Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Guldborgsund 2005 Lejrpladsen - teknik. IS Punkt på UL Køle- container 4 Affaldscontainere Toiletter og vaskeplads Rafter Brænde Tappested for vand.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Guldborgsund 2005 Lejrpladsen - teknik. IS Punkt på UL Køle- container 4 Affaldscontainere Toiletter og vaskeplads Rafter Brænde Tappested for vand."— Præsentationens transcript:

1 Guldborgsund 2005 Lejrpladsen - teknik

2

3 IS Punkt på UL Køle- container 4 Affaldscontainere Toiletter og vaskeplads Rafter Brænde Tappested for vand

4 Rafter Bliver udleveret på lejeren. Ved ankomsten får I en udskrift af bestillingslisten fra gruppen. Når I afhenter skal der være leder med. Ved ankomsten er der tryk på så udvis lidt tålmodighed og hensyn.

5 Affald og Genbrug Affald og genbrug På Guldborgsund Lejrens forsyningspunkter findes der affaldspladser, som bliver tømt af Nykøbing Falster Kommune. I skal sortere jeres affald på følgende måde: pap og papir flasker og glas jern og metal batterier / problemaffald (Afleveres i Materielgården) køkkenaffald Pap og papir skal afbrændes på gruppens bålsted Se meget mere i lederhåndbogen

6 Brænde Der er rationering på Brænde. I får udleveret billetter til brænde, ved ankomst til lejeren. Der er 2 forskellige typer brænde: –Gran- og fyrretræ i større stykker, som spejderne selv skal udskære og hugge. –Bøg og ask er skåret ud i stykker og er umiddelbart klar til brug. Brænde hentes på underlejrens forsyningspunkt. De større stykker fyrretræsbrænde kan udskæres og anvendes til huggeblokke. Brug det med omtanke!

7 Gravning Er det nødvendigt at grave på lejrpladsen, skal tørven først skæres af og lægges til side. Den lægges på igen, når hullet tildækkes. Det er ikke tilladt at nedgrave affald. Eventuelle skader på dræn, bevoksning, bygninger, materiel m.v. skal meddeles til Drift og Service-kontoret, således at godsforvalteren kan orienteres. fedtfælder Det er tilladt at grave fedtfælder på lejrpladserne. Der er dog en klausul fra Storstrøms Amt, der betyder, at der IKKE må graves fedtfælder eller hældes sæbeholdigt vand ud inden for 300 meter fra hovedbygningen på godset. Grænsen er indtegnet som en cirkel på lejrplanen.

8 Mobiltelefon Der er god dækning for mobiltelefoner i lejrområdet. Det er muligt at oplade batterier på lejren. Dette foregår i underlejrteltet. Prisen for en opladning er 5 kr., og pengene går direkte til KFUM-Spejdernes Mongoliet - projekt. Mobiltelefoner bedes være slukkede under fællesarrangementer. Det opfordres til, at både spejdere og ledere bruger mobiltelefonen med omtanke. Hver gruppe har en plads i en stikdåse Betaling sker før i lader op i underlejertelte.

9 Første hjælp Det findes i underlejertelte. Der vil være sygeplejerske eller samaritter på kald. De sender folk videre til sygehuset hvis det er nødvendig. Der er tandlægehjælp på lejren – kun til akutte skader.

10 Pælebor Alle grupper der har et pælebor, må gerne Tage dem med da i får brug for dem om mandagen til underlejren dagen.


Download ppt "Guldborgsund 2005 Lejrpladsen - teknik. IS Punkt på UL Køle- container 4 Affaldscontainere Toiletter og vaskeplads Rafter Brænde Tappested for vand."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google