Efterårets opdatering fra det høje Nord. Placering af nogle af bryllupsgaverne Bordene – som vi ønskede os !! Kalenderbamsen og den flotte ramme til vores.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Les meilleures photos de
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Denne serie vil vise nogle af mine sjove billeder
Erfa- og evalueringsmøde
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Billeder.
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
klik her for næste billede
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Ordentlig Julekort.
Vodskov Bibliotek Hvad laver de når vi går hjem
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Hjemmet og den anden bolig i sommerhuset Mark Vacher Saxo Instituttet Københavns Universitet.
Den urolige chef kigger på uret,
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Et nyt familiemedlem ankommer til verden
CAMPUSSKOLEN.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
9. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er sommerferien slut og det er blevet hverdag i Solsikken. Der er sket en del i Sommerferien.
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Soles værdier  Der er et godt sammenhold  Der er ingen der mobber  Man får sig rørt  Der er gode trænere  Vi spiller fairplay.
Modul 5 Videndeling, visitering og virksomheder. Kvalificeringsforløbets opbygning Modul 1.Udfordringen og kendskab til hinanden Modul 2.Praktisk viden.
Kære lejer af Skovhytten Vi er glade for din interesse og sender hermed rutebeskrivelsen.
Jeg har altid vist det….
Hvor der er fokus på klimaet.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Dansk 1. klasse.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Gråskala.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Satellitbilleder Hvad er en satellit?
Det er med glæde, at jeg kan fortælle, at jeg snarest åbner min nye topmoderne tandlægepraksis. Jeg anbefaler mig med alt til faget hørende, så kom trygt.
I 1996 gik turen til Aalborg. Så er vi på vej Man ser frisk og forventningsfuld ud.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
 Mange elever mener, at en fest for de store elever, vil styrke fælleskabet imellem eleverne  Flere klasseudflugter, er et stort ønske blandt eleverne,
Vores projekt. opstarten Opstarten af projektet. Starten af vores kasse. Der skal testet i denne kasse.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
Synger regnvejrsdag i november
Jeg har altid vidst det.... Og her er BEVISET De kan det simpelthen ikke.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Her er lidt sports råd. 10 grund regler. Regel 1 Brug sportstøj!
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og.
Den sidste vinter-eftermiddag. Det var en vintereftermiddag. Der var helt hvidt. Der var is på søen og sneen faldt.
SKULPTURER GRENAA BIBLIOTEK Lavet af Mathilde, Emil, Ida, Thomas, Celine og Sebastian.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Indsæt foto: Klik på det lille fotoikon og vælg det ønskede foto i dialogboksen. Skift eksisterende foto: Klik på foto og brug derefter slettetasten til.
De formår at integrere julemarkedet godt med omgivelserne, fordi de har valgt at ligge den på broen hvor mennesker bliver nød til at passere hvis det.
I dag er det sidste skoledag - hurra, hurra, hurra!
Tornadoer Hvad er en tornado:
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Stjerneanalysen Beolaptop Elma, Sol, Joanna, Kristjana.
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
Slangen Hugo vågnede en nat og bestemte sig for, at gå ud i den store verden på eventyr.
”Torpabo” Feriehus i Bystad, Sverige. Sommer og -
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Placering af 100 prs. ved 15 borde
Den glade skole på bjerget.
Præsentationens transcript:

Efterårets opdatering fra det høje Nord

Placering af nogle af bryllupsgaverne Bordene – som vi ønskede os !! Kalenderbamsen og den flotte ramme til vores bryllupsfoto – er vi meget glade for.

Geværerne skulle skydes ind – Vi var bare proff!!

Lidt grønt foran vinduerne er der da Det lille billede viser sommerens farve på græsset.

Hjemmelig hygge på altanen Frederik og Kristine nyder solen, den friske luft og god læsning på den øverste altan.

Drømmebolig i Qinngorput Brune andelsbolig (desværre ikke til salg) og udsigten fra deres terrasse!!

Vores nye bil

Sneen er kommet til Nuuk

En lille hilsen !! Vi ville give jer et indblik i, hvad der sker i vores hverdag, når vi ikke arbejder eller bare slapper af. Vi er ved at få skabt en omgangskreds, og det er rart. Igår var vi til 50 års fødselsdag – det var muntert. Mange varme tanker fra Kristine og Frederik På gensyn snart igen !!