En eventyrlig rejse ind i det oprindelige Grønland og en enestående mulighed for at opleve en fangerfamilies fascinerende hverdag. I Menneskenes Land.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Coaching Det handler om at stille de rigtige spørgsmål!
Advertisements

SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Les meilleures photos de
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
Kom og lev drømmen ... KISC Generel Præsentation.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Bedre læring, mindre larm og landets bedste lærer.
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
O store Gud O store Gud O store Gud, når jeg dit værk beskuer
Hvad gør livet så værdifuldt?
LIVERPOOL 20. november til 22. november Info: Dress code: Please respect the dress code of the Carlsberg Lounge: Smart Casual •No trainers/sneakers.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Køb en hund!!. •Ønsker du en der bringer dig avisen uden at rive sportssektionen ud først…………………
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
1998 Turen til Aabenraa - Flensburg. Ja så er vi her igen – venter på at komme afsted.
Glem ikke Gud i dit liv! 5 Mos 8,1-20
Erindring Da jeg i 1948 etablerede mig i Ålbæk som selvstændig Vognmand, var der især én ting som trak – det var den lille hyggelige havn, hvor jeg også.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
KISC General Presentation0 Kandersteg International Scout Centre Verdens Spejder Center.
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
BK Friheden 98 Teplice (Tjekkiet) 31/3 – 4/
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program • Rejse tider • Hvad går pengene til? • Madbudget • Spire- og smutterne • Program og aktiviteter.
Simon Sjørup Simonsen Kolding 25. September
Å.
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program Rejse tider Hvad går pengene til? Madbudget Spire- og smutterne Program og aktiviteter Kom med.
En menighed, der søger enhed
Vokse gennem venskab!.
Hvad gør livet så værdifuldt?
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Projekt for de kommende skolebørn i Sabro Dagtilbud
Hvor skal vores fokus være? - midt i alt det, der kalder på vores opmærksomhed?
»En mand havde to sønner
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Hil dig, frelser og forsoner! Verden dig med torne kroner,
Kaldet til at være kanal for kærligheden!. Menigheden i Korinth ville hellere synge solo end synge i kor! Korinth lektien svarer to spørgsmål: 1. Hvad.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
VELKOMMEN Familiespejder DUD 27. september KORPSETS NYE FAMILIETILBUD Liane Brandt, udviklingskonsulent KFUM-spejderne.
PARIS 2015 Informationsmøde.
Troppens sommerlejr 2015 Hvorfor skal jeg med ? Spørgsmål ?
Ungdomsudveksling Værtsfamilieaften i distrikt 1470 Onsdag den 18. juni 2014.
Lærings- og praksisfortælling
Hannover Messe 2015 Fakta: april Turen inkluderer:
… og hvordan vil DIRA gøre alt det?? DIRA hi[15] koncept Med en massiv satsning på hi[15] agter DIRA at opnå: -Flere udstillere blandt DIRAs medlemmer.
DIRA Airlines ønsker alle en god rejse!!! Ændringer vil forekomme DIRA hi[15] koncept Eller gå ind på:
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
– 13. Årgang Nr. 48 December 2018 December, december fyldt med traditioner, travlhed og hygge. Dagene er korte,
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Præsentationens transcript:

En eventyrlig rejse ind i det oprindelige Grønland og en enestående mulighed for at opleve en fangerfamilies fascinerende hverdag. I Menneskenes Land er sandsynligvis det længst væk fra en overfyldte turistdestination, og det tætteste på den traditionelle grønlandske fangerkultur som du nogensinde vil komme. Forvent ingen luksus men derimod dit livs store rejseoplevelse i en verden de færreste kender. I Menneskenes Land er udarbejdet i et samarbejde mellem lokale fangerfamilier i Ammassalik kommune og Destination East Greenland. I fællesskab er famliernes daglige gøremål organiseret til en decideret turpakke med lokaltransport, eget værelse hos en familie, mad, ture og aktiviteter betalt. Du kan også vælge blot at leje et værelse eller en seng, og tilrettelægge din ferie på egen hånd, uanset hvad du vælger, vil et ferieophold i en af vores bygder være en sjælden og fascinerende oplevelse med en række enestående fotomuligheder. ’I Menneskenes Land’ er for de mennesker, der ønsker at opleve landet, folket og kulturen bag turistkulissen. Familierne og hjemmene er godkendt af Destination East Greenland, og i forvejen en del af vores lokale netværk. Vi formidler informationer, bookinger og ophold vederlagsfrit, og det du betaler er hvad familie tjener. Vinter/forår: Isfiskeri, sæljagt og hundeslædekørsel, deltage i familiesammenkomster samt forberedelse traditionel grønlandsk mad. Sommer: Sæljagt og fiskeri, samt en todages telttur med din værtsfamilie til en af områdets mange gode fiskepladser. Destination East Greenland håndterer gratis information om og bookinger af ’I Menneskenes Land’. Kontakt:

