Digitale læringsmidler – Ideer og udvikling

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Søgning efter en fil Du vil finde et Word dokument som du ikke kan huske hvor du har placeret men du kan huske et af ordene i dokumentet Du får dette.
Advertisements

Foreningsudviklingstesten
Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Kundebetjening Opgave med salgstrappen.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Hvordan kan man arbejde målrettet med inklusion?
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Ny uddannelse profil på Ortopædkirurgisk afdeling Hospitalsenheden Horsens.
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Udvikling af informationskompetencer hos folkeskoleelever i 9. klasse
BEDRE TRIVSEL OG ARBEJDSMILJØ I REGION HOVEDSTADEN Niende Laboratorium 26. februar 2013.
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Innovation og iværksætteri
For vejledere i opgaver og projekter i 2g og 2hf Dynamokursus d
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
Workstations.
Kaptajn Karlsens skib Synlig læring med it Agerbæk Skole og
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
Cooperativ learning - også kaldet CL
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
ved læsevejleder Dorthe Clausen
Digital skriftlig- og mundtlighed
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
Kjeld Svidt September 2005 Synkront net-baseret samarbejde - hands-on øvelser.
Gruppe 8 Freyja, Guðrún, Iben, Sigurbjörn. Problemfelt Ideer i Februar –Målgruppe: De som har obligatorisk danskundervisning på Island –Problemområde:
Terminsprøver december  Kom i god tid. Helst 15 min. Før prøven begynder  Find din plads. Dit navn og prøvenr. Står på bordet.  Du skal selv.
Grundtanke Børn der trives kan lære, voksne der trives kan undervise.
Læreren som læringsleder
Du er altid velkommen på dit skolebibliotek Forbudt- kom igen senere, her er undervisning Stille, der er undervisning, så vis hensyn. Velkommen- du kan.
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Synlig læring i praksis Workshop på konference Lise Mayland, Impact Uddannelse.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser [indsæt dato] [indsæt skolens navn] [Indsæt mødeforum] Trivselsmålingens resultater.
Kurser der virker Akademimøde 26. oktober Hjemmeopgaven: Hvad er det vi vil have ud af kurset TRANSFER.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
TEMA 4 Inspiration & Feedback: Idéen ud i virkeligheden
TEMA 3 Problemløsning: Lav en prototype
Nordplus – ”national identitet”
KNÆK KODEN.
Organisering af procesarbejde
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Trivselsmålingens resultater på vores skole
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Øvelser til fremme af kreativ tænkning
MEDvirk NU - en digital tjekliste til at nå i mål med arbejdsmiljøet
1. Trin – Problemstilling
Vrid i skulder.
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Trivselsmålingens resultater og vores indsatser
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Fald og snublen samme niveau - Lager.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Eksamen D. 18/ Varighed: 30 min
Lektion 6 Formålet med denne lektion er at introducere eleverne til de fællesskabende aktiviteter, der i høj grad støtter op om skabelsen af et stærkt.
- Projekt om sygehusportører
FORBERED KLASSEN TIL DAGEN GØR JER KLAR TIL CAMPUS+
Test er en del af livet - hvilke krav kan vi stille?
Præsentationens transcript:

Digitale læringsmidler – Ideer og udvikling Karina O. Hasselby – Underviser på TEC Severin torsdag den 28. juni 2018

Hvad får I med hjem? Ny inspiration til de læringsmidler, I kender i forvejen Ideer til nye læringsmidler Nyt digitalt undervisningsmateriale

Digitale hjælpemidler i undervisningen

Fordele ved digitale læringsmidler Varierende undervisning Bedre differentiering Flere valgmuligheder Mere planlægningsfrihed Tidsbesparende Møder eleverne på de digitale platforme

Digitale apps til undervisning Rengøringsordbogen Its Learning SketchUp Rengøringsordbog Tiny Cards Kahoot YouTube Podcast

Start jeres Kahoot app op, og gør jer klar til en Kahoot Survey Hvor digitale er vi? Start jeres Kahoot app op, og gør jer klar til en Kahoot Survey https://play.kahoot.it/ - /?quizId=e0b1ae39-9a96-498b-8569-10c9785f5f0f

Gør det nemt for dig selv! Mere digital hvordan? Gør det nemt for dig selv! Start med at lave en kort quiz på 3-5 spørgsmål: Hvad er det rigtige svar? Hvad er det tydeligste spørgsmål? Hvordan lyder fejlsvarene?

Mere digital hvordan? Udvid din viden i et kendt felt Eksempel Kahoot survey i stedet for quiz eller Ny app til undervisning du kender i søvne

‘I dag skal vi afprøve Tiny Cards’ Mere digital hvordan? Vær elev med eleverne – lær sammen med dem og lær af deres erfaringer – du når alligevel aldrig at blive ekspert, fordi udviklingen går så hurtigt Eksempel ‘I dag skal vi afprøve Tiny Cards’ eller ‘Kender I SketchUp?’

Mere digital hvordan? Lad eleverne aflevere i Kahoot, på YouTube eller vha. QR-kode – de arbejder både med spørgsmål og svar, og du kan spare tid på at rette, fordi I ser på produkterne sammen i klassen

Nu er det blevet tid til at blive mere digital i praksis! Gruppearbejde: Grupperne er sammensat efter følgende principper: 5 personer i hver gruppe Ingen er fra samme arbejdsplads I er fra mindst 3 forskellige skoler

Rollefordeling i gruppen Én har det sidste ord i de faglige diskussioner Én skal sige ’Vi skal videre!’ Én skal være tech-optimist og sige ’Vi kan godt!’

Hvad skal I lave? Giv jeres gruppe et navn I ’Tjekliste for digitale læringsmidler’ kan I se, hvilke opgaver I skal løse. Tjeklisten er også et personligt redskab, så hjælp hinanden med at få det afprøvet Spørg jer selv ’Hvad kan vi til sammen i denne gruppe?’ og udfyld med stjerner i et af kompetenceskemaerne. Højst 5 stjerner!

Hjælp! SOS! Mayday! Hvis I har brug for hjælp – kig på kompetenceskemaerne – hvem ved det? Søg på ’Karina Hasselby’ på youtube, hvis I vil have inspiration til undervisningsfilm Jeg er i salen, hvis I vil have min hjælp Husk at jo længere I kommer i opgaverne, desto sværere bliver det – jeg har ikke selv prøvet SketchUp, men jeg regner med at lære med jer…

God arbejdslyst – vi slutter kl. 17.00

Opsamling torsdag Eksempler på jeres arbejde? Hvordan gik arbejdet? Hvem fik flest stjerner? Endnu en survey ’Hvor digital er jeg nu?’ – og hvilken gruppe fandt på det sjoveste navn?

Godt arbejde. Klap jer selv på skulderen Godt arbejde! Klap jer selv på skulderen! Giv sidemanden en high five Gerne en dobbelt! YAY!