Fakta om Spar Bonde Spar Bonde blev stiftet i 2001 af en række landmænd, der så behovet for en indkøbsklub. Spar Bonde drives af SLF, LMO, SAGRO og Centrovice.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Om Mobitech Mobitech har 15 års knowhow inden for teleindustrien og er førende på innovative SMS tjenester til erhvervslivet. I tæt samarbejde med markedets.
Advertisements

Virtuel medarbejder eller konsulent
Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Flickr.com – online billeddeling
Præferencer på markedet.
Prissætning - hvordan gør man ?.
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
Indsamlingsmetoder.
Råd til gode oplevelser… Rådgivernes erfaring med IPM- rådgivning Christian Hansen Fagkoordinator planteavl.
Samarbejde med eller uden Service Level Agreement (SLA)
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
VELKOMMEN ”Fælles distribution og afsætning”
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Af Andreas og Marlene. Spørgsmål. • Hvornår lavede i en internetshop? • Hvorfor valgte i at lave en internetshop? • Hvordan fik i lavet jeres hjemmeside.
Online annoncer og bannerreklamer
Beretning for år 2001 Fremtiden.
Anders s, Andreas W, Bjarke L og Marlene M.
Markedsvurdering.
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
Billetsystem BiBook. Hvordan var det før BiBook?  Billetter skulle sendes ud til alle filialer  Billetter skulle lægges tilside fra telefon- bestillinger.
Bestilling af IT udstyr og software fra Digitaliseringsstyrelsen. Har du prøvet at bestille i dag?
Ill. 16.1: Distributionskanalernes værdiskabelse
Å.
Coop Bank.
Levering eller afhentning ? Logistik: Direkte fra producent til forbruger! Bedste indkøb ved hele træk Mulighed for selv-afhentning Levering fra 5-30.
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Spørg først dig selv: Hvad koster varen andre steder?
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
Bønder. Det gælder om at overleve… En voksen skal bruge 700 TRKR pr. runde for at overleve. Et barn det halve.
1. BERETNING VED FORMAND OLE KJÆR 2 GAMMEL KÆRLIGHED RUSTER IKKE Man skal stoppe, mens legen er god! Hvor blev den gode idé af? En mavepumper til vores.
Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt.
AFTENENS PUNKTER Kontaktveje mellem skole og hjem Hvor kan forældre få indflydelse Forældremøder Temaforældremøder Skole-hjem samtaler Andet Debat.
Vindmøller Priser på vindmøller, Hvor meget strøm kan den producere?
Handel med korn mellem landmænd
Forbrugernes Needs Selv at kunne sammensætte sine tv-pakker Selv at kunne sammensætte sine tv-pakker At kunne betale efter behov (dvs. Man ikke skal betale.
Erfaringer fra samarbejdet med virksomheder og Væksthus Nordjylland v./ virksomhedskonsulent John Chr. Aasted Aasted Consult 23. september 2008.
Skabelon til udarbejdelse af YoungCRM Årshjul
Gode råd om indkøb 1.Få overblikket: Kig på indkøbet lidt fra oven 2.Brug allerede indgåede indkøbsaftaler 3.Bliv en del af et fællesskab 4.Konkurrenceudsæt.
FÅ MERE AT VIDE OM PENGE – OG BLIV ENDNU KLOGERE HÆNGER PENGENE PÅ TRÆERNE…? Indlæg om ungdom og penge !
Lars Haugaard, Salg i praksis Lars Haugaard, PremiTech.
Hvad skaber den økonomiske udvikling?.. De økonomiske drivkræfter Det er den private sektor, der står for hovedparten af produktionen i Danmark. Ejerne.
Salg til det offentlige - Aarhus Kommune. Public Intelligence: Vi har lavet de fleste fejl selv. Peter Julius Public Intelligence rådgiver virksomheder,
ABC Plakat Print den, og hæng den op! Hæng plakaten op i afdelingerne, så dine kollegaer nemt kan lære ABC koderne.
FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED
! FÅ MERE AT VIDE OM PENGE – OG BLIV ENDNU KLOGERE Indlæg om ungdom og
Hvad er en rammeaftale/indkøbsaftale
min sommerferie på malorca
markedsføringsplaner
Forretningsudvikling med Destination Lillebælt
E-handel og online service
Konkurrenceforhold afsætning.
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Supply Chain management SCM
Big Business eller Big Bullshit
Pris som handlingsparameter
Automatic Delivery Rewards
Købemotiver og gruppepåvirkninger
Begynd med at åbne
Økonomi, styring og bestyrelsesarbejde på erhvervsakademierne
Best practice i sociale medier
Bestilling og ordrebekræftelse
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Nye ACE regler pr. 1. december 2012
projekt:værktøjsdagen
Fra anledning til udvikling
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Tanja Louise Weis, Erhvervsstyrelsen
Præsentationens transcript:

Fakta om Spar Bonde Spar Bonde blev stiftet i 2001 af en række landmænd, der så behovet for en indkøbsklub. Spar Bonde drives af SLF, LMO, SAGRO og Centrovice Den lokale forening har medlemskontakten Klubben har 325 medlemmer Hos Spar Bonde kan man købe: Kemi, gødning, udsæd og olie Landmandens pris er 2.500 kr. pr. år

Spar Bonde i SLF

Hvad driver os Vi gør det fordi vi kan og fordi det er sjovt Vi skal ikke være store – men vi vil gerne have flere med At det løber rundt for os økonomisk

Spar Bonde CentroVice

Spar Bonde LMO

Spar Bonde SAGRO

SPAR PENGE & FÅ MERE TID TIL … Det handler om

Marken

Familien

Dyrene

Sport

Jagt

Fordele: Du binder dig kun for et år ad gangen Ingen købetvang Flere og større rabatter ved at gå sammen Du vælger selv hvilke udbudsrunder, du er med i Produkter leveres og faktureres af leverandøren direkte til landmanden Ingen skjult bonus eller kommission Bestil 24/7 ved åbne udbudsrunder Spild ikke tid på irriterende sælgere

Nem bestilling på Mobil eller PC

Ulemper: Du bestiller uden at kende prisen Du bestiller måske lidt før, end du ellers ville Du skal kende dit forventede forbrug På sorter med kun én udbyder, kan leverandørerne godt drille os lidt. Ingen returret Betalingsterminer skal overholdes

Hvad siger kunderne

Sparer både tid og penge ” Sparer både tid og penge -Jeg har brugt Spar Bonde i godt to år nu. Før sad jeg selv og hev tilbud hjem. Det slipper jeg for nu og sparer derfor en del tid. -Jeg har fuld tillid til, at klubben henter den bedste pris hjem til os. Jeg har ikke regnet det helt præcist ud, men selve medlemsgebyret har jeg i hvert fald sparet, bare på diesel alene. Derudover handler jeg kemi og gødning. Så det bliver til noget på et år. Landmand Kim Nørregaard, Rødding

Udbudskalender Vi spekulerer ikke. Vores strategi på gødning er at køre 3 gødningsrunder pr. år

Hvad er der i det for Jer ? Mulighed for at blive skarpere på priserne i markedet. I har lige nu xx medlemmer. Kontant afregning for hvert medlem I har med. I SLF er ca. 15% af vores medlemmer med.

Hvem er Jeres målgruppe ? Alle, der ikke spørger til prisen flere steder. Alle, der i bund og grund er trætte af at skulle bruge tid på sælgere. Alle, der ikke får fulgt op på deres olierabat mindst 2 gange pr. år.

Nyt materiale til jer

Plakater og Postkort

Nyheder Kalender Kontakt Om FAQ Tilmelding Hjemmeside Nyheder Kalender Kontakt Om FAQ Tilmelding