Jeg sidder en lys nat i juni et sted ved Sermilikfjorden, på en sten og lytter til ‘den syngende is’ – som Inuit kalder den knitrende lyd af luftbobler der frigøres i den smeltende is. Foran mig intet andet end den dybe stilhed og et majestætisk sceneri bestående af talløse fjelde, dale, gletsjere og flydende isbjerge i alle størrelser. Himlens varme farver reflekteres i vandet. Nu og da afbrydes stilheden af en enlig fugl, der synger eller fjerne smæld af brækkende isfjelde. Tæt ved siden af mig sidder en gruppe fangere. En hvisker, og de andre lytter intenst, mens de holder øje med vandet. Pludselig dukker en sæl op, og et skud ekkoer fra klippesiderne. Mad til mennesker og hunde. Med et ønske om at opleve det rigtige Grønland kom jeg til Østgrønland for at bo sammen med Inuit i en af Ammassaliks 5 bygder. Her fulgte jeg dem døgnet rundt, på fisketure, muslingeplukning og havde også det privilegium at være på jagt med dem. Jeg legede med børnene og nød mit ophold i fulde drag, og lærte utroligt meget om dagligdagen for Inuit. For disse venlige og beundringsværdige mennesker er tålmodighed og udholdenhed vigtigere end dato og klokkeslæt. Det er naturen, som bestemmer livsrytmen, og fællesskabet betyder alt. Livet er nøjsomt og uden megen luksus. Som den naturligste ting i verden blev jeg inddraget i deres verden, og jeg fik en oprigtig følelse af være en del af fællesskabet. At være med på deres ture – til fods eller i båd – på arbejde eller bare være sammen med dem var fascinerende og bare stort. Jeg rejser hjem taknemlig og beriget med en unik oplevelse – og med et ønske om at komme igen, næste gang måske om vinteren. Simon Gerber, Zürich, Schweiz, August 2008

Bygdeferie En ferie i bygd kan skræddersyes efter den enkeltes ønsker og behov. Desuden tages der altid hensyn til vejr og vind som i høj grad indvirker på det daglige liv i bygden. Her kan du læse om forskellige turforslag og priser mv. Kort bygdeferie Onsdag Afhentning i Kulusuk, sejltur til Tiniteqilaaq Aftensmad og en lille tur rundt i bygden Torsdag Sejltur og fiskeri ved Paornakait Fredag Sejltur til Johan Petersens Fjord, og tur til Indlandsisen Lørdag Morgenmad og sejltur til Kulusuk Lang bygdeferie Lørdag Afhentning i Kulusuk, sejltur til Tiniteqilaaq Søndag – fredag Sejlture, fiskeri, vandring, jagt og oplevelser. Programmet for ugen afhænger af vejr, vind og dine ønsker. Lørdag Morgenmad og sejltur til Kulusuk På egen hånd Du har også muligheden for at blive hentet i Kulusuk og sejlet til Tiniteqilaaq, blive indkvarteret hos Paulus og derefter gøre hvad du selv ønsker. Transport Kulusuk - Tiniteqilaaq – Kulusuk 3000kr Overnatning pr. dag inkl. fuld forplejning 700kr Kort bygdeferie inkluderer Transport Kulusuk – Tiniteqilaaq – Kulusuk Indkvartering Fuld pension Sejlture, vandring, fiskeri og oplevelser Pris 1 person kr. 2 personer kr. 3 personer kr. Lang bygdeferie inkluderer Transport Kulusuk – Tiniteqilaaq – Kulusuk Indkvartering Fuld pension Sejlture, vandring, fiskeri og oplevelser Pris 1 person kr. 2 personer kr. 3 personer kr.