Efteråret og julen er slut og med en lille grillfest vil vi fejre at foråret snart står for døren I skal blot tage lidt let tøj med.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Gryde med filter og taphane
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Hansenberg Erhverskostskolen
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
Til alle der kommer og besøger os I Grækenland Her er en lille guide så I nemt kan finde frem til huset.
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
Ordentlig Julekort.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Separation af de variable
VELKOMMEN TIL HUSET VENTURE FRIHED UNDER ANSVAR…. DIT LIV – DIT VALG……
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Vores syn og optiske illusioner
LIVERPOOL 20. november til 22. november Info: Dress code: Please respect the dress code of the Carlsberg Lounge: Smart Casual •No trainers/sneakers.
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.
Velkommen til Lagoni SFO
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Glædelig Jul Du behøver ikke vente til Jul…
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
1998 Turen til Aabenraa - Flensburg. Ja så er vi her igen – venter på at komme afsted.
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Telefonen ringer.
Åben Hus Lørdag d. 1. februar Kl til 16.00
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Mit hus Små børns drømmehus.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Koordinatsystemet Y-aksen 2. aksen X-aksen 1. aksen.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Så er familien Sølvsten Nissen igen blevet installeret i Tanzania. Men denne gang er det i Dar es Salaam i et nyt hus, og derfor vil vi gerne invitere.
Reduktion AM 2009.
Lagoni SFO Skoleåret 2014/2015.  Vi er et aktivt hus med nærværende voksne og vi vægter børnene har en god eftermiddag i samværet med deres kammerater.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Barndommens gade Af Tove Ditlevsen.
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
ved læsevejleder Dorthe Clausen
Niels Lergaard Inspirationens hjemsteder: Ryfylke, Vestlandet Norge og Gudhjem, Bornholm N.B.: Det er Norge og Ryfylke til venstre.
Efteråret og julen er slut og med en lille grillfest vil vi fejre at foråret snart står for døren I skal blot tage lidt let tøj med.
Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og.
Skitur 2015 – fra den 15/2 – den 21/ Klub Roskilde Øst.
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
LINK Camp 2012 Helle Karina Pedersen Uddannelseschef EAL.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Delphi-evaluering og Green Field Evaluering af event Som start på Green Field.
GP 4, 27/ Grundlæggende programmering Forår 2002 Forelæsning 4 onsdag 27/ kl. 9:15 – 12:00.
... til dig med rygsmerter - MODIC FORANDRINGER (tryk pil t.h. )
En lille reminder: nu har du brugt tid på at snakke om, ærgre dig og gerne ville ha lavet om på fortiden …det har ikke ført til noget som helst godt, at.
Kære Joyce og Mads en lille rapport om den søde hundehvalp Søs.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
”Torpabo” Feriehus i Bystad, Sverige. Sommer og -
min sommerferie på malorca
Må jeg præsentere IQ TEST.
ÅBNE RUM Metode og Praksis.
Du behøver ikke at vente til Jul…
Vi har købt en lille bjerghytte på fjellet, og tænkte på om du ville tage familien med eller nogle venner og komme en tur i julen for en lille julegløg.
Sommerferie I min sommerferie har jeg været i Norge sammen med min familie. Vi boede på et hotel, der hed Vrådal. Det var en hytte med køkken og stue og.
Kære idrætsvenner Julen nærmer sig og det skal fejres med en god fest
Øde Ø Rasmus Seebach Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.
Præsentationens transcript:

Efteråret og julen er slut og med en lille grillfest vil vi fejre at foråret snart står for døren I skal blot tage lidt let tøj med.

Her skal festen være Her bor I, sammen med de andre gæster Her bor vi selv

Byggeriet blev forsinket pga. lidt vandproblemer og det er kun netop lige, at hytterne er blevet færdige. Bla. derfor er grillpladsen midlertidigt blevet etableret på naboøen - det beklager vi. Grillpladsen

Helt præcist er det i huset her til venstre, I skal bo. Til højre kommer nogen I kender, vi siger ikke mere.

Her serveres morgenmaden (af en stuepige)

Og her er der ”indsigt” til soveværelset

Gæsteværelset er ikke stort, men godt udnyttet

Badeværelset ligger naturligvis i forlængelse af soveværelset.

Og sengen er med vibrator.

Massøren kommer hver formiddag kl. 10:00

Lidt aftenstemning

Vandet oplyses under huset

I havet er der et væld af fisk – hajer, rokker og mange andre og det er ok at fodre dem, når de kommer ind ved aftenstid.

Eller bare studere dem fra sofaen

For at kunne planlægge vil vi gerne vide om I kan komme…..

Vi står for transporten. Øen er ikke så stor, altså ingen lufthavn - derfor sejler vi dertil. Men det bliver bekvemt

Når vi lægger til kaj, venter bussen på os

Sådan ser den ud indeni

Har man lyst, kan man se en film undervejs

HALOO – VÅGN OP Kom tilbage til virkligheden Arbejdet kalder!!!