Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

 Mange elever mener, at en fest for de store elever, vil styrke fælleskabet imellem eleverne  Flere klasseudflugter, er et stort ønske blandt eleverne,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: " Mange elever mener, at en fest for de store elever, vil styrke fælleskabet imellem eleverne  Flere klasseudflugter, er et stort ønske blandt eleverne,"— Præsentationens transcript:

1

2  Mange elever mener, at en fest for de store elever, vil styrke fælleskabet imellem eleverne  Flere klasseudflugter, er et stort ønske blandt eleverne, da de mener, det styrker klassens sammenhold og fælleskab

3  Eleverne foreslår at man tager på fagudflugter. I eksempelvis biologi kunne man tage ud i en skov.  Nogle elever efterspørger nye indlæringsmetoder, såsom remser til indlæring af tabeller, eller indlæringsspil.  Mange elever ønsker at få tilladelse til at have musik i ørerne, når der skal arbejdes individuelt.  Udendørs og aktiv undervisning er også et ønske blandt eleverne

4  Elever forslår en teambuilding dag. Da det både styrker fælleskab og samarbejde.  Mange elever efterspørger evaluering af gruppearbejder. Evt. efter projektarbejder.  Eleverne efterspørger i det hele taget mere gruppe- arbejde. Da det styrker samarbejdsevnen.

5  Eleverne foreslår en ugentlig fælles rengøringstime til rengøring af klassen. Evt. fredag.  Skilte om at huske duksearbejde, er et ønske blandt eleverne

6  Eleverne forslår at man laver timerne 60 min. lange i stedet for 45 min.(Evt. ingen dobbelt timer.)  Hjemmekundskab som valgfag er et ønske blandt eleverne.  Eleverne synes at timerne er for uvarierede.

7  Eleverne ønsker flere farver i klasserne, evt. i form af plakater/billeder og farvede vægge.  Eleverne forslår at bruge noget af udsmykningen i undervisningen, såsom undervisningsbilleder og citater fra kloge mennesker.  Flere planter i klasselokalerne er et ønske.

8  Mange af eleverne ønsker bedre oplysning omkring udluftning af klasser.  Termostat, der kan sige, når der skal luftes ud, er også et ønske blandt eleverne.

9  Polstring af stolene er et meget stort ønske. Da folk får ondt i ryggen.  Der er et ønske om taskekroge på siden af bordene.  Fodstøtte på stolene, da nogen for ondt i ryggen hvis de ikke har noget at sætte fødderne på.

10  Flere grønne arealer, såsom et lille grønt areal i skolegården. Evt. med lidt beplantning.  Mere variation i gymnastik undervisningen. Eleverne er trætte af at kun spille hockey og andre boldrelaterede spil.  Renovering af toiletter og omklædningsrum er et stort og gennemgående ønske blandt næsten alle klasser.


Download ppt " Mange elever mener, at en fest for de store elever, vil styrke fælleskabet imellem eleverne  Flere klasseudflugter, er et stort ønske blandt eleverne,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google