Søgning efter en fil Du vil finde et Word dokument som du ikke kan huske hvor du har placeret men du kan huske et af ordene i dokumentet. 3 3. Du får dette.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Videregående pc-vejledning
Hvordan får du et Print Screen
Telos Team Introduktion.
1 Private hjemmesider Undervisning i Click-a-site Online-editor.
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Videregående pc-vejledning Modul 04: Windows-elementer 60+Bornholm.
SEO (Search Engine Optimization) - Hvordan bliver du mere synlig på nettet?
Udlægning af en ny cache
Udarbejdelse af poster
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
Hvordan kommunikerer jeg med min PC
Videregående pc-vejledning Modul 02: Harddisken 1 60+Bornholm.
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Ældre Sagen Sommer1 Opret en ny mappe Vigtigt for at kunne holde orden i dokumenterne= filerne og billeder.
Computerens anatomi.
Kan en Internet tilkoblet bruger sende en til andre Internet tilkoblede brugere uafhængig af hvilket operativsystem modtageren har? •Ja •Nej.
Instruktion i Animation Shop
Hvordan skal man holde orden på sine dokumenter = filer
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Hvad kan tabeller anvendes til
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
BACKUP eller dø! Klik dig frem til næste billede ->
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Fil kendskab KLIK for start. De vigtigste filer er dem i Office-pakken. Word dokument.doc Word skabelon.dot Word dokument.RTF Excel projektmappe.xls Excel.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Foreløbig e-Læringsprogram til ændret søgeportal februar 2014 Simpel søgeportal.
Avanceret søgning i Google
Introduktion til Access (Access, del 1)
Søg på kundes navn. Klik evt. på inaktive eller filialer Vælg når søgeresultaterne fremkommer, et af resultaterne ved at sætte et kryds i boksen, og tryk.
Ældre Sagen Funktionen ”Send til” inkl. Brænd en CD 1. Du får dette billede når du højreklikker på, mapper, dokumentfiler, billedfiler, lydfiler m.fl.
Introduktion til Banedesign / Visio
Videregående pc-vejledning
Filer Hvordan søges der efter en Word-fil = med et dokument. eller en billed-fil Sommer.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
BlueDoc 2.0 (C) 2003 TMA Components Web-integreret Intranet søgemaskine.
Lave egne visninger - kreditorer
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Gem et dokument Følg numrene osv..
Introduktion til Access (Access, del 1). RHS – Informationsteknologi – Fra design til udvikling Vi ved nu, hvordan vi finder et design for en database,
OPGAVE 1 AF : MIA MARSCHALL Kommunikation / IT. XCF XCF er gimps eget format. Dette format gemmer både lag & gennemsigtighed. Ulempen ved xcf er, at den.
Bmp Fordele: Bmp er mere kendt så modsat xcf, kan bmp åbnes i andre billedprogrammer som f.eksk. Windows firefox. Det gemmer gennemsigtigheden Ulepmer:
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Elektronisk overførsel af billeder fra RA600 Når billeder skal sendes til: Hospitaler i Region Hovedstaden, øvrige sygehuse i Region Sjælland eller Odense.
Styresystemet & div. software … mange IT-fagudtryk !! v/Søren Noah: Steve Jobs (Apple) Bill Gates (Microsoft) Venner.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Søg efter retningsgivende dokumenter i PRI-systemet November 2010.
Opstart af SimaOffice Sådan findes Simaoffice:
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.
Vejledning i at scanne..
Videregående pc-vejledning
Find dybdelink Blå kurser: Fremmed kurser
Du kan gøre nogle glade engang imellem…
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
CMS – Inner Wheel Danmarks hjemmesider
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Modul 4: ”Tekstbehandling 2”
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Præsentationens transcript:

Søgning efter en fil Du vil finde et Word dokument som du ikke kan huske hvor du har placeret men du kan huske et af ordene i dokumentet. 3 3. Du får dette billede men da du ikke kan huske noget af Dokumentetnavnet, klikker du på avanceret søgeindstilling 1. Venstre klik på ”Start”, før cursor til ”Søg” og venstre klik. Du får nedenstående billede 1 2. Fordi du kan huske et eller andet ord der stod i Word dokumentet, skal du klikke på denne grønne pil foran Dokumenter 2

3 3. Du får dette billede og får mulighed for at skrive det ord du kan huske i dette felt 5 5. Resultatet er at der findes i alt 38 filer som indeholder ordet ”jet”. Så spørgsmålet er hvilken af filerne det er. Vi må prøve at finde et andet ord så vi ikke får så mange søgeresultater. 4 4. Det ord du kan huske var ”jet” Husk også at skrive hvor du vil søge, i dette tilfælde i ”C” og ikke som i ”3” hvor der søges i flere forskellige harddiske = ”G” og ”K”

6 6. Ordet ”Lejekontrakt” indgik i mit dokument så det søger jeg på i ”C” 7 7. Det er muligt at indsnævre søgningen endnu mere ved at anvende en af de viste muligheder 8 8. Der blev fundet en fil, men det tog lige så lang tid. Hvis man derimod kan huske lidt af dokumentnavnet så går det rigtig hurtigt at søge der. 10 10. Her er dokumentet åbnet og det ses at ordet ”lejekontrakt indgår 9 9. Placer Cursor og du kan se hvor dokumentet er gemt

Navn på filerne Alle filer har et navn du har givet Men pr automatik får filen et efternavn der er lig med filtypen og et punktum lige før. Fx et Word dokument = en fil kan hedde Ferie Italien.doc= ”dit navn punktum og et efternavn = filtype Alle Word filer hedder til efternavn .doc Excell filer hedder til efternavn .xls Power Point filer hedder til efternavn .ppt Billedfiler kan til efternavn hedde .jpg eller .tif Der er yderligere en række andre filtyper Hvis man har gemt et billede og ikke kan huske hvor, kan man i ”Søg” skrive i ”Søg efter filer og mapper” og derefter i ”Hele eller dele af filnavnet. *.jpg *=stjerne er i XP en joker og det betyder at den søger efter billedfiler uanset hvad de hedder fordi du bruger jokeren =* Hvis du gør det samme i Word skal du skrive *.doc Du kan godt skrive fx sol*.doc så søger den efter alle Word-filer der starter med sol uanset hvad der kommer bagefter. Fx ”solopgang”