LAG Odder-Hedensted.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Udviklingsplaner Sønderborg
Advertisements

Den gode ansøgning Til LAG Himmerland
Lokale grønne partnerskaber
Sekretariatet for Landdistriktsprogrammet November 2005 Den nye fælles landdistriktspolitik v/ Rita Munk.
Lokaldrevet udvikling. Strategi Et Vendsyssel - i balance. LAG Nords væsentligste opgave er at sikre bosætning i hele aktionsgruppens område. Det er derfor.
Velfærdseksperimentarium, Odense Samarbejdsforum for frivilligt socialt arbejde Den 14. marts 2013.
DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning, herunder referat fra hovedbestyrelsesmøder 4. Fremlæggelse af det reviderede.
LAG SYDSJÆLLAND. LAG Sydsjælland Forening: LAG Sydsjælland er en forening med det formål at fremme landdistriktsudvikling bl.a. ved at støtte projekter.
1 Visioner, projekter og penge SKIVE KOMMUNE 2 To typer projekter 1. Procesprojekter -Skive Kommunes Visionsproces -Lokalpark -DI´s værdiforløb/visionsproces.
INTERREG 4 A Syddanmark-Schleswig-K.E.R.N.. Hvad er INTERREG?  Delvist finansieret af EU‘s Fond for Regionaludvikling – nu i 4. generation  Særligt.
Talent og kompetencer i verdensklasse Seminar den 23. juni 2011 om vækst og beskæftigelse i Østdanmark v/direktør Joost Nielsen, Regional Udvikling.
FORNYELSESFONDEN - Fond til grøn omstilling og erhvervsmæssig fornyelse Lone Rosen,
STRATEGI FOR MUDP INTRO Et enigt Folketing vedtog i februar 2015 lov nr. 130 om Miljøteknologisk Udviklings- og Demonstrationsprogram (MUDP).
Innovationstjek v/ Henrik Blach Innovationsagenterne.
Urban Lab. 8 kommuner Favrskov, Herning, Holstebro, Horsens, Randers, Silkeborg, Viborg og Aarhus. Baggrund i Aarhus 2017’s kortlægning af Region Midtjyllands.
Februar 2011 Klimaråd - Grøn vækst Image size: 7,94 cm x 25,4 cm Grøn vækst Energi og bæredygtighed Buisiness og arbejdspladser Alternative title slide.
Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Brug for alle – elementerne i indsatsen v/ kontorchef Marianne Sumborg.
Pulje til forbedring af kollektiv trafik i yderområder Koordineret kørsel i Danmark Trafikstyrelsens konference 20. november 2012, Chefkonsulent Henrik.
Tilskud til fremme af grøn teknologi April 2013 Michael Rasmussen.
MUDP handlingsplan for 2017
Forældres opfattelse af Den Danske Folkeskole
Det værdiskabende samarbejde mellem bestyrelse og ledelse
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Naturvejlederen som ”bindeled” mellem kommune og frivillige.
URS-møde Mandag d. 25/ Emne:
Forberedelse til kick off 7. december 2016
OK18 nærmer sig Hvad er vigtigst for HK Kommunals medlemmer?
Malthe Stenstrup Hansen Bjergsnæs Efterskole
VVM-screening ENVINA 1 October 2015 COWI Powerpoint presentation
Vi går efter guldet Præsenntation af bestyrelsens strategioplæg for dame/pige floorball i Rungsted Hørsholm Floorball klub.
Bright Green Island - projektskitse
Vision At udvikle Danmarks bedste miljø for spil-iværksættere At der skabes et professionelt iværksættermiljø med spændende virksomheder i moderne faciliteter.
Biodiversitet er jordens naturlige kapital
Hvorfor et FUEL projekt? Hvad indeholder det? Hvad er målene? Planen?
Vækstiværksættere indenfor klyngerne
Flere spin-off virksomheder
Tema: Landdistrikter Arbejdsgruppe Regional Erhvervspolitik 18
Projektgruppe – Projektroller
Ledelse i fremtiden … Betyder ikke vi skal kaste fortiden over bord
Nærdemokrati i Esbjerg Kommune Nærdemokrati, Lokalråd og Landdistrikter Sekretariatschef Søren Abildtrup.
Kommunikationsworkshop
Den Europæiske Union. De Europæiske Struktur- og Investeringsfonde.
MUDP handlingsplan for december 2017
Hovborg Borgermøde d. 16. marts 2017
Tro på dig selv - det gør vi
Fælles ledelsesgrundlag
18. september 2018 Informationsmøde om ansøgningspuljer i 2018 Ansøgningspuljer på området for udsatte voksne.
Internationale virksomheder til trekantsområdet
BADMINTON.
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
Informationsmøde om § 18-midler til frivilligt socialt arbejde
VISIONSSEMINAR – PÅ VEJ MOD STRATEGI 2022
Hvad betyder det på efterskolerne?
Regional udvikling og kollektiv trafik
MUDP handlingsplan for december 2017
Kulturmetropolen Festival & Events 2.0.
Rum for uformel læring, 28. april 2011
Hvad betyder det på efterskolerne?
Børne- og undervisningsudvalget den
Det er en politiske bestilling!
[klik og indsæt kommunenavn]
Ansøgningsskema CØ SMV Virksomhedens navn:
Velkommen til Møde om vandsamarbejde i Favrskov Kommune
Metal/Glas/Plast 29. marts 2019.
Velkommen Dette ansøgningsskema er første skridt mod en deltagelse i projektet “Øget Vækst gennem cirkulære forretningsmodeller I SMV’er”, eller “CØ SMV”.
MUDP handlingsplan for december 2017
Promilleafgiftsfonden for landbrugs strategi
AMU og trepartsaftalen - et perspektiv
Grøn = ✔ Rød =
Status for Karise Haveaffaldsplads - og pesticid¹-problemstillingen
Præsentationens transcript:

LAG Odder-Hedensted

Lokaldrevet udvikling – partnerskab 100%EU midler Årligt 1.2 mio. Kr. til indstilling LAG = Local Action Group, er i hele EU Bestyrelse sammensat af: Borgere Foreninger Erhverv Kommuner Region

Lokalområderne bliver steder, hvor man ønsker at bo, arbejde og leve livet, gerne i selvbærende lokalsamfund. Vi ønsker at styrke iværksætterånden og skabe nye arbejdspladser. Vision Vi ønsker at tiltrække og fastholde borgere til området. Vi ønsker at arbejde for det gode liv, lokalt ud fra en grøn og bæredygtig målsætning. Bestræbelserne skal give flere arbejdspladser som er funderet i løsninger, der kan skabe et bæredygtigt samfund; økonomisk, miljømæssigt, og socialt.

Ud fra den vision ønsker vi: At styrke iværksætterånden og skabe nye arbejdspladser At tiltrække og fastholde borgere til området At sikre rammer og muligheder for det gode liv; både for den enkelte og fællesskabet

Hvor finder du flere oplysninger Ansøgningsfrister 2019: 18. September 2020: Forventet ? Januar ? Maj Kontakt koordinator: Susanne Ernst: s.ernst@lagoh.dk Tlf: 29131683 www.lagoh.dk Link til vejledninger og elektronisk ansøgningsskema

Ved vurdering af projekter lægger bestyrelsen vægt på: Projektbeskrivelse  Er projekterne fyldestgørende beskrevet?  Er der redegjort for, at projektet kan gennemføres inden for den fastsatte tid?  Er der en klar plan for finansiering af hele projektet?  Synlighed   Kan projektet være med til at markedsføre lokalsamfundet?  Kan andre få inspiration fra projektet?  Har projektet stor betydning for lokalsamfundet? 

Ved vurdering af projekter lægger bestyrelsen vægt på: Relevans   Lever projektet op til aktiviteter i udviklingsstrategien?  Er projektet relevant i forhold til andre planer og strategier?  Lokal forankring   Skaber projektet en forskel lokalt?  Skaber projektet arbejdspladser lokalt?  Er der lokal deltagelse i projektet? 

Ved vurdering af projekter lægger bestyrelsen vægt på: Udbytte   Økonomiske effekter  Miljømæssige effekter  Klimaeffekter  Ressourcemæssige effekter  Sociale effekter  Kulturelle effekter   Bæredygtighed  Er der projektet langtidsholdbart?  Er vedligeholdelse af projektet med i projektbeskrivelsen?  Er projektet bæredygtigt i en miljø-, klima- og ressourcemæssig forstand?  Er projektet socialt bæredygtigt?