Nyheder og historie Huset er nu færdigt og Casa della filosofias medlemmer skiftes kontinuerligt til at bebo huset. Salgssituation den 23.11.2009 Der er.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Byggetilladelse - Pippi Langstrømpe
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Livets Ord November 2008.
Den lille Mads.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….
At bruge disse to ord rigtigt
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
3 Historier fra det virkelige liv
Livets Ord April 2009 "Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer." (Mt 24,42).
Rosenborg Rosenborg slot er ikke en hvilken som helst bygning men et museum der rummer mange værdifulde genstande.
Opstandelsesfest.
Advisory board-møde, MDI, den 17. april 2013, Mathilde Hjerrild Carlsen, Holger Højlund Oplevelser fra felten.
Med dejlige varme farver
•For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. •Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene.
Nyheder Huset er nu færdigt og Casa della filosofias medlemmer skiftes kontinuerligt til at bebo huset. Nogle af indtrykkene følger nedenfor i form af.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Prospekt. Ideen •Casa della filosofia er navnet på en forening, der giver almin- delige mennesker mulighed for at have brugsret til et hus i Italien på.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
1 The Motel of Lost Companions - en evighedsfortælling - produceret af DADAISTISK KAMPGRUPPE.
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Prospekt. Ideen •Casa della filosofia er navnet på en forening, der giver almin- delige mennesker mulighed for at have brugsret til et hus i Italien på.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Irak.
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Hold fast, hold ud eller hold igen
I begyndelsen skabte Gud himmelen og jorden
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess.For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Videreudvikling af ide 2&2
Skru op for lyden og læn dig tilbage
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
»En mand havde to sønner
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
I dag er det sidste skoledag - hurra, hurra, hurra!
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
“Gud kommer og frelser jer” (Esajas 35, 4)
Jonathan Back to Back 1. Jonathan har ingen venner Han lever for sig selv Dagen går med tunge skridt Mod dybet i hans sjæl Og pigen skrev det sidste brev.
Midt om natten Strisserne kom før vi ventede dem Midt om natten
Den glade skole på bjerget.
Jonathan Jonathan har ingen venner, lever for sig selv
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Præsentationens transcript:

Nyheder og historie Huset er nu færdigt og Casa della filosofias medlemmer skiftes kontinuerligt til at bebo huset. Salgssituation den Der er to ledige andele til salg Interesserede købere kan blive skrevet op på en venteliste ved at kontakte formanden på eller telefonisk på +45

Marianne Gades rejsebreve juni 2008 Siden sidst har vi tilbragt tre uger i en lille italiensk bjergby, hvor vi har købt et hus sammen med flere andre familier. Byen ligger smukt, omgivet af bjerge og er så typisk italiensk, at man uvilkårligt kommer til at tænke på Disneys film om Pinoccio. Her er alle drømme om det gamle, traditionsrige Italien blevet til virkelighed. Og som det sker, når man tilbringer længere tid på ét sted, falder man ind i hverdagsrytmen. Fra vores hus i Via Napoli, som gaden hedder, kunne vi følge med i beboernes liv. Om formiddagen gik kvinderne på torvet og vendte hjem igen med tunge indkøbsnet. En times tid senere duftede der af varm mad i hele gaden. Derefter var der siesta’ indtil klokken fire, hvorefter livet startede på ny. Til lyden af sang! Jeg glemmer aldrig første gang, jeg kikkede ud over kanten af vores tagterrasse og så de gamle kvinder nede på gaden. I skyggen af husmuren sad de på deres grønne plastikstole med hækletøjet i hænderne og sang. Det lød som om de sang den samme sang om og om igen, kun afbrudt af folk, der gik forbi, som de lige skulle veksle et par ord med. Det skete hele tiden, og sådan sang, snakkede og hæklende de sig gennem eftermiddagen, mens solen langsomt flyttede sig på muren. Det kan godt være, at de savner alt, de kvinder. Alt det, som gør livet værd at leve for en dansk pensionist i hvert fald. Men glade er de, også selv om de må undvære plejehjemmet. under menupunktet ”Bloggen”

Marianne Gades rejsebreve juni 2008 Tillad mig at opholde mig lidt endnu ved Via Napoli, for jeg har gjort en opdagelse. Tidligere har jeg altid har undret mig over de stejle stentrapper, der forbinder rummene i italienske huse og lejligheder. For hvad med børnene og de gamle? Hvordan kommer de op og ned? Trapperne er jo tydeligvis mest for de friske og raske. Jeg husker en romersk ejendomsmægler, der engang sagde: - De går ikke så meget ud, de gamle. De bliver helst hjemme. Vel gør de ej! De bliver ved jorden! Jeg har nemlig fundet ud af, hvad den åbning der findes tæt ved indgangsdøren i hvert eneste hus i Via Napoli, ja i hele byen, bruges til. Udefra ligner det en garage eller et lagerrum, Der er ingen vinduer, kun en dobbeltdør, der som regel står åben ud til det fri. Her i det store rum lever familien sit liv som i oldtidens Pompeji. I princippet i hvert fald. I rummet er der en vask med afløb, et køleskab, spisebord og en knallert eller en scooter. Vasketøjet hænger til tørre og i et hjørne ligger brændet, der består af tørre vinstokke. Jeg har set det ved selvsyn, for jeg hører til de nysgerrige. Hvordan skulle man i øvrigt ellers få noget at vide? Nu ved jeg til gengæld, at de gamle står i åben forbindelse med verden og gadens liv, og at de har, hvad de skal bruge inden for rækkevidde: Mad, adgang til vand, brænde og en scooter til brug i en snæver vending. Så lad bare andre om at gå på trapper. Enkelt og næsten genialt. under menupunktet ”Bloggen”

Huset har i 2007 gennemgået en gennemgribende ombygning og renovering, hvilket fremgår klart af de efterfølgende sider. Facaden december 2006-januar 2008

Facaden december 2006-januar 2008

Stueetagen december 2006-januar 2008

Stuetagen december 2006-soveværelse januar 2008

Stueetagen december 2006-soveværelset 2008

Stueetagen december 2006-badeværelset januar 2008

Første sal december 2006-januar 2008

Første sal december 2006-juni 2008

Første sal december 2006-januar 2008

Første sal december 2006-december 2007

Første sal december 2006-januar 2008

Udsigt fra stilladset

Trappeopgangen december 2006-december 2007

Trappeopgangen december 2006-april 2008

Anden sal december 2006-januar 2008

Anden sal december 2006-juni 2008

Fra byggepladsen i maj 2007 (Køkkenet)

Taget december 2006-Tagterrassen januar 2008

Udsyn over taget mod øst december 2006-december 2007

Udsyn mod øst fra tagterrassen december 2007

Færdiggørelse af terrasse august 2007

Terrassen juni 2008

Udsyn over taget mod vest december 2006-januar 2008

Murermesteren og hans to drenge