedens……. Dagen er hektisk, vi oplever alt fra O-løb til A-bukke-ræs. Men også til stilhed og tanker om tro findes tiden i aftenens ro. Det er virk’lighedens…….. Når lejren er endt, vil vi huske endnu et eventyr fuld af magi. Hvor digterens ælling som ingen ku’ li’ til svanen så smuk kunne bli’ Det er virk’lighedens………

Velkommen til STORMØDE

1. april 2005  Frist for endelig tilmelding til GuldborgsundLejren 2005. 15. marts til 1. maj 2005   Aktivitetstilmelding. Maj 2005 Det sidste informationsmateriale inden korpslejren udsendes til tilmeldte enheder. 15. juni Kødbestillinger til hele lejren + mad til de to første dage på korpslejren (16. og 17. juli). * 8.-16. juli 2005  Pionerlejr. 16.-24. juli 2005   GuldborgsundLejren 2005. 24.-ca. 29. juli 2005   Efterpionerlejr.  * Disse bestillinger kan ikke ændres senere. Øvrige bestillinger kan indtastes eller ændres indtil halvandet døgn før udleveringen. For eksempel skal maden, som leveres mandag morgen kl. 7, bestilles senest lørdag aften kl. 19 (med Log-in til spejdernet og gruppens madkonto-nummer fra endelig tilmelding. Kun samme person kan se tidligere ordre).  Smart at bestille så meget som muligt da resten skal indtastes i Underlejrens Netcafe – Og har du tid til det? 

Postadressen til korpslejren er: GuldborgsundLejren 2005 Spejderens navn Gruppe Distrikt 4800 Nykøbing Falster

Ankomst  Sct.Georg: 16/7 8:00 – 9:00 Henvendelse i Underlejrteltet for udlevering af tørklæder og vimpler. I vises hen til lejrpladsen. Deltagerlister Der skal afleveres lister over deltagere til distriktet. Disse lister revideres hver dag incl. angivelse af gruppens aktivitet. (Se eksempel). Madvarer Udleveres mellem 7 – 8. Første dag dog kl. 16:00. Udlevering sker ved underlejrens intendant fra forsyningspunktet (Husk at medbringe kasser e. lign madvarerne. De plastkasser, madvarerne leveres i, ikke må tages med ud på lejrpladserne). Her findes også kølecontainer, hvori kølevarer leveres. Der bliver derudover mulighed for at aflevere uåbnede kølevarer tilbage i kølecontaineren til senere brug. Feltfælder På lejrpladserne skal der graves fedtfælder til spildevand, så fedt og madrester sorteres fra. I vil høre mere om affaldssortering

Husk at: at lastbilerne kun har adgang torsdag den 14. juli kl. 00.01 til lørdag den 16. juli kl. 08.00. Aflæsning sker ved underlejrenes forsyningspunkter. Ingen sættevogne Ved afrejse fra korpslejren søndag den 24. juli er det muligt at køre ind til forsyningspunkterne lørdag nat mellem kl. 00.01 og 01.00. Og igen fra søndag morgen kl. 06.00. Alle troppe skal have brandudstyr på lejrpladsen – og et sæt pr. otte telte. Minimum er en branddasker, et håndsprøjtebatteri og en spand med min. 10 liter vand. Er der spørgsmål, så kontakt evt. Søren Korsgaard, tlf. 2028 99 52. Bestilling foregår pr. e-mail: korsgaard@kfumscout.dk

Velkommen til Korpslejren 2005 i Uendeligheden I sommeren 2005, skal vi alle mødes på korpslejr ved Guldborgsund mellem Falster og Lolland! I skal sammen med jeres distrikt bo i underlejren Uendeligheden, sammen med 4 andre distrikter. Denne gang fra hele landet! Vi skal alle leve os ind i det uendelige univers, sammen med alle de andre i vores underlejr. Udforske de forskellige aktiviteter, der skyder op rundt omkring på lejren, og mon ikke vi møder en ny ven i det uendelige? Uendelighedens beboere kommer fra: Sct. Georg Distrikt Kongeå Distrikt Marselis Distrikt Østvendsyssel Distrikt Aggersborg Distrikt

Underlejrchef:. Dan Olsson, Sct. Georg Distrikt Mad: Underlejrchef: Dan Olsson, Sct. Georg Distrikt Mad: Anna Laustsen, Aggersborg Distrikt Carsten Laustsen, Aggersborg Distrikt Teknik:  Tom Baadsgaard Jensen, Aggersborg Distrikt Aktivitet:  Claus Dalmose Jensen, Østvendsyssel Distrikt Kultur: Bettina Bech, Marselis Distrikt PR:  Martin Abildgaard, Østvendsyssel Distrikt Internationalt:  Jan Holm, Sct. Georg Distrikt  Rover:  Lars Poulsen, Sct. Georg Distrikt  Seniorlejr:  Heidi Glinvad Christensen, Østvendsyssel Distrikt  Teltholder:  Bente Larsen, Sct. Georg Distrikt  Chefassistent: Mads Vindegaard, Sct. Georg Distrikt    Distriktschef:  Henrik Buchhave, Østvendsyssel Distrikt  Distriktschef:  Bettina Bech, Marselis Distrikt  Distriktschef:  Bjarne B. Jørgensen, Aggersborg Distrikt  Distriktskontakt:  Børge Dahlslund, Sct. Georg Distrikt  Distriktskontakt:  Betty Madsen, Kongeå Distrikt 

Fælles aktivitets-dag - "Knald i låget" Afrejse   Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Søndag   For- middag Ankomst Etablering Underlejr-dag Valgfrie aktiviteter H.C. Andersen-dag Fælles aktivitets-dag - "Knald i låget" Afrejse  Efter-middag Etablering +aktivitet Underlejr- dag  Aften Åbnings-lejrbål  Guds-tjeneste Underlejr-aktivitet Korpslejr-bål Afslutnings-lejrbål Uendeligheden  Spejderjeopardy Interna-tional aften  Ulve Ankommer Distrikts-lejrbål Ulve afrejse ”Eventyrligt lejrbål på kanten af det virkelige”   Hike  x  Udflugt  24X7 x  Ulve-aktivitet

Vi ses på Guldborgsundlejren

1. På en helt almindlig dag Under himlens blå krystaller banker jordens hjerteslag blødt i store intervaller og jeg ved vi er i gode hænder lige nu og indtil verden ender for vi er børn af den grønne jord 2. Vi skal række efter det der er lagt i skjul for øjet det som hjertet kun kan se når den lige vej er bøjet da skal tro og håb og kærlig vilje kaste gyldne frø som markens lilj e ref. Børn af den grønne jord skabt af Vorherres ord livet gnistrer og tænder midt i hans kærlige hænder 3. Vi skal folde livet ud la det skinne fra sin stage vi er børn af himlens Gud født til store lyse dage til at elske, danse, til at give til at holde latteren i live for vi er børn af den grønne jord 4. Glæden er fra Paradis født af kærlighed og smerte og det smukkeste bevis banker i Guds store hjerte og jeg ved vi er i gode hænder lige nu og indtil verden ender ref. Børn af den grønne jord skabt af Vorherres ord livet gnistrer og tænder midt i hans kærlige hænder