Arbejdsløs.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

Les meilleures photos de
Den lille Mads.
Der var engang et ældre ægtepar ....
Måske er I gode venner i et år,
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Hvis du søger nogen, der vil gøre hvad som helst for at glæde dig ...
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Har du nogen sinde tænkt over hvad dine kæledyr laver, når du er på arbejde?
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Fuldmagter Kap. 11 Af: Pia Hansen
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
3 Historier fra det virkelige liv
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Med dejlige varme farver
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Udviklende Læringsforløb for Lægesekretærer og øvrigt Administrativt personale med tæt kontakt til patientforløb ULLA Sektion for Rekruttering og beskæftigelsesfremme.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
•For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess. •Under aftensmiddagen så vi en ældre dame, som sad alene.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
1 The Motel of Lost Companions - en evighedsfortælling - produceret af DADAISTISK KAMPGRUPPE.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Tradition og Fornyelse
Joken, der bringer dig held!
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Overvældet af Jesu opstandelse!
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
At vente på Guds time.
Vokse gennem venskab!.
En ganske from historie….
Jeg er taknemmelig....
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet om bord på Sea Princess.For 2 år siden var mine børn og jeg på et krydstogt i Middelhavet.
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Mundtlig prøve i engelsk og tysk.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Himmeriget ligner en skat, der lå skjult i en mark; en mand fandt den, men holdt det skjult, og i sin glæde går han hen og sælger alt, hvad han ejer, og.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
VIP2 Jobpakkeambassadør Kursus Jørgen T. Madsen Om historier og journalister.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Skabt som mand og kvinde
Skatteopkræveren Zakæus
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Livet.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Præsentationens transcript:

Arbejdsløs

En arbejdsløs søger stilling som toiletrenser hos Microsoft.

Personalechefen indkalder ham til samtale og lader ham gennemgå en test.

Til slut siger han: - Du er ansat, giv mig din mail-adresse og jeg vil sende dig en kontrakt og oplysninger om dag og tidspunkt for din start.

Den fortvivlede mand svarer, at han ingen computer har, og ingen e-mail adresse.

Personalechefen svarer ham: - Da du ingen mail-adresse har, da eksisterer du virtuelt ikke, og da du ikke eksisterer – da intet job.

Den arbejdsløse gik. Fortvivlet, uden at vide, hvad han skulle gøre med blot 10 Euro i pungen. Til slut beslutter han sig til at gå i super-markedet og købe en kasse med 10 kg jordbær.

Han forsøgte sig derefter som gadehandler ved at sælge jordbærene kilovis. På bare 2 timer havde han fordoblet sine penge. Ved aftentid kom han hjem og havde 3-doblet sin pengebeholdning.

Han begreb da, at han kunne overleve på denne måde Han begreb da, at han kunne overleve på denne måde. Han begyndte herefter hver dag tidligere og kom senere hjem. Sådan tredoblede han sin pengebeholdning dag for dag.

Kort tid efter skaffede han sig en trækvogn – og senere en varevogn Kort tid efter skaffede han sig en trækvogn – og senere en varevogn. Efter ca. 1 år havde han en lile flåde af varevogne

5 år er gået…

Manden ejer nu en af de største fødevare-kæder i USA.

Nu tænkte han på sin og familiens fremtid og beslutter sig for at lave en god livsforsikring. Han sendte bud efter en forsikringsmægler.Ved sam-talens slutning, bad mægleren om mandens e-mail-adresse, for at kunne fremsende et forsikringsudkast.

Manden fortalte, at han ingen e-mail-adresse havde Manden fortalte, at han ingen e-mail-adresse havde!. Hertil svarede mægleren: - De har ingen e-mail, trods det, har De opbygget et imperium. Forestil Dem, hvordan det var gået, hvis De fra starten havde haft en e-mail-adresse.

Manden tænkte sig godt om og svarede: - Jeg var blevet lokumsrenser hos Microsoft.

Morale 1: Internettet løser ikke alle dine personlige problemer.

Morale 2: Hvis du ingen e-mail har og arbejder intenst og hårdt, kan du blive millionær.

Morale 3: Du har fået denne historie via computer og e-mail Morale 3: Du har fået denne historie via computer og e-mail. Du er altså tættere på lokumsrenseren end millionæren.

Trods alt: Há en god dag.

Og så er jeg i øvrigt på vej ud for at købe jordbær.