Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Stafet For Livet Holstebro 2. – 3

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Stafet For Livet Holstebro 2. – 3"— Præsentationens transcript:

1 Stafet For Livet Holstebro 2. – 3
Stafet For Livet Holstebro 2. – 3. juni En dag, en nat, en fælles kamp!

2 Stafet for Livet Holstebro
Præsentation Dorte Boelsmand, Formand for styregruppen Bjarne Krogh, Kasserer og næstformand Karl Johan Johansson, Tovholder for logistik Birte Svendsen, Tovholder for hold

3 Stafet for Livet Holstebro
Had er Stafet For Livet Pause Kaffe og kage Ideen bag Stafet for livet forplejning Fighter-arrangement & Lysseremoni Det praktiske Telt & Lejrplads Om at være et hold Her er de vigtigste overskifter over, hvad du kan komme ind på til mødet.

4 Stafet for Livet Holstebro
Ideen bag Stafet for Livet En holdaktivitet for alle som vil være med til at fejre livet og kæmpe mod kræft. 24 timer – et døgn i en kræftpatients liv. Fællesskab for familier, venner og kolleger Fortæl om baggrunden for Stafet For Livet: At vi til SFL fejre livet og står sammen i kampen mod kræft og at det er en holdaktivitet –ikke en konkurrence. Få meget gerne en Fighter fra sidste år eller fra en nabo-stafet til at fortælle, hvad det betyder for dem at blive fejret til SFL og at opleve de mange hold, der bakker op om kampen mod kræft til SFL eller en holddeltager fra sidste år, der fortæller om, hvorfor det er vigtigt at støtte op om kampen mod kræft.

5 Stafet for Livet Holstebro
De indsamlede penge går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med: 10 % af Stafettens overskud går til lokalforeningen højst 50000,-

6 Stafet for Livet Holstebro
En ud af tre i Danmark får kræft Resten er pårørende Til Stafet For Livet går vi sammen i kampen mod kræft

7 Stafet for Livet Holstebro
Hvad er Stafet For Livet Stafet For Livet er en 24 timers holdaktivitet, der sætter fokus på kræftsagen. Det er en anledning til at mindes dem, der tabte kampen mod kræft, og give håb til dem, der kæmper. Skabe et netværk mellem nuværende og tidligere kræftpatienter.

8 Stafet for Livet Holstebro
Aktiviteter Dag og nat Stafet For Livet varer over natten, for at symbolisere, at kræft aldrig sover, og at kræftpatienter kæmper med kræften hele døgnet. Derfor holder vi også holdstafetten i gang om natten, hvor holdene skal have minimum en holddeltager på banen i hele det døgn, stafetten varer.

9 Stafet for Livet Holstebro
Sagt af hold: ”Det er en speciel dag med et fælles mål. Og når man kæmper for en så stærk sag, så er sammenholdet 10 gange større end ved andre arrangementer.” ”Det var en utrolig givende oplevelse”. ”Oplevede for første gang glæde ved kræft”. ”Glæde sammenhold, masser af grin & eftertænksomhed” ”Dejligt at være sammen med andre mennesker, der også havde behov for at fejre livet”.

10 Stafet for Livet Holstebro
Om at være et hold Som holdkaptajn er du bindeled mellem ’Stafetten’ og dit hold

11 Stafet for Livet Holstebro
Om at være et hold Man bestemmer selv størrelsen på holdet (typisk personer, men …..) 100/50 kr. pr. holddeltager Invitér venner, familien, naboer….. Hvem som helst du har lyst til at dele et døgn sammen med til Stafet For Livet.

12 Stafet for Livet Holstebro
Ruten og runde-tæller Korte runder 800 m Lange runder 2400 m

13 Stafet for Livet Holstebro
Holdaktivitet – IKKE konkurrence Vi er her nemlig for hinanden

14 Stafet for Livet Holstebro
Fighter Fighterarrangement kl. 10:30 i Officersmessen. Stafetten starter med fighterrunden kl 12:00

15 Stafet for Livet Holstebro
Tænd lys Husk at du, dit hold og jeres venner kan vise jeres støtte til én der kæmper eller mindes kære, I har mistet, ved at tænde lys. Det kan man gøre allerede nu på ”nettet” Det koster 50 kr. pr. lyspose. Fortæl om lysceremonien og gør opmærksom på at også de der ikke deltager i stafetten kan tænde lys. Vis gerne en af de små film om lysceremonien, de ligger under video på vores facebookside. Del gerne lysposer ud på mødet: skriv antal poser hver holdkaptajn får udleveret. De kan tage usolgte poser + penge for solgte poser med til stafetten.

16 Stafet for Livet Holstebro
Lys- ceremoni Lysceremonien starter omkring solnedgang ca. kl og varer ca. 45 min. Stafetten startes igen, når ceremonien er færdig.

17 Stafet for Livet Holstebro
Information & Markeds-telt Infoteltet vil være åbent: Lørdag fra 9:00 – 21:00 Søndag fra 8:00-13:00 Donationer til hold Salg af armbånd og lysposer Tombola Aflev. Indsamlingsbøtter Kontaktperson Bjarne Krogh tlf Donationer kan foretages på hjemmesiden og på dagen i teltet til bankkonto

18 Stafet for Livet Holstebro
Telt / Camping-vogn Det er gratis at overnatte i eget medbragt telt / campingvogn. Leje af 1 teltsektion (3 x 6 m.) incl. 1 bord og 2 bænke – (”Skyboks”) kr Kan allerede nu bestilles og betales på hjemmesiden, frem til den 27. maj. I bedes som holdkaptajn, sende en mail til Karl Johan med antallet af medbragte telte og campingvogne pr. hold. Henvendelse til Karl Johan Johansson mobil eller mail:

19 Stafet for Livet Holstebro
Lejrplads I vil få anvist en lejrplads af Karl Johan ved ankomst. Karl Johan og Birte vil være at finde på pladsen fredag fra kl. 15:00 til 20:00 og igen lørdag fra kl 8:00 til 10:30. Der må ikke parkeres på teltpladsen, men af og pålæsning er tilladt. Der må ikke flyves med droner

20 Stafet for Livet Holstebro
Forplejning Det er tilladt at medbringe mad og drikkevarer. Forplejning kan allerede nu bestilles og betales på hjemmesiden, frem til den 27. maj.

21 Stafet for Livet Holstebro
Oprydning Vi ser gerne, at det grønne område ryddes for telt/campingvogn m.m. umiddelbart efter Stafettens afslutning. Frivillige søges til hjælp: Til opsætning af telte – torsdag den 30.maj - fra kl. 15:30 – 19:30. Til nedtagning af telte søndag den 3.juni Om eftermiddagen – efter stafetten.

22 Stafet for Livet Holstebro
Pause – Kaffe & kage

23 Stafet for Livet Holstebro
Aktiviteter Før stafetten Forslag til aktiviteter før stafetten: Lav en bod på det lokale loppemarked Hold auktion over lækre donerede ting og sager Lav en aktivitet i det lokalområdet. Bag en kage og sælg et stykke i frokostpausen på arbejde.

24 Stafet for Livet Holstebro
Aktiviteter Under stafetten Lav konkurrencer Lad børnene bage pandekager, lav ansigtsmaling eller andre børneaktiviteter Find lokale sponsorer, der støtter med et fast beløb eller betaler for holdets runder. Lav loppemarked eller auktion Fortæl kort om mulighederne for også at lave aktiviteter på stafetten. Gør opmærksom på både idéer og regler fra dokumentet ‘inspiration til fundraising’ der ligger på hjemmesiden under tilmeld hold. Fortæl om der er særlige forhold holdene skal være opmærksomme på i forhold til at finde lokale sponsorer –I kan evt. udlevere en liste over de lokale firmaer/butikker I allerede har kontaktet, så de ikke bliver spurgt igen. Det er en god idé at bede holdene understrege at de søger sponsorer til et hold til stafetten og at de ikke kommer på vegne af hele stafetten. Læg op at har folk bruger deres egne lokale kontakter; fx hvis deres søster har en fodklinik, deres onkel har en sportsbutik…

25 Stafet for Livet Holstebro
Vigtige datoer Holdkaptajner mødes lørdag den kl. 11:00 ved madteltet, - til kort info og udlevering af bestilte og betalte madbilletter. Næste og sidste holdkaptajnsmøde onsdag den 23. maj kl. 19:00 på Kasernen. Evalueringsmøde mandag den 11. juni kl. 19:00 på Kasernen.

26 Stafet for Livet Holstebro
Ha´det sjovt Fortæl om den særlige stemning, der ved at deltage som hold på stafetten. Og kom gerne med idéer til hvordan holdene kan gøre noget ekstra for at få en god, fælles oplevelse. Stafet For Livet er nærvær og en fælles oplevelse, og så skal vi ha´ det sjovt


Download ppt "Stafet For Livet Holstebro 2. – 3"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